Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Το Παναγία δεν θα προσεγγίζει Πάρο. Mόνο το Speedrunner στο απογευματινό από Σίφνο. Μαζί με αυτό, το νέο δορμολόγιο το οποίο θα προστεθεί θα είναι από την HSW, για το HS2, το οποίο θα έρχεται το πρωί από Σύρο, Μύκονο, και το απόγευμα κατευθείαν από Σύρο - με αφετηρία φυσικά τη Ραφήνα. Φέτος, θα είναι η χρονιά του ταχύπλοου στην Πάρο. Ειδικά, αν επαληθευθούν οι φήμες για διπλά δρομολόγια του Αίολος προς Πάρο-Νάξο, η χωρητικότητα των ταχύπλοων θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτήν των συμβατικών - ειδικά από την HSW.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Καλα από τέλος Σεπτέμβρη ,Οκτώβρη τα πράγματα θα είναι και πάαλι τα ίδια με ταα περυσινά.

Η Παροναξία θα μείνει χωρίς τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος μάλλον θα μας αποχαιρετήσει κααι το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ θα πάει να αντικαταστήσει τον ΠΗΓΑΣΟ Ικαρία Σάμο για κανα 3 μηνο και μεταα δέσιμο μέχρι να καλοκαιριάσει.

Πάλι τα ίδια θα είναι με Πάρος και Νάξος και τα υπόλοιπα του Αγούδημου που διέρχοντααι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ειναι καταντια πια που συμβαινει...Να κρεμομαστε απο δυο πλοια που οταν σκατζαρουν και δρομμολογια μας αφηνουν με ενα...Χωρια που δεν υπαρχει πια βραδυνο προς Πειραια...Χτες για παραδειγμα εχασε καποιος το ΠΑΡΟΣ απο λαθος πρακτορειου και επρεπε να παει επειγοντως Αθηνα...Τι να κανει; Να περιμενει το αλλο πρωι;Δεν εχει και αλλη επιλογη....Και ειμαστε και στα μεσα του Μαη πια...

Link to comment
Share on other sites

Kαι καλά αντε και να την βγάζουν την κίνηση αυτά τα δύο το χειμώνα.Αν όμως τυχόν χαλάσει κάποιο από τα δύο(που δεν είναι και απίθανο αναλογιζόμενος την χρήση που του κάνουν) τότε κύριε Κεφαλογιάννη τι γίνεται? :mad:

Θα φωνάζει πάλι βοηθάτε χριστιανοί όπως έκανε φέτος όταν κόντεψε να μείνει η Σύρος η Τήνος και η Μύκονος από Πειραιά χωρίς βαπόρι. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Στις 25-05 ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ερχόμενος από Ρόδο-Κώ-Κάλυμνο-Αστυπάλαια, θα προσεγγίσει και την Πάρο πρίν φτάσει Πειραιά. Επίσης, στις 29-05 στο δρομολόγιο από Πειραιά προς Ρόδο θα πιάσει ξανά στην Πάρο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Οταν κανουν την Παρο 3+ ωρες δε βρισκω το λογο γιατι καποιος να τα επιλεξει και να πληρωσει το αυξημενο εισητιριο οταν τα Παρος/Ναξος καλυπτουν την αποσταση σε 4 ωρες.

4 ωρες με ΦΠΑ 9% ή 19;:rolleyes:

ακομη και στο site της blue star λεει για 4.15'. η μια ωρα για πολλους ταξιδιωτες του καλοκαιριου, αξιζει τα παραπανω λεφτα. δε μιλαω προσωπικα, αλλα για την πλειοψηφια των καλοκαιρινων ταξιδιωτων. χωρια που για να πας σαν ανθρωπος στα bs θες πρωτη θεση:(

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα πάντως ένα HS4 θα σάρωνε στη γραμμή και ίσως θα έπερνε περισσότερο κόσμο από τα BS. Πάντως το κυκλικό που κάνουν τα μικρά HS2-3 φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα στην εταιρεία και από κόσμο είναι συνεχώς γεμάτα.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ειναι οτι πλεον δεν κανουν κυκλικα δρομολογια αλλα θα κανει διπλο Παροναξιας το 3.Αυτο ξερω μεχρι τωρα τουλαχιστον..δεν ξερω αν αλλαξει κατι.

Επισης η εταιρεια δινει 4και15 τα ΠΑΡΟΣ?ΝΑΞΟΣ αλλα πριν δυπο εβδομαδες ημερα Κυριακη το ΝΑΞΟΣ επιασε τις 4 και 45 λεπτα για Πειραια.και δεν νομιζω πως τοση διαφορ οφειλεται στη μειωση της ταχυτητας εξω απο το λιμανι...Για την ιστορια το ΠΑΡΟΣ την περασμενη Κυριακη το εκανε 4 και 25 με μειωμενη ταχυτητα εξω απο το λιμανι...

Link to comment
Share on other sites

Τα δύο “μικρά” θα κάνουν τα γνωστά κυκλικά δρομολόγια όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Άλλωστε τα πλάνα τους έχουν ανοίξει από το Φεβρουάριο, για ολόκληρη τη χρονιά, μέχρι τον Οκτώβριο.

Link to comment
Share on other sites

Χθές το blue star naxos έφυγε από Πάρο 20:25 (1 'ωρα καθυστέρηση) και έδεσε στον Πειραία 01:05. Νομίζω ότι μείωσε την ταχύτητα.

To highspeed 3 thn ΚΥριακή 20/5 έλυσε κάβους από Πειραιά 11:45 καί έδεσε την Πάρο 14:40 . Το περίεργο είναι ΄τι δέν υπήρχε θέση για μή Καπνίζοντες ούτε σε BUSINESS ΄΄ουτε σε economy ενώ οι θέσεις καπνίζοντες σε οικονομική ήταν κατά το 1/3 γεμάτες .

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Έκτακτο Παράρτημα: Στον "Εφοπλιστή" Ιανουαρίου αναφέρει ότι δρομολογείται το πρώην Sardinia Vera από Πειραιά για Πάρο - Ικαρία - Σάμο με πλοίαρχο τον cpt Νίκο Χάλαρη. Καλά ταξίδια!!!!

Σκουζι..Πως είπατε? ΠΑΡΟ - Ικαρια- Σαμο???? Αν το δω και στην Παροικιά να δένει θα εχω κλείσει πια ως Shipfriend!!!! Μακάρι...Γιατί ναι μεν και πολύ μας πέφτουν δυο νεότευκτα που έχουμε (Blue Star) αλλά δεν κάνει κακό και μια ..δεύτερη΄...ή μάλλον τρίτη γνώμη που λένε...:)

Link to comment
Share on other sites

.......................Γιατί ναι μεν και πολύ μας πέφτουν δυο νεότευκτα που έχουμε (Blue Star) ...........;)

Ξέρεις νεότευκτα ήταν μερικά χρόνια πρίν...τώρα νεότευκτα έχουν οι Χιώτες και οι Σαμιώτες... :) και μόνο αυτοί "συριανοί και μυκονιάτες με το σταγονόμετρο". Οι υπόλοιποι έχουμε πλοία που μας πάνε και μας φέρνουνε. Τώρα για τα άλλα...να τα πούμε νεόφερτα τα κίτρινα.... :confused:. Όπως και νάχει και γώ σαν καραβολάτρης θα 'θελα να δω ένα κικτρινάκι στη Σύρο, αλλά όλο στην απέξω είμαστε :). Τώρα Βέρα ή Αρμενιστής ή Ικαρία ή όπως το λένε δεν έχει σημασία....Φήμες λένε να περιμένουμε....:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ξέρεις νεότευκτα ήταν μερικά χρόνια πρίν...τώρα νεότευκτα έχουν οι Χιώτες και οι Σαμιώτες... :D και μόνο αυτοί "συριανοί και μυκονιάτες με το σταγονόμετρο". Οι υπόλοιποι έχουμε πλοία που μας πάνε και μας φέρνουνε. Τώρα για τα άλλα...να τα πούμε νεόφερτα τα κίτρινα.... :P. Όπως και νάχει και γώ σαν καραβολάτρης θα 'θελα να δω ένα κικτρινάκι στη Σύρο, αλλά όλο στην απέξω είμαστε ;). Τώρα Βέρα ή Αρμενιστής ή Ικαρία ή όπως το λένε δεν έχει σημασία....Φήμες λένε να περιμένουμε....:mad:

εντάξει το.."νεότευκτα" είναι τρόπος του λέγειν. Γιατί στο κάτω κάτω δεν είναι και παμπάλαια για να τα πούμε και κάπως αλλιώς...

Όσο για τα κίτρινα... "Νεόφερτα" είναι πολύ καλός ο συλλογισμός σου...Πάντως πλέον με την κατάσταση που επικρατεί καλό είναι όχι μόνο στη Πάρο αλλά και γενικά να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται και άλλες εταιρείες. ΓΙατί καλή η "πολυεθνική" και "πολυμετοχική" αλλά έχουν κάτι προσφορές ώρες ώρες και στα..."μπακάλικα" (χωρίς παρεξήγηση ο χαρακτηρισμός)...που δεν τις φαντάζεται νους....!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Σήμερα (05/03/08) και την άλλη Τετάρτη (12/03/08) το Blue Star Ithaki θα κάνει ένα δρομολόγιο για Πάρο στις 21:00. Καθώς και τη Παρασκευή (7/03/08) και τη Καθαρά Δευτέρα (10/03/08) στις 20:00, για να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς του 3 ήμερου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Blue Star Ithaki εκτός των πρωινών δρομολογίων προς Σύρο Τήνο Μύκονο θα κάνει τα καθιερωμένα βράδυνα δρομολόγια προς Πάρο.

Δηλαδή κάθε Τέταρτη*, Παρασκευή* και Κυριακή* στις 21:00 για Πάρο

* Κάθε Τέταρτη από 01/08/08-14/08/08 και κάθε Παρασκευή και Κυριακή από 04/07/08-14/08/08. Από 15/08/08-02/09/08 η αναχώρηση από Πειραιά θα είναι στις 20:45.

Ενώ από Πάρο κάθε Σάββατο*, Δευτέρα* και Πέμπτη* στις 01:30

* Κάθε Δευτέρα και Σάββατο ισχύουν από 04/07/08-02/09/08. Ενώ κάθε Πέμπτη από 01/08/08-02/09/08.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...