Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7432733)


Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ανεκτελεστο το σημερινο δρομολογιο του πλοιου λογω θυελλωδων ανεμων οπως αναφερει η εταιρεια η οποια προτιθεται να το εκτελεσει αυριο στις 17:30

Quote

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι λόγω θυελλωδών ανέμων το δρομολόγιο του f/b Olympus στις 13/12/2019 από Πειραιά για Μήλο – Σαντορίνη – Ρέθυμνο μεταφέρεται για τις 14/12 στις 17:30.
Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος αλλά και την ασφαλή πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι προορισμού, η διοίκηση της εταιρείας και ο πλοίαρχος αποφάσισαν την παραπάνω αλλαγή δρομολογίου. Το δρομολόγιο της επιστροφής από Ρέθυμνο προς Πειραιά 15/12/2019 θα εκτελεστεί κανονικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Ανοιχτά της Αίγινας, με κόντρα καιρό, 16.9 το μεν 16.5 το δε.
Μάλλον το ενδεχόμενο να βγουν τα έμβολα πάνω στο γκαράζ και για τους δυο Ιάπωνες, σε ενδεχόμενο κόντρας, πρέπει να το δίνει ο book γύρω στο 1.05 οπότε μέχρι Σαντορίνη θα πάνε χαλαρά και οι δύο.
Από γκαράζ ξέρουμε τι παίχτηκε? Εκεί θα παιχτεί η πραγματική κόντρα και για τους δύο.

Edited by Strofalos
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς εντυπωσιακή ταχύτητα από το OLYMPUS ! 😁 Ξέρει κανείς το λόγο για τον οποίο καθυστέρησε τόση ώρα; Μήπως έγινε κάτι με το απαγορευτικό που ίσως στις 17.30 ΔΕΝ είχε αρθεί;

Link to comment
Share on other sites

Αν το Olympus με κόντρα τον καιρό (και καιρός βαρβάτος, όχι φρεσκαδούρα) και τόσο φορτίο στο γκαράζ του (πληροφορίες από το λιμάνι λένε πως η Σαντορίνη έδωσε "πόνο" στο πλοίο) κρατήσει το 19άρι μέχρι το Ρέθυμνο, εγώ προσωπικά, που του έχω βάλει τόσους πολλούς αστερίσκους ακόμα κι εδώ μέσα, θα του βγάλω το καπέλο.
Εάν αντέξει, μπράβο του από εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι πρέπει να παίχτηκε με το λιμεναρχείο και το traffic γιατί ενώ το Olympus προπορευόταν του Πρεβελης και φαινοταν ότι θα δέσει πρώτο στη Μήλο, τώρα φαίνεται από πίσω του δίνοντας στο Πρεβελης το προβάδισμα εισόδου.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο ξεκίνησε τα δρομολογια του, δείχνει δείγματα οτι έχει την ταχύτητα που διαφημίζει, ωστόσο είναι κουραστικό έως spam να βλέπουμε συνέχεια σκρινσοτ και αναφορές για το αν έπιασε 20, 19.5 ή 10 κομβους.

Μπράβο που τα καταφέρανε σαν μια άλλη ζωζώ, αλλά θα γεμίσουμε το τοπικ με ποστ ταχυτήτων. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει σχέση η περίπτωσή του Olympus με της Ζωζώς, αλλά σίγουρα το πλοίο ξεκίνησε με θετικά δείγματα κι ευχόμαστε να τα πάει εξαιρετικά κι από κίνηση! Να είναι καλοτάξιδο! 

 

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ξανακοιτάξουν λίγο τα ωράρια του γιατί πάντα έχει καθυστέρηση, ενώ η ταχύτητα του είναι πολύ καλή και καλύπτει τις αποστάσεις ανάμεσα στα νησιά στο χρόνο που λέει.Καθυστερει πάντα να φύγει από το Ρέθυμνο μισάωρο και βάλε ενώ και οι παραμονες στα λιμανια είναι μεγαλύτερες με συνέπεια να έχει πάντα καθυστερηση πάνω από μια ώρα είτε προς το Ρέθυμνο είτε προς τον Πειραιά.Κατα τα άλλα η κίνηση του συνεχώς ανεβαίνει, χθες από Σαντορίνη πήρε 65 ΙΧ ,22 νταλίκες και περίπου 300 επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...