Jump to content
Shipfriends

Web Cameras, δορυφορικές και εναέριες λήψεις


Stratos

Recommended Posts

ρε παιδια γνωριζετε τιποτα για καμια webcam live στο λιμανι του Πειραια? Οχι στατικη οπως του ολπ που ηταν κολλημενη απο τον Νοεμβριο.ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Και αναρωτιεται τωρα ο γνωστος σας Φ-Ε: Αν επιτρεπεται να μπαινουν web cams μεσα στα λιμανια, γιατι να μας κυνηγανε εμας οι Λιμενικοι οταν τραβαμε καμια φωτογραφια ή βιντεάκι?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κυκλοφορησε το google earth 5.0(beta) και διαθετει καποια καινουργια options που μας ενδιαφερουν!Προστεθηκε η επιλογη ocean οπου μπορει κανεις να δει τον βυθο σε ολες τις θαλασσες του κοσμου σε 3d απεικονιση,ενω υπαρχουν πληροφοριες για ναυαγια,παρακολουθηση περιοχων αλιειας,κατευθυνση-κινηση κυματισμων(εξαρταται απ την καρτα γραφικων του pc)και αλλα πολλα ακομα!(περιπλανηση στον Αρη που το ais δεν πιανει:D).

Ειδικα με τα ναυαγια,κοιταξα προχειρα στο Σουεζ κ το Γιβλαρταρ και εντυπωσιαστικα απο το πληθος τους.Εδω και τα σχετικα βιντεο;)

post-709-128326978561_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για να μην googlαρετε καθε φορα την webcam στο λιμανι της αρεσκειας σας,πηγαινετε εδω να βρειτε οτι θελετε.Επισης,πολυ πιο ευκολο και πρακτικο,να επιλεξετε το συγκεκριμενο option(υπαρχει)στο google earth;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

καλησπέρα παίδες.πριν αρκετό καιρό και όταν είχαν εκπομπή στη νετ ο λυριτζής και ο οικονόμου έδειχνε πλάνα από κάμερα το λιμάνι της ηγουμενίτσας live.ξέρετε τίποτα διευθύνσεις από κάμερες σε λιμάνια ???

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

To google earth περασε στην εκδοση 6 και ενα νεο feature ειναι το historical imagery,βλεπεις δηλαδη δορυφορικα στιγμιοτυπα προηγουμενων ετων.Στην Αθηνα και τον Πειραια πχ ξεκιναει απο το 2001 και εχει αρκετες ενδοιαμεσες χρονιες.Οποιος εχει ορεξη,μπορει να ανακαλυψει διαφορα καλουδια...απο πλοια μεχρι λιμανια κ γενικα οτι τον ενδιαφερει.Για αντιπροσωπευτικο δειγμα,το μεγαλο λιμανι τον Απριλιο του 2001 με το ΣΑΠΦΩ κ αλλα πλοια της εποχης αλλα κ τον λιμενα σε εξελιξη(εργα)

post-2049-0-87151000-1291237979_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Το πλοίο είχε αναχώρηση 15:00, αλλά μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, σε θέση περίπου όπως δείχνει και η webcam.

Άγκυρα;

Υπαρχει webcamera στο λιμανι του Πειραια? Ηξερα για εκεινη απο το site του ΟΛΠ η οποια δε λειτουργουσε. Ειναι η ιδια η αλλη?

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί στο φόρουμ ή αν υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν το γνωρίζουν, πολύ ενδιαφέρον έχει η λειτουργία "Bird's eye" στο Bing Maps! Η διαφορά με το Google Earth είναι ότι αν ζουμάρουμε πολύ, μπορούμε να έχουμε τρισδιάστατη εικόνα της περιοχής που μας ενδιαφέρει! Δεν υποστηρίζεται όλη η Ελλάδα, ούτε καν όλη η Αθήνα, όμως η λειτουργία αυτή καλύπτει τουλάχιστον το λιμάνι του Πειραιά και τις γύρω περιοχές!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο in-karystos.gr, εκτός από τα λιμάνια της Καρύστου, του Μαρμαρίου και των Νέων Στύρων, μπορούμε πλέον να βλέπουμε σε ζωντανή κάλυψη (live camera) και το λιμάνι της Ραφήνας.

Προγραμματίζεται δε για το άμεσο μέλλον, και η κάλυψη με την εγκατάσταση μίας ακόμας κάμερας, του στενού του Κάβο Ντόρο, της θαλάσσιας περιοχής δηλαδή ανάμεσα νότιας Εύβοιας και Άνδρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Μερικές ακόμη, πιστέυω να μην έκανα το λάθος και έβαλα κάποια που υπάρχει ήδη.

Εικόνα απο το λιμάνι της Μήλου

Εικόνα απο το λιμάνι της Αμοργού

Εικόνα απο το λιμάνι της Σκοπέλου

Εικόνα απο το λιμάνι της Νέας Στύρας

Edited by Tsentzos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...