Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Νότια της Σαντορίνης με προορισμό Αλεξανδρέττα... Μέλι έχουν οι Τούρκοι φαίνεται. Ξέρεις κανείς τι ναύλος παίζει εκεί για το πλοίο;

και στη θεση του Μπριτζ απο σημερα το Ριγκελ

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εχουν συστησει κοινοπραξια,αλλα ουσιαστικα φαινεται η ventouris ferries και ο Βεντουρης που εχει τη διαχειρηση.Γραμμη που εχει καλο σεφτε για την ωρα μεχρι να πλακωσει εκει ο καθε πικραμενος(Ανεκ κ σια :P )

 

Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι δεν υπαρχει κοινοπραξια μεταξυ Βεντουρη και Αρκουμανη, απλως συνεργασια μεταξυ τους, για το κοινο τους συμφερον!! Δηλαδη συνεργασια στα δρομολογια (να μην κανουν ασκοπα δρομολογια) αλλα οι εισπραξεις ειναι αυτες που κανει καθε πλοιο! Δηλαδη δεν πανε στα 4 ή με καποιο ποσοστο

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Τα πλοια που δραστηριοποιουνται αυτη την περιοδο στη γραμμη ειναι

 

Τα AF Claudia(πρωην Δαιδαλος),Aurelia και ΑF Francesca για λογαριασμο της Adria Ferries

Τα Rigel και Bari για τον Βεντουρη

Το Bridge για την European

Και το Ιεραπετρα για την Ena Shipping ltd(Ανεκ)

Link to comment
Share on other sites

Και το Bridge για λογαριασμό του Βεντούρη δουλεύει, καθώς υπάρχει κοινοπραξία... Επίσης ξεχνάς το Aurelia για λογαριασμό της Adria...

Link to comment
Share on other sites

Το χα βαλει το Aurelia.Το Bridge δεν δουλευει για τον Βεντουρη υπαρχει απλα μια συνεργασια και οχι κοινοπραξια(τα εχει αναλυσει εκτενως ο Π100 δυο μηνυματα παραπανω)μεταξυ των 2 εταιριων. ;)

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

To SNAV LAZIO που βλεπω οτι κανει τη γραμμη πως βρεθηκε εκει? Πηγε στη θεση του Rhapsody που ακουω οτι εχει θεματακια ακομα και δεν προλαβαινει?

Link to comment
Share on other sites

 Αφού σκέφτομαι τελικά να πάω με το τουτού Δυρράχιο από Λευκάδα στις διακοπές για πάρτη αυτού και της χοντρής, αν και βαριέμαι λίγο μόνος.

Δεν θα εισαι μονος :D εχει κυκλοφορησει σχετικο σποτακι και μεχρι τοτε θα το εχουν μαθει πολλοι. :P

 

 

Υ.Γ Τα σποτακια του Λιανου ειναι καλυτερα. :P  :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πολυ καλα τα πηγε σε σημειο μαλιστα οπου η GNV ανακοινωσε τη δρομολογηση κι αλλου πλοιου στη γραμμη του Δυρραχιου ενω συμφωνα με το ship2shore η εταιρεια θα ναυλωσει 2 πλοια απο την SNCM.

και κάπως έτσι ο ανταγωνισμός πάει σε άλλο επίπεδο !!ενδιαφέρον....γιατί όντως  τα πήγε καλά ! Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Με αφορμή την έλευση νέων, μεγαλύτερων πλοίων φέτος στις γραμμές της Αλβανίας και την έναρξη δρομολογίων σε νέους προορισμούς, μου γεννήθηκε η απορία πού μπορεί να οφείλεται αυτό. Ειδικά σε συνάρτηση με την οικτρή οικονομική κατάσταση στη γείτονα χώρα (χειρότερη από τη δική μας) και τον (ακόμα) υποανάπτυκτο τουρισμό. Και όλα αυτά, σε σύγκριση με τις δικές μας γραμμές στην Αδριατική, όπου πολλά μεγάλα, αξιόλογα πλοία είτε έχουν πουληθεί, είτε έχουν αλλάξει περιοχές δραστηριοποίησης. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

Μη βιαζομαστε τοσο πολυ να βγαζουμε συμπερασματα. ;) Συμφωνα με τα στοιχεια των Μπαρεζων :P το 8 μηνο του 2015 μετακινηθηκαν στη γραμμη  514.000 επιβατες και 50.000 ιχ.Tην ιδια ωρα με βαση τα διαθεσιμα στοιχεια στο 6μηνο στη γραμμη Ελλαδας-Ancona ειχαν διακινηθει λιγο κατω απο 300.000.Οποτε αν το αναγουμε στο 8μηνο(βαζοντας μεσα Ιουλιο-Αυγουστο που ειναι μηνες υψηλης κινησης)μιλαμε για ιδια περιπου μεγεθη με την Αλβανια να υπερεχει λογω σαφως μικροτερου λειτουργικου κοστους των πλοιων(τοσο σε καυσιμα λογω της μικρης αποστασης οσο και σε κοστος επανδρωσης)

 

Ancora, secondo l’AP del Levante il traffico passeggeri nei primi 8 mesi del 2015 ha registrato complessive 514mila unità (+5,5% sullo stesso periodo del 2014), mentre il solo mese di agosto sono state superate le 220mila unità (il 14% in più).  Un incremento analogo si è riscontrato nel numero delle auto, cresciute di circa 50.000 unità (+17%).

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...