Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Να τη θυμηθούμε με μια φωτογραφια της από το Ηρακλειο σαν DOMENICO

Τελευταια χρονια που δουλεψε στο Ηρακλειο πρεπει να ηταν καλοκαιρι του 2006,οποτε η φωτογραφια είναι από την πρωτη χρονια παροπλισμου του

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Έφυγε από τη ζωή ο πλοιοκτήτης του Αίγινα, κ. Τάκης Μαλτέζος σε ηλικία 89 χρονών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας, στην Αίγινα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Από τις ελάχιστες παντόφλες μας, ίσως μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, που κατέληξαν στο Aliaga. Τον καιρό που πήγε για scrap, πουλιόντουσαν σχεδόν.... μαζικά παντόφλες μας στην Αφρική κυρίως, και είναι παράξενο που δεν αγοράστηκε κάπου εκεί κάτω (Π. χ. από την Somagec, Ισημ. Γουινέα).

Να θυμίσω βέβαια πως μετά την Κρήτη και πριν την ράδα στην Ελευσίνα και το τέλος στο Aliaga, είχε βγει για δεξαμενισμο στου Σπανόπουλου, οπότε ίσως είχε υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για αγορά που όμως δεν ολοκληρώθηκε. 

Link to comment
Share on other sites

Ναι, κι εμενα μου εκανε εντυπωση πως αφου το συμμαζεψαν μετα απο λιγους μηνες πηγε για διαλυση. Κανενα αλλο δεν ειχε τετοια τυχη. Σιγουρα ειχε παλιες μηχανες και ηταν στενη παντοφλα, αλλα σιγουρα καλυτερη απο τις περισσοτερες συνομηλικες μετασκευασμενες ελληνικες παντοφλες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...