Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δελτίο Ίου 3-4/07/09

Το Σάββατο 4 Ιουλίου πέτυχα το Ροδάνθη που μόλις είχε βγει από το λιμάνι της Ίου με προορισμό τη Σίκινο.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου είχαμε στη προβλήτα της Ίου δεμένο στο κεφάλι το εφοδιαστικό Χρυσάνθη, που έφυγε λίγα λεπτά μετά τις 14:30. Το Εξπρές Σκοπελίτης είχε φτάσει και είχε δέσει στο πλάι του μόλου προερχόμενο από τη Σαντορίνη. Αφού άφησε τους λιγοστούς επιβάτες του στην Ίο αναχώρησε για τα Καταπολα.

Λίγο πιο δίπλα ήταν δεμένο το Lee Brown που κάνει περιηγήσεις σε παραλίες της Ίου και το βραδύ λειτουργεί ως Rock Bar.

Έπειτα έφτασε το Flying Cat 4 καθυστερημένο γύρω στις 17:15 και αφού ξεφόρτωσε και φόρτωσε τους επιβάτες του αναχώρησε από το λιμάνι της Ίου, με προορισμό τη Σαντορίνη & Ηράκλειο.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε το Άρτεμις συνεπέστατο στο ωράριο του, κάνοντας αριστερή στροφή και ανάποδα έδεσε στη προβλήτα της Ίου. Περίμενε λίγα λεπτά για να φύγει στην ώρα του από το λιμάνι της Ίου (μιας και δεν είχε τόσο κίνηση), για να αναχωρήσει στις 18:05.

Τελευταίο στο δελτίο της Ίου είναι το Speedrunner II που έφτασε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τη Σαντορίνη, κάνοντας αριστερή στροφή στο λιμάνι, για να γυρίσει η πρύμη του λίγα μέτρα από τη προβλήτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
1 hour ago, Neptune said:

Μηπως εχει να κανει με το περιστατικο με 70 νεολαιους που γυρισαν απο Ιο με υποψια για κρουσματα? Μηπως πηγαν για τεστ πληρωματα ή εγινε καμια απολυμανση?

Το περασμένο ΣΚ βρέθηκα στην Ίο.Γινόταν χαμός από τη πιτσιρικαρία όπου διασκέδαζε  σε γνωστό beach bar του νησιού μέχρι αργά το βράδυ.Υπολογίζω τουλάχιστον 1000 άτομα χωρίς υπερβολή.Μου έκανε επίσης εντύπωση η πολύ ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους αλλά και του ΣΔΟΕ στα μαγαζιά.Από κίνηση, το BS Patmos από και προς Σαντορίνη πολύ λίγα πράγματα 4-5 ιχ και εώς 20 επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα πρακτορείο, το οποίο γκρουπάρει πιτσιρικάδες άρτι αποφοιτήσαντες από το Λύκειο και τους κατεβάζει κατά κύματα στη Νιό και πραγματοποίησαν μέχρι τώρα ξέφρενα πάρτυ στα δύο beach bar του νησιού.

EDIT: Φήμες ότι ανάμεσα στην πιτσιρικαρία η οποία επισκέφτηκε το τελευταίο διάστημα την Ίο ήταν και η κόρη του Χαρδαλιά, ελέγχονται ως ανακριβείς😜

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ένα τουριστικό σκάφος με το όνομα Όνειρο (Νηολόγιο Ίου 105) και ανήκει στην Dream Boat Ios, έκανε την εμφάνιση του φέτος στην Ίο. Ουσιαστικά αντικαθιστά το προηγούμενο ξύλινο σκάφος Όνειρο (Νηολόγιο Ίου 15)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και η κίνηση είναι ελαφρώς αυξημένη. Έχουμε λοιπόν την άφιξη του Blue Star Delos στην Ίο, ερχόμενο από Πειραιά, Πάρο και Νάξο. Το γνωστό χειμερινό δρομολόγιο που πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Το πλοίο έριξε καταπέλτη στις 14:15 και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση. Είχαμε λίγους επιβάτες, κοντά στους 50, μαζί με 5 ΙΧ, 1 βαν, 2 μονά φορτηγά και 1 νταλίκα. Η κίνηση για μέσα ήταν σαφώς μεγαλύτερη. Είχαμε πολλούς επιβάτες, πάνω από 200, μαζί με 19 ΙΧ και 1 μονό φορτηγό. Όλα αυτά έγιναν σε λιγότερο από 5 λεπτά, με την φόρτωση και την εκφόρτωση να είναι πραγματικά ταχύτατη. Απόπλους στις 14:20, για τη Σαντορίνη, την Νάξο, την Πάρο και τον Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...