Jump to content
Shipfriends

Άγιος Γεώργιος (ΙΜΟ 7432733)


Recommended Posts

5 hours ago, cyclades_shipping said:

θα πάει Κυλλήνη και Ζάκυνθο,δύσκολο εδώ ταλαιπωρούνται το Fior και το Mare με καιρό,είναι απίθανο να συμβεί αυτό

Μόνο το καλοκαίρι όπου δεν έχει πολλά μποφόρ το Ιόνιο θα μπορούσε να δρομολογηθεί στις γραμμές της Κυλλήνης (κυρίως Ιούλιο Αύγουστο όπου έχουν πολύ κίνηση).Και τον χειμώνα ας έχει το SuperStar.

4 hours ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said:

Το πλοιο κανει μοναχα για μονολιμανη γραμμη....

Η οποία ποια είναι?Μπάρι- Δυρράχιο?? Μπρίντιζι-Αυλώνα?? 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Να το φέρει ποιός σε γραμμές του Ιονίου; Αυτό και αν θα είναι υποβάθμιση τους Ζακυνθινούς και Κεφαλλονίτες, μόνο ο δρόμος του διαλύτη μένει.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από τόσα που έχουν συμβεί με αυτό το πλοίο δεν πρόκειται να κάνει κανείς την κίνηση να το αγοράσει. Καταρχάς αν έμπαινε στο Ιόνιο θα το έβαζε μόνο η Levante, αλλά είναι από τις τελευταίες εταιρείες που θα έκαναν αυτό το λάθος. Δεν υπάρχει καμία γραμμή που μπορεί να αναβαθμίσει, μόνο να υποβαθμίσει όπως είπε και ο @Strofades για το Ιόνιο, αλλά πραγματικά αξίζουν όλα αυτά απλά για να λέμε ότι ταξιδεύει? Λογικά θα αργήσει να διαλυθεί αλλά μέχρι τότε, μάλλον πρέπει να το ακουμπήσουν δίπλα σε κανέναν Ταξιάρχη για να φανεί ότι δεν κάνει για τίποτα πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Εχετε καταδικασει ενα βαπορι που εκ κατασκευης ειναι για μονολιμανη γραμμη και φυσικα για λιμανι και οχι μη πω τωρα...Για αυτο κατασκευαστηκε αλλωστε...Τωρα το οτι οι Ελληναραδες του ζητανε να βαραει stand by καθε τρεις και λιγο σε σφηκοφωλιες δε το σχολιαζω...Και δρομο εχει και καλα ταξιδευει και γκαραζ εχει για εκμεταλλευση...Οποτε κατα τη γνωμη μου Πειραιας- Κυπρος και Θεσσαλονικη- Κρητη με ισως ενα ενδιαμεσο λιμανι. 

Link to comment
Share on other sites

το βαπορι ειναι ταμαμ για πειραια - κυπρο.και τις καμπινες του τις εχει και τα σαλονια του και αεροπορικα και φρεσκαρισμα του ειχαν κανει εσωτερικα και τα μιλια του τα ειχε και στη τελικη  τι παραπανω ειχε το αραβικο που ερχοτανε.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου Γιώργο αν είναι να ξεκινάει από τον Πειραιά και μετά από 27-30 ώρες περίπου να βαράει stand by γιατί έφτασε Λεμεσό και τέλος, αυριο πάλι πίσω, θεωρώ πως θα είναι περισσότερο αξιόπιστο από το Πειραιά-Μήλο-Θήρα-Ρέθυμνο. Και αυτό (Πειραιά-Κύπρο) υπό προϋποθέσεις... Είτε αυτό, είτε Αλιάγα..δεν υπάρχει άλλος δρόμος κατ'εμέ.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said:

 Θεσσαλονικη- Κρητη με ισως ενα ενδιαμεσο λιμανι. 

Δε νομίζω. Ας πάμε δύο δεκαετίες πίσω.

Screenshot_6.jpg.4d8a87476cfcec683549cf331bc3cc52.thumb.jpg.9d8070828ee8567e7727181dd9bfcd72.jpgimage.thumb.jpeg.9193b2e205af1c61e903f01bb483d886.jpeg

 

Edited by SuperRunner
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Αρακλειανός said:

Καταρχάς αν έμπαινε στο Ιόνιο θα το έβαζε μόνο η Levante, αλλά είναι από τις τελευταίες εταιρείες που θα έκαναν αυτό το λάθος.

Αν το αγόραζε η Levante δεν θα το έβαζε Ιόνιο,αλλά Θεσσαλονίκη-Σμύρνη ως 2ο πλοίο(αν πήγαινε καλά η γραμμή).

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαίρι ναι δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται πλοία να κάνουν έκτακτες προσεγγίσεις σε νησια πχ Μύκονος,Σύρος,Παρος κλπ.

Το Ορίων θα αναλάβει κυρίως μεταφορές βυτίων,στους προορισμούς που είχαν αναφερθεί στο παρελθόν.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα ο Κουκιανακης μου εχει δειξει οτι τα πλοια του ξερει να τα δουλευει ,εχει μεταφορικο εργο και οτι πιθανον δεν θα τον χαλαγε να επεκταθει και σε αλλες γραμμες

Θα συμπορευτω με τον @Panagia Ekatontapiliani και θα ψηφισω Cretan Cargo Lines

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Χθες βράδυ σας έγραψα στο τόπικ του Μπένυ από πληροφορίες που είχα πως ο σημερινός διαγωνισμός του Ολύμπους θα βγει γόνιμος. Και βγήκε. Το παπόρο για αρχή θα πάει Τουρκία. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...