Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...

Έγιναν έκτακτα δρομολόγια του Blue Star Paros για Πάρο στις 21:00 την Τρίτη και χθες, και σήμερα έχει έκτακτο δρομολόγιο το Νήσος Χίος για Πάρο-Νάξο στις 17:00.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πλέον η οικονομική στο Golden Express και στο TeraJet για Πάρο έχει 49€.. Λογικά θα ακολουθήσει και η Blue Star με το Highspeed.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

2ο Σαββατο που  αναχωρησει στις 9 το παρος για τα νησια του!ειχε μεινει στονσυστημα η αναχωρηση απο τα εξπρες που θα εκανε κ την καρατησαν!

Τα εξπρες θα γινουν απο την αλλη βδομαδα παντως για παρο τις παρασκευες

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, Nick the Greek said:

Απόψε 3 δρομολόγια της Blue Star για Πάρο. Στις 1730 το Blue Star Patmos, στις 1900 το Blue Star 1 και στις 2100 το εξπρές του Blue Star Paros.

Μόνο τα δύο πρώτα δρομολόγια θα εκτελεστούν απο αυτά που μας είπε ο φίλος @Nick the Greek.

Το έκτακτο δρομολόγιο του Πάρος ακυρώθηκε.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι η Πάρος έχει μείνει αρκετά έξω φέτος (μέχρι τώρα) όσον αφορά τα ταχύπλοα σε σχέση με την Μυκονο και την Νάξο. Από τον Πειραιά δεν νομίζω να υπολογίζεται και πολυ το Santorini Palace καθώς δεν είναι ανταγωνιστικές οι ώρες για ταχύπλοο. Ενδεικτικά από Πειραιά δεν έχει ανακοινώσει κάτι η Seajets και η HSW δήλωσε το HS4 από Ηράκλειο. Από Ραφήνα και το Superferry II και το Superexpress και η Αικατερίνη βάζουν την Νάξο μέσα(δεν νομίζω πως είναι σωστό να συμπεριλάβω το FF Andros με δυο δρομολόγια την εβδομάδα), ενώ η Seajets απέσυρε τα δρομολόγια. Προσωπικά αναμένω τις εξελίξεις

Συμπαθάτε με αν ξεχνάω κάποια δρομολόγηση. 

Link to comment
Share on other sites

Σωστή η παρατήρηση σου αλλά στο τέλος δεν νομίζω να μείνει η Παρος έτσι . Ήδη η Aegean Speed Lines έχει ζητήσει και περιμένει έγκριση απο το Υπουργειο ,να εκτελεί Ιούλιο και Αύγουστο καθημερινά δρομολόγια πλην Τετάρτης στις 17:00 απο πειραια για  Πάρο και επιστροφή Πειραια με το Speedrunner III. 
Επισης με αναλογο αίτημα η Golden Star Ferries ,ζητά να συμπεριλάβει την Πάρο στο δρομολόγιο του superexpress . Κι αυτό βέβαια περιμένει την έγκριση του Υπουργείου .

Edited by Annivas
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
8 hours ago, Nick the Greek said:

Κανονικά νομίζω είναι μια προσέγγιση που θα έκανε ο Μπλέ Κουβαλητής 1, που όμως απόψε πάει Βαθύ απ' ευθείας. Το ρεζουμέ είναι βλέποντας όλα τα έκτακτα δρομολόγια της τελευταίας εβδομάδας από την Άττικα, ότι είμαστε στο Μάιο και πολλά νησιά υποεξυπηρετούνται ήδη. 

BLUE STAR FERRIES  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! Εχει καιρό θα αργήσει λίγο😜😄 !!!!Ο κουβαλητής1 και στα 2 τσοντοδρομολόγια του ΡΟΔΟΣ  στην Πάρο ήταν ήδη φουλ για Βαθυ ΚΩ ΡΟΔΟ οπότε ποιό να βάλουμε και στα παπα@κια μας ο κόσμος????ΤΟ ΡΟΔΟΣ φίλοι μου....και αμα σας αρέσει!!

ΣΗΜ: 45 κομμάτια είχε στο προηγουμενο δρομολόγιο.

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν ήταν η εβδομάδα ξεκουρασης του BSPAROS θα κατέβαζαν αυτό σε έκτακτα για Πάρο φαντάζομαι. Το Διαγόρας δε προλαβαινει. Εντυπωσιακή η κίνηση για Πάρο παντως. Λογικά στο delos έδωσαν περισσοτερο χώρο για Νάξο? 

Link to comment
Share on other sites

Λογικά τώρα που θα γυρίσει το Blue Star Paros και ελευθερωθεί το Διαγόρας, ίσως να κάνει μερικά έκτακτα για Πάρο το Διαγόρας, έτσι ώστε να μην υπάρχει γκρίνια από τα νησιά της Χίου Μυτιλήνης, με τη προσθήκη της Πάρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Νάξο το Σαντορίνη Παλας; 

Πάρο το Speedrunner III ! 

Έξτρα απογευματινά δρομολόγια για Πάρο θα κάνει Ιούλιο και Αύγουστο (και λίγο Σεπτέμβρη) το ταχύπλοο της ASL, προφανώς σε συνεννόηση με τις Μινωικές. 

paros-afternoon-2021-EN-1024x218.thumb.jpg.108f407ac69915a814d1370d59ac014e.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 8/7/2021 at 3:53 PM, gpap2006 said:

Έκτακτο για Συρο απόψε 22,30 το bs Paros. Αυριο βράδυ για παρο όπως και στις 10,12 κ 13/8.

 

Φίλε μου δίνεις καλή πάσα για να δώσω λίγο σφυγμό Πάρου όπου και βρέθηκα το περασμένο ΣΚ. Πολλά παράπονα από τις μεταφορικές του νησιού για την εξυπηρέτηση της Blue Star μια και δεν βρίσκεις θέση για κανένα λόγο. Χαρακτηριστικά να αναφέρω πως στις αφίξεις της Κυριακής από Πειραιά, το Blue Star Naxos έβγαλε 1 ψυγείο επικαθήμενο ενώ το Blue Star Delos έβγαλε 2 ή 3 φορτηγά ψυγεία. Η μόνιμη επωδός πρός τους μεταφορείς είναι "ελάτε το Σάββατο με το Αριάδνη", το οποίο παρεμπιπτόντως έκατσε μία ολόκληρη ώρα για εκφόρτωση στην Πάρο το περασμένο Σάββατο. Το πρόβλημα είναι τέτοιο που μιλώντας με επαγγελματία του νησιού που περιμένει κάποια συγκεριμένα εμφιαλωμένα προιόντα, μου έλεγε ότι υπάρχει έλλειψη στο νησί από αυτά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες.

 

Όσον αφορά το επιβατικό κομμάτι, και εκεί υπάρχουν γκρίνιες για την ανισορροπία των δρομολογίων. Υπό την έννοια ότι υπάρχουν κάμποσα πρωινά από Πειραιά και Ραφήνα αλλά συνήθως μόνο 1 απογευματινό από Πειραιά, οπότε είδαν με ιδιαίτερα καλό μάτι την δρομολόγηση του Speedrunner III. Δεν είναι τυχαία τα έκτακτα του Blue Star Paros προφανώς, δεν ξέρω αν έχουν δεί με καλό μάτι την είσοδο του Speedrunner III. Φαίνεται πως το βάρος των ακτοπλοικών, δρομολογιακά, έχει πέσει στη Νάξο. Σκεφθείτε πως από τα πρωινά πλοία που περνάνε από τη Μύκονο, το μοναδικό που πάει Πάρο απ' ευθείας είναι το Σαντορίνη Παλάς 3 φορές την εβδομάδα και το Fast Ferries Andros τα Σαββατοκύριακα.

 

Αν υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι κανονικό ως πρός την πανδημία, νομίζω πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για καλά κέρδη στη συγκεκριμένη γραμμή από παίκτες εκτός Blue Star.

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Nick the Greek said:

 

Η μόνιμη επωδός πρός τους μεταφορείς είναι "ελάτε το Σάββατο με το Αριάδνη", το οποίο παρεμπιπτόντως έκατσε μία ολόκληρη ώρα για εκφόρτωση στην Πάρο το περασμένο Σάββατο. 

Τώρα που τελείωσαν οι Σαββατιατικες προσεγγισεις του Αριάδνη τί θα κάνουν? Θα τα στέλνουν τις Κυριακές περνώντας πρωτα απο Ναξο? Το carrier θα μπορουσε να καλυψει κάποια κενά. Ως προς την επιβατική κίνηση όντως τα απογευματα υπάρχει κενό. Ίσως θα έπρεπε το 4 τις μισές μέρες να μετέφερε το δρομολόγιό του στις 16'30 κι ας επιστρέφει ξημερωμα Πειραιά. Το Πάρος από την άλλη το χουν ξεπατωσει

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...