Jump to content
Shipfriends

Speedrunner Jet (IMO 9141871)


Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=nKvAL6BSmpA


μπορει το ΛΙΣΣΟΣ να εκανε δεξια στροφη για τον αποχαιρετισμο :( αλλα κ το SPEEDRUNNER με τον καπτα γιωργο δεν παει πισω :D
Υ.Γ. ΣΥΡΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μέσα στην εβδομάδα θα πάει για δεξαμενισμό στην Ελευσίνα. Φέτος θα δρομολογηθεί για 10 περίπου ημέρες στις Δυτικές Κυκλάδες μέχρι να επαναδραστηριοποιηθεί το αδελφό του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χθες το Speedrunner III έπεσε από τη δεξαμενή στην Ελευσίνα και επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά. Οπού έδεσε στη θέση που δένει κανονικά το Speedrunner IV. Είναι η πρώτη φορά που θα δραστηριοποιηθεί στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων. Μήπως χρειάζεται να πάει για πιστοποίηση το πλοίο στα λιμάνια των Δυτικών Κυκλάδων πριν ξεκινήσει??

Link to comment
Share on other sites

Το Speedrunner III χθες το απόγευμα γύρω στις 17:20 βρήκε για ένα δοκιμαστικό στο Σαρωνικό. Οπού επέστρεψε στο Πειραιά γύρω στις 19:00. Σήμερα το πρωί αναχώρησε το πλοίο για τη πιστοποίηση στα λιμάνια του δρομολογίου των Δυτικών Κυκλάδων.

Link to comment
Share on other sites

Μας λές περί βελτιώσεων, τότε πές μας τι βελτιώσεις έγιναν Παναζία μου! Βάλανε σεμεδάκια πάνω από τις τηλεοράσεις, εγκατέστησαν jacuzzi στη διακεκριμένη, ή πρόσθεσαν ψησταριά για γαρδουμπάκια στο κυρίως μπάρ? :D

Link to comment
Share on other sites

Αν και συμφωνω οτι το ποιο χρησιμο θα ηταν η ψησταρια μαλλον καποιοι διαφωνουν μαζι μας :D

Ετσι ριξανε τα λεφτα τους φετος στο να αλλαξουν τα χρωματα στα καθισματα της οικονομικης στην ανακατασκευη του πρυμνιου σαλονιου με την τοποθετηση κρυφου φωτισμου τη νεα εισοδο και τελος μια πιο ζωηρη πινελια στα καθισματα του πανω σαλονιου

Θα εβγαζα και την VIP φωτογραφιες που αλλαξανε τις πορτες εισοδου ωστε να ειναι ποιο φωτεινος ο χωρος αλλα επρεπε να πληρωσω διαφορα και δεν κρατουσα λεφτα μαζι μου. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Οι καιροί είναι χαλεποί , οι αγελάδες ισχνές , ο ανταγωνισμός στη Μύκονο σκληρός, οι κρατήσεις δεν παν καλά, το πετρέλαιο στα ύψη...

Τι κάνουμε λοιπόν???Χερετάμε τη Μύκονο για τη χαμηλή περίοδο, βάζουμε το βαποράκι στο Ηράκλειο για εκδρομούλες (μικρές αποστάσεις μ ε μικρές ταχύτητες)και μόλις σφίξουν ο ζέστες και θέλει ο George να πάει στη Μύκονο για ...nightlife το ξαναβάζουμε...

Τι κερδίζουμε ????Δρομολογούμε μόνο 2 μήνες πάλι το δαπανηρό ΙΙ, αποφεύγουμε το λούκι της low season στη Μύκονο και όλα καλά...

Edited by Neptune
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Υπήρξε κάποια εμπλοκή ξένου αντικείμενου σε ένα εκ των waterjet του «SPEEDRUNNER III»

Πηγή: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το V.T.S. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «SPEEDRUNNER III» Ν.Π. 11886, το οποίο έπλεε 3,5 ναυτικά μίλια από την έξοδο του λιμένα του Πειραιά, με μειωμένη ταχύτητα, έχοντας αποπλεύσει στις 07:41 από το λιμάνι του Πειραιά για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Σύρο * Τήνο * Μύκονο, με 97 επιβάτες και 28 άτομα πλήρωμα, για πιθανή εμπλοκή ξένου αντικειμένου σε κάποιο jet.

Πραγματοποιήθηκαν κινήσεις απεμπλοκής και στις 08:23, ο Πλοίαρχος εν λόγω πλοίου, ενημέρωσε ότι συνεχίζει την εκτέλεση του δρομολογίου αναπτύσσοντας κανονική ταχύτητα.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το πρωί το Speedrunner III εφυγε από το Πειραιά με προορισμό τη Κρήτη. Πρώτα θα πάει στο λιμάνι του Ρέθυμνου για πιστοποίηση και έπειτα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Έκτακτος έλεγχος συστήματος κλιματισμού Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «SPEEDRUNNER III»

Πηγή: ΥΕΝ

Έκτακτος έλεγχος του συστήματος κλιματισμού του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «SPEEDRUNNER III» Ν.Π.11886, πραγματοποιήθηκε από τοπικό κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, βραδινές ώρες χθες, μετά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Πάρου, ύστερα από προφορική καταγγελία επιβάτη, για μη λειτουργία συστήματος κλιματισμού στους χώρους παραμονής των επιβατών, κατά τη διάρκεια εγκεκριμένου δρομολογίου του (Πειραιάς-Πάρος-Πειραιάς).

Από την Επιθεώρηση, διαπιστώθηκε η κανονική λειτουργία της κεντρικής μονάδας συστήματος κλιματισμού.

Το «SPEEDRUNNER III» απέπλευσε στις 21.30 αντί της 20.55, μεταφέροντας 780 επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

Επιστροφη χτες το βραδυ λοιπον απο Σιφνο με το SPEEDRUNNER III.

Το πλοιο ηταν για μενα μια μεγαλη απογοητευση.Οχι οτι ηταν τοσο χαλια οσο ακουγεται αλλα περιμενα να δω κατι πιο ομορφο εσωτερικα.

Καταρχην να πω σχολιαζοντας και το προηγουμενο ποστ οτι το συστημα κλιματισμου παραλειτουργουσε κανονικα.Για την ακριβεια παγωσαμε :P.

Απο κει και περα οι καρεκλες του στην οικονομικη που ειχα εισιτηριο ειναι πραγματικα οτι πιο αβολο εχω συναντησει μεχρι στιγμης σε ταχυπλοο.Οπως και να καθεσαι ειναι αδυνατον να βολευτεις ποσο μαλλον να κοιμηθεις λιγο, αφου το δρομολογιο με την καθυστερηση εγινε μεσανυχτα απο Σιφνο.Πραγματικα το ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ που τοσα του εχουμε σουρει σιγουρα εχει πιο ανετες αεροπορικες.

Οι σειρες ηταν αρκετα κοντα,τα καθισματα ηταν ενωμενα μεταξυ τους και οχι αυτονομα, και το βασικοτερο η πλατη ηταν σε σταθερη θεση και δεν μπορουσες να την ριξεις λιγο.Ξερω οτι ακουγεται λιγο κριτικη αεροπλανου αλλα σε τελικη αναλυση δεν υπαρχει η δυνατοτητα να κατσεις και σε καποιο αλλο σημειο οποτε αυτο κρινω.

Στα καλα οτι επιτρεπεται να βγεις εξω σε ολο το ταξιδι.

Στον καιρο δεν τα πηγαμε και πολυ καλα.Ειχαμε 4-5 καλα κοπανηματα και γενικως κουνηθηκε αρκετα για τον καιρο που φαινοταν να εχει.

Απο κοσμο να μην το συζητησω.Μαυρη απελπισια.Επιστροφη Κυριακης 7 Αυγουστου και αν ειχε μεσα 300 ατομα και καμια 30αρια αυτοκινητα ειναι θεμα.Για μενα μαλλον φταιει οτι παραφτανει αργα στον Πειραια.Η εταιρεια βεβαια εχει προσφορα στην επιστροφη αλλα μαλλον δεν πιανει και πολλα

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Αφου ησουν Σιφνο το ΣΚ τοτε ειδες τι καιρο ειχε οποτε τα κουνηματα μαλλον ηταν και λιγα. Επισης μη ξεχναμε το οτι παει με 3 μηχανες και μαλιστα χωρις τη μια outer σημαινει οτι το βαπορι εκτος απο δρομο χανει και την ικανοτητα να τιμονευει ευκολα. Οποτε ειναι λογικο να κανει μερικα ζιγκ ζαγκ παραπανω ειδικα με καιρικες συνθηκες οχι και τοσο καλες

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα ,

ξέρει κανένας ποτε θα επισκευαστεί;

Εχω βγάλει εισιτήρια για τέλη αυγούστου από πάρο αλλά αργεί πάρα πολύ να φτάσει στην Πάρο με αποτέλεσμα να αναχωρεί με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.

Κάποιες φορές στέλνουν στην θέση του το 4.

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζει να έχει πρόβλημα το καράβι.

Στο κεντρικό πρακτορείο της Πάρου αρνήθηκαν να μου αλλάξουν τα εισιτήρια.

Μου είπαν μόνο στο Πρακτορείο έκδοσης που είναι στην Αθήνα!!!

Σήμερα ήρθε στην Πάρο 21:10. αντί για 20:05 και αναχώρησε 22:00 αντι για 20:30 και υπολογίζω ότι θα φτάσει Πειραιά σύμφωνα με το shiptracking μετά τις 02:00 αντί για 23:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα πριν την βλάβη.

Ευτυχώς που πλήρωσα Ταχύπλοο!!!

Edited by d1969
Link to comment
Share on other sites

Ίσως να ήταν καλύτερα που ταξίδεψες με το Speedrunner III έστω με 3 μηχανές, παρά να έψαχνες τρόπο να γυρίσεις από τη Πάρο, εαν δεν έκανε το δρομολόγιο!! Για μένα ίσως η εταιρεία θα έπρεπε να επιστρέφει ένα μικρό τίμημα στους επιβάτες από το εισιτήριο τους, λόγω της μειωμένης ταχύτητας του πλοίου!

Link to comment
Share on other sites

Και επίσης τα περισσότερα πρακτορεία(στη Μύκονο) δεν ενημερώνουν για τη βλάβη και αν τους ρωτήσεις κάνουν τους ανίδεους...(μπορεί και να μην έχουν ενημερωθεί??)

Link to comment
Share on other sites

Να δω τι θα γινει σημερα,το πλοιο λιγο πριν την βορια πλευρα της Κυθνου απο τα 26 μιλια επεσε στα 20 οπου συνεχιζει να ταξυδευει εδω και περιπου μια ωρα με αυτα τα μιλια,αν συνεχισει ετσι πριν απο τις 02,30 δεν θα φτασει Πειραια.Μαλλον προβλημα κ σε αλλη μηχανη μυριζομαι κ να δω τι θα κανουν τωρα στο αποκορυφωμα της επιστροφη των παραθεριστων.Περα απο αυτο να πω οτι οι μονοι που δεν φταινε ειναι οι πρακτορες και ακομα περισσοτερο οι εργαζομενοι σε αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...