Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7432733)


Recommended Posts

Και ρωταω εγω προβοκατορικα τωρα:Οι λεγομενοι συνεταιροι μεταφορεις της Σαντορινης δινουν κανενα ευρωπουλο οταν μεταφερουν τις καροτσες μπας κ μπει κ τπτ στο ταμειο ή τις βαζουν αερα και ειπε ο μεγαλομετοχος να τους κανει καμια προειδοποιητικη καζουρα;Γιατι εμαθα οτι ο καιρος χθες βραδυ στο νησι ηταν μια χαρα..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, στο επόμενο ταξίδι από Πειραιά προς Ρέθυμνο έκανε 15.5 ώρες. Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι σε ποιο σημείο δένει στον Πειραιά. 70-30 το πάει Αγ. Διονύσιο-Δεξαμενές.

Link to comment
Share on other sites

Παραξενεύτηκα που την Παρασκευή 17/1 έδεσε στις δεξαμενές Βασιλειάδη παρά το γεγονός ότι το ΙΟΝΙΣ ήταν ακόμα στην Κίσσαμο, μόνο το ΠΡΕΒΕΛΗΣ και τα άλλα κρητικά ήταν στον Αγ. Διονύση. Μήπως, λοιπόν, υπήρχε όντως πρόβλημα στο πλοίο??

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω να σου πω αλλα επειδη κοντοστάθηκα να δω την μανουβρα , δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει προβλημα με καμια απο τις μηχανές Αλλα ούτε και με το bow thruster.
 

 

 

Edited by proud_ionian
quote vs reply
Link to comment
Share on other sites

On 1/18/2020 at 8:04 AM, enas chiotis said:

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν εννέα (09) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα και δώδεκα (12) φορτηγά ενώ στο λιμένα Αθηνιού ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι τρεις (23) επιβάτες, εννέα Ι.Χ.Ε. οχήματα και έξι (06) φορτηγά, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα του ναυτικού πράκτορα.

Να χαρώ εγώ στήριξη από τους Μεταφορείς του νησιού..!
6 φορτηγά δεν παίρνουν ούτε τα Μπλου Σταρ τα καλοκαίρια...
Αν το συνεχίσουν έτσι, το καλοκαίρι δεν βλέπω να το βγάζει..θα έχει βαρέσει κανόνι πολύ πριν τα πρώτα μπάνια.

Link to comment
Share on other sites

Οι μεταφορεις του νησιου δεν θα σπασουν συμβολαια και συμφωνιες για να πανε με τον κλαθε εύκαιρο που έβαλε ένα βαπόρι στη γραμμή. Ειδικά όταν αυτος ενδιαφέρεται περισσότερο για την αγορά της Σαντορίνης.

Δεν περίμενε κανένας οτι θα το στηριξουν πολλοι μεταφορείς. Δεν θα ρισκαρουν να μεινουν ξεκερεμαστοι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστα, οι αριθμοι απ οτι καταλαβαινω αφορουν μονο την Σαντορίνη κι οχι το συνολο της κινησης.

Βεβαια ασχετα με το παρον, ισχυουν οσα εγραψα κι οτι δεν θα ρισκαρουν οι μεταφορείς στο Ρέθυμνο. 

Link to comment
Share on other sites

Όσοι προτίμησαν αρχικά το Όλυμπος στη συνέχεια άλλες εταιρείες τους άφηναν έξω ενώ είχαν χώρο στα γκαράζ τους.Σε 2 μήνες που θα ανοίγει η τουριστική περίοδος θα δούμε πως θα πάει.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από όλα αυτά που σωστά γράφετε, η κίνηση διαμορφώνεται και αναλόγως την ημέρα, και ποσα πλοία έχει.Παντα τα δρομολόγια επιστροφής εχουν λιγότερα φορτηγά, το ότι φόρτωσε 6 από Σαντορινη δεν είναι ο κανόνας, ο μέσος όρος είναι αρκετά πιο πάνω.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα βλέπω  ότι έφτασε  Ρέθυμνο 1425!!!Ενώ πάντα σύμφωνα με το marinetraffic, έμεινε 2 γεμάτες ώρες στην Σαντορίνη...Είχε τόσο πολύ κίνηση?? έγινε κάτι άλλο??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Olympus στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΟΛΥΜΠΟΥΣ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα ν. Θήρας για λιμένα Ρεθύμνου, ότι λόγω τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για Ρέθυμνο.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στο λιμένα Αθηνίου ν. Θήρας εβδομήντα πέντε (75) επιβάτες, έντεκα (11) Ε.Ι.Χ. οχήματα, δεκαπέντε (15) Φ/Γ οχήματα και τρία (03) λεωφορεία, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση δεκαπέντε (15) επιβάτες, τέσσερα (04) Ε.Ι.Χ. οχήματα και επτά (07) Φ/Γ οχήματα, που θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

Σύντομο πέρασμα μπροστά από τον Όλυμπο λίγο πρίν την αναχώρησή του την περασμένη Δευτέρα, καμιά 20αριά φορτηγά στο κάτω γκαράζ σύν ένα ερπυστριοφόρο όχημα που χρησιμοποιείται σε έργα οδοποιίας και ένα συρόμενο με ζωοτροφές.

Link to comment
Share on other sites

Απ' ότι φαίνεται, όντως από την επόμενη Δευτέρα, αλλάζει ώρα αναχώρησης, τόσο από Πειραιά (20.00, αντί 21.30, με ώρα άφιξης στο Ρέθυμνο 10.10),  όσο και από Ρέθυμνο (18.00, αντί 1900 και ώρα άφιξης στον Πειραιά, 07.55).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...