Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΜΗΣ»

Πηγη: ΥΕΝ
 

Quote
Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ‘’ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΜΗΣ’’ Ν.Π. 8138, ότι κατά την αναχώρηση του πλοίου από το λιμένα Αίγινας, με προορισμό το λιμένα Πειραιά, με 18 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
Το πλοίο άμεσα επέστρεψε στον λιμένα και του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα, ενώ περί ώρα 11:00, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο Ε/Γ-Υ/Γ.
Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin Hermes»

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Ενημερώθηκε χθες στις 14.40, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Γ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Π. 8138, ότι λίγο πριν τον κατάπλου και ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου ενός ν.μ από το λιμάνι της Αίγινας, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Πειραιά, με 31 επιβάτες, ακούστηκαν έντονοι κραδασμοί από την αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε ασφαλώς στο λιμάνι της Αίγινας όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Κατόπιν σχετικής έγκρισης, επετράπη η εκτέλεση ενός μεμονωμένου πλου, άνευ επιβατών για Πειραιά, προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ ¨ΕΡΜΗΣ¨ στον Πειραιά

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στη δεξιά μηχανή παρουσίασε, χθες στις 18:20, το Ε/Γ-Υ/Γ ¨ΕΡΜΗΣ¨ Ν.Π. 8138, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία απόπλου από Πειραιά για Αίγινα, με οκτώ (08) επιβάτες.

Από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο της γραμμής.

Πάντως το πλοίο σήμερα εκτέλεσε κανονικά τα δρομολόγια του

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin ΕΡΜΗΣ

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Χθες στις 20.45, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του

Ε/Γ-Υ/Γ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Π. 8138, ότι ενώ έπλεε 8 ν.μ. βορειοανατολικά του λιμανιού, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πειραιάς Αίγινα Αγκίστρι) με 12 επιβάτες, είχε παρουσιασθεί αδυναμία τροφοδοσίας καυσίμου της δεξιάς κύριας μηχανής.

Το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του με συμβατική πλεύση και μειωμένη ταχύτητα και κατέπλευσε στην Αίγινα στις 21.45 αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες, 8 εκ των οποίων, καθώς και ακόμη 3 που ανέμεναν προς επιβίβαση για Αγκίστρι, προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας.

Η Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

Από την επόμενη ημέρα το Flying Dolphin Hermes είχε επισκευαστεί η βλάβη του και είχε έρθει στο Πειραιά. Όπου παρέμενε δεμένο μέχρι χθες το απόγευμα, γιατί προσωρινά το είχε αντικαταστήσει το Flying Dolphin Venus I.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 10 months later...

Μηχανική Βλάβη Ε/Γ – Υ/Γ «ΕΤΖΙΑΝ ΠΡΙΝΣ ΙΙ» στη Κω
Μεσημβρινές ώρες σήμερα ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Υ/Γ «ΕΤΖΙΑΝ ΠΡΙΝΣ» Ν.Π. 10603 ανέφερε στη Λιμενική Αρχή Κω, ότι ενώ βρισκόταν στον προβλήτα διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της δεξιάς κύριας μηχανής.
Στο ανωτέρω πλοίο το οποίο εκτελεί περιηγητικούς τουριστικούς πλόες με αφετηρία τον λιμένα Κω, από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Πηγή: Ελληνική Ακτοφυλακή
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin είχαμε στους Παξούς τη Πέμπτη 11/08/16

Quote

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603  στην αριστερή κύρια μηχανή του, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια του πλου του από το λιμένα Κέρκυρας προς το λιμένα Γαΐου Παξών, με εβδομήντα έξι (76) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα Γαΐου Παξών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή  απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Πηγή: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα 

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603, ότι ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Γαΐου ν. Παξών προς το Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν παροχή συνδρομής, ενώ το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του με συμβατική πλεύση και αφού κατέπλευσε στο Νέο Λιμένα ν. Κέρκυρας, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι είκοσι τρεις (23) επιβάτες. Στο πλοίο επιβιβάστηκε Κλιμάκιο Επιθεωρητών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'', μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας μετά από βλάβη /ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου και άρση απαγόρευσης στο Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα στις 07/08/21

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας για εμπλοκή αντικειμένου στο πλωραίο πέδιλο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603, με ενενήντα έξι (96) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας.

Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του με συμβατική πλεύση και κατέπλευσε στον Νέο Λιμένα Κέρκυρας, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους. Μετά από έκτακτη επιθεώρηση από επιθεωρητή Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων (Τ.Κ.Ε.Π) και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, του επετράπη ο απόπλους και το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του με προορισμό τον λιμένα Γαΐου Παξών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603, ότι το πλοίο έπλεε με μειωμένη ταχύτητα λόγω εισρόφησης αντικειμένου, καθώς εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Παξών προς τον λιμένα ν. Κέρκυρας, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για τυχόν παροχή συνδρομής, ενώ το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα ν. Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ενενήντα επτά (97) επιβάτες.

Στο πλοίο επιβιβάστηκαν Επιθεωρητές του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου, κατόπιν διενέργειας ελέγχου στο μηχανοστάσιο, δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία της κύριας μηχανής, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε δοκιμαστικός πλους με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Απαγόρευση απόπλου του ΕΓ-ΥΓ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603 ότι, κατά την προετοιμασία απόπλου για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον οικείο λιμένα για τον λιμένα Γαΐου Παξών, παρατηρήθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την οικεί Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν.Π. 10603, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου ν. Παξών στον λιμένα ν. Κέρκυρας, ότι έξωθεν του νέου λιμένα Κέρκυρας, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στον νέο λιμένα Κέρκυρας όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους ενενήντα πέντε (95) επιβάτες του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον λιμένα Γαΐου ν. Παξών με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια του ακρωτηρίου Κάβο Σίδερο.

Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον νέο λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Γαΐου Παξών, επέστρεψε στον λιμένα Κέρκυρας, όπου αποβίβασε τους 75 επιβάτες του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ ΄΄ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ΄΄ Ν.Π. 10603, στην θαλάσσια περιοχή του Νέου Λιμένα Κέρκυρας, κατά την διαδικασία κατάπλου του, με 68 επιβάτες, προερχόμενο από λιμένα Γαΐου Παξών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ΄΄ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ΄΄ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι 88 επιβάτες για το επόμενο δρομολόγιο, προωθήθηκαν στο προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ilida Dolphin στους Παξούς

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Πειραιά 10603, για έντονους κραδασμούς στον δεξιό άξονα της δεξιάς κύριας μηχανής, μετά από πρόσκρουση με επιπλέοντα κορμό και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή, ένα (01) ναυτικό μίλι έξωθεν του λιμένα ν. Γαϊου Παξών.

Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κέρκυρας για τον λιμένα Γαϊου ν. Παξών με ογδόντα επιβάτες (80) επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Παξών, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι ανωτέρω επιβάτες.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΉΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ήλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα 

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Πειραιά 10603, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια έξωθεν του λιμένα ν. Κέρκυρας.

Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα «ΓΑΪΟΥ» ν. Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας με 96 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Κέρκυρας, όπου αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ με μεριμνά της εταιρείας, οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ - Υ/Γ Ήλιδα Ντολφιν στην Κέρκυρα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Υ/Γ πλοίου ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603, για μηχανική βλάβη της αριστερής κύριας μηχανής, στη θαλάσσια περιοχή 0.5 ν.μ. έξωθεν του νέου λιμένα ν. Κέρκυρας.

Το εν λόγω πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Κέρκυρας με προορισμό τον λιμένα ''ΓΑΪΟΥ'' ν. Παξών με 87 επιβάτες, κατέπλευσε με συμβατική πλεύση και με ασφάλεια στο νέο λιμένα ν. Κέρκυρας, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'', μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης από επιθεωρητή ΤΚΕΠ και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη του ΕΓ-ΥΓ Ήλιδα Ντολφιν στους Παξούς

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ν. Παξών.

Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Γαΐου Παξών κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Γαΐου Παξών και αποβίβασε τους 83 επιβάτες του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Παξών απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Ηλιδα Ντολφιν στους Παξούς

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν. Πειραιά 10603 για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή, έξωθεν του λιμένα Γαΐου ν. Παξών.

Το “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Γαΐου Παξών προς τον λιμένα Κέρκυρας, επέστρεψε στον λιμένα Γαΐου Παξών, όπου αποβίβασε τους 55 επιβάτες του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...