Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7432733)


Recommended Posts

17 Ιουνίου το πρώτο από Μπρίντιζι και 18 το πρώτο από Πάτρα. Δεν ξέρω αν θα έρθει πρώτα στην Πάτρα αλλά ακόμα κι αν έρθει, δεν δίνεται δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μεχρι τελος της βδομαδας ξανα στα μερη σας κυριε Proud.

Εν πλω προς Πάτρα το βαπόρι. Αυτή την ώρα πλέει κοντά στα Κύθηρα.

Link to comment
Share on other sites

Μα καλά και αυτός ο Χρηστιανός επισκευή σε Τουρκικό την έκανε; Χαθήκαν τα Ελληνικά συνεργεία; Μόνο στα δύσκολα τους θυμήθηκε; (ανακατασκευή IONIAN QUEEN)

Link to comment
Share on other sites

Επιγραμματικα και για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα, να πουμε οτι η τιμη η η ποιοτητα πολλες φορες δεν ειναι οι μονοι λογοι για να προτιμηθει ενα ξενο ναυπηγειο η επισκευαστικος χωρος. Το ελληνικο νομικο πλαισιο ειναι δαιδαλωδες και χρειαζονται παρα πολλες διατυπωσεις και γραφειοκρατια ωστε να γινει μια επισκευη, χωρια που οταν γινεται αυτη η επισκευη υπαρχουν και μια αλλη σειρα κανονων, πολλες φορες εκνευριστικων.

Ενα μικρο παραδειγμα ειναι οτι απαγορευεται το φορτηγο πλοιο που ειναι πλαγιοδετημενο στο Μωλο ΔΕΗ για παραδειγμα, να χρησιμοποιησει τους γερανους του για να ξεφορτωσει σκουπιδια στον καδο που βρισκεται ακριβως διπλα του. Υποχρεουται να νοικιασει γερανο απο τη στερια με κοστος 350 ευρω την ωρα, κατι το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι εντελως γελοιο. Ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι υπαρχουν ελληνες πλοιοκτητες που δεν φερνουν πλοια στην Ελλαδα μονο και μονο επειδη εχουν απηυδησει απο τετοια περιστατικα.

Link to comment
Share on other sites

Ο μικρος Proudinho (εχουμε και μουντιαλ αλλωστε) μαλλον μεγαλωσε και γερασε... Ουτε για τη μετατροπη στα φουγαρα του μας μιλησε ουτε οτι ο γερανος ξαναεγραφε τα γραμματα επειδη μολις ειδε ο πλοιοκτητης πως τα ειχανε γραψει οι γειτονες εφαγε το καπελο του :mad:

Στο φουγαρο το οποιο βλεποτανε καπως εχουν βαλει κατι λαμαρινες με σκοπο να δειχνει ποιο αεροδυναμικο βλεποντας το απο πρυμα. Εμενα παντως κατι με χαλαει σ αυτο αλλα δεν ειναι δικο μου το βαπορι και ετσι δε μου πεφτει λογος.

Και στα καλα.... Το πλοιο εκανε αμμοβολη (απο περυσι φανηκε οτι τη χρειαζεται) και εφτασε τα 20,5 κατεβαινοντας για εδω. Οι πρωτες εντυπωσεις απο το πλοιο ειναι.............................οτι οι γειτονες εχουν μελλον ακομα οσον αφορα την τεχνογνωσια παρα τις αψογες εγκαταστασεις τους ;)

post-23-128326958277_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

το πλοιο το ειδα απο μακρυα. απο πλωρα βασικα γι'αυτο δεν ειπα λεπτομερειες. μονο οτι ειδα. και αν δεν ειχε προηγηθει η φημολογια οτι θα παει πρωτα brindisi δεν θα εκανα το ποστ. περισσοτερο για να πω οτι ειναι στην... πρωτεουσα πολη;) το εγραψα

Link to comment
Share on other sites

αποψε παντως κατα τις 21.30 συνεχιζαν να βαφουν τo logo.

οντως η αρχικη γραφη ηταν σαν να τα ειχε βαψει παιδι που τωρα μαθαινει να γραφει. γενικα ακολουθειται το μοντελο queen. ονομα στην τσιμινιερα, ριγες κατω απο το ονομα στην πρυμη κλπ.

εξωτερικα το βαπορι αστραφτει παντως, η αμμοβολη πρεπει να ηταν εκτεταμενη.

οσο για τις τσιμινιερες ειναι λιγο καπως

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

σημερα το απογευμα στον πατραικο η Ελλη ηταν με τελειως αδειο το πανω γκαραζ.

οπως θα ελεγε και ο Nick the Greek:p επλεε με ελαφρως εμπρωρη διαγωγη και με μια... κλισουλα προς τα αριστερα.

post-13-128326958772_thumb.jpg

post-13-128326958775_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
...ενω το αλλο βαπορι του ιδιου το elli ανταγωνιζεται το βασιλικο ζευγος...

τι το επιασα στο στομα μου:D

δεμενο αποψε στην πατρα ενω εχει αποσυρθει απο το συστημα κρατησεων. προγραμματισμενη αποδρομολογηση ή κατι αλλο;

μηπως τελικα πωλειται αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Καλα εχουμε τετοιο γεγονος και μας βαζεις φωτο της πλωρης? Εχουμε δει και καλυτερες πλωρες (Επτανησος νεο ας πουμε)

Καμια με το ονομα του γραμμενο στα Ελληνικα και το νεο του νηολογιο δεν υπαρχει φανταστικε proud?:D

Link to comment
Share on other sites

σημερα καπνιζαν εντονα και οι 2 τσιμινιερες καποια στιγμη κατα τις 12.30. δεν ξερω αν ηταν απο τις κυριες ή τις ηλεκτρομηχανες. οπως ειδαμε μαλλον 22/11 ξαναξεκινα. ολες αυτες τις μερες παραμενει στο 3

Link to comment
Share on other sites

Proud εσενα τα αυτια σου που ειναι και μεγαλα ;) δεν εχουνε ακουσει τιποτα περι αλλαγης σημαιας? Μηπως δηλαδη το χασετε απο την Πατρα και το βλεπουνε πλεον μονο στον Πυργο το Λευκο? Γιατι δε βρισκω αλλη λογικη εξηγηση σ αυτη την κινηση περα απο πιθανη προσπαθεια δρομολογησης του στην ακτοπλοια. Αν και τωρα που το σκεφτομαι και με σημαια Μαλτας μπορουσε καλλιστα να δρομολογηθει. Αμε αμε..:D

ΥΓ. Μετα την περυσινη αμμοβολη τα 19 τα χτυπαει ανετα πλεον.

Link to comment
Share on other sites

ρε Rowan:p εχω ακουσει περι αλλαγης σημαιας και περι θεσαλοννικης. το θεμα ειναι οτι και δορμολογια ξαναβγαλαν και το πληρωμα λεει οτι ξεκινανε next week.

το ενα δεν αποκλειει το αλλο βεβαια.

ας το βλεπει οποιος πυργος θελει.;) ειπαμε το κεφαλονια και το ionian star να ταξιδευουν και ολα τα αλλα να πανε να διαλυθουνε που ελεγε και ο θωμας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...