Jump to content
Shipfriends

Victoria Seaways (IMO 9350721)


Recommended Posts

'Nick the Greek said:

Με εντυπωσιασε το πανεμορφο Lisco Maxima το οποιο μπορουμε εδω να το δουμε και απο πιο μακρια ωστε να καταλαβουμε καλυτερα τις γραμμες του. Πολυ ωραιο το ασπρο χρωμα που δενει με την κομψοτατη μπλε τσιμινιερα σε ενα ομορφο αποτελεσμα, συμπαθητικη και η πλωρη του. Το πλοιο συμφωνα με ξενα fora θα παραδωθει αμεσως μετα το καθολικο Πασχα για να ξεκινησει δρομολογια στην Βαλτικη απο την 1η Μαιου.

. Kαπου πηρε το ματι μου στις αρχες της εβδομαδας, οτι η παραδοση ηταν να γινει αυτες τις μερες που μας περασαν.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Παραδοθηκε προχτες(Πεμπτη)αλλα η ειδηση λογω των ασχημων γεγονοτων(L' Aquila)και της καθολικης Μεγαλης βδομαδας χαθηκε απο τα ναυτιλικα(και μη)ΜΜΕ.

AIS δεν εχει ανοιξει ακομα το παπορι η αν πηγε για καποιο δοκιμαστικο το κρατησε κλειστο:oΟλα συνηγορουν οτι βρισκεται ακομα δεμενο εκει που το φωτογραφισαμε με τον Νικ....Το site των ναυπηγειων δε,παραμενει κολλημενο στο παρελθον(παραδοση forza στην ΑΤΤΙΚΑ:rolleyes:)

Link to comment
Share on other sites

Το site των ναυπηγειων δε,παραμενει κολλημενο στο παρελθον

Ευτυχως πηρε μπροστα το site:o Εδω καποιες φωτο απο την τελετη παραδοσης(3 κι ο κουκος:D)που πανε απο τα αριστερα στα δεξια...και εδω τα χαρακτηριστικα του πλοιου με εξω και εσω pics.

Link to comment
Share on other sites

σε καμια εβδομαδα θα ειναι klaipeda και στις 27 θα γινει και η επισημη τελετη ονομασιας (γι αυτο 3 και ο κουκος νησος χιος) και ολα τα σχετικα αζμπετε;).

$60εκ τους στοιχισε στην DFDS

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμαμαι ποσο ειχε στοιχισει το SUPERFAST I αλλα το shippax δινει ολα τα αδερφια να εχουν το ιδιο κοστος=52.6 εκ.Ισως η DFDS του εβαλε το κατιτις παραπανω εσωτερικα...Να πουμε οτι το MAXIMA ειναι στην ουσια το πρωτο(κ μοναδικο μεχρι στιγμης)αδερφακι του Ι,αφου εχουν τον ιδιο αριθμο καμπινων(κ προφανως διαρυθμιση εσωτερικων χωρων).Ας το δουμε και σε ενα δοκιμαστικο στο κολπο της La Spezia.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και το πλοίο εγκατέλειψε τα ναυπηγεία και άρχισε να εκτίθεται σε ...πόζες :D, ας το δούμε και σε 1, 2, 3, σημερινές φωτογραφίες από το "The Port Of Gibraltar".

Ομολογώ ότι το μονόπαντο φουγάρο του με ψιλοχαλάει. :(

Βρίσκω (περί ορέξεως.....) πολύ πιό όμορφο το αδελφό TENACIA.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ειδα το εσωτερικο του και ειναι ιδιο ακριβως με το SUPERFAST I.Μονες διαφορες,κατι τραπεζακια πικ νικ:P στο μπαλκονι πρυμα και τα παραθυρα(8) στο πλωριο σαλονι,τα οποια αφηνουν περισσοτερο φως να μπει.Απορω η ΑΤΤΙΚΑ για δεν παρηγγειλε το ΙΙ με επιπλεον παραθυρα:confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Victoria Seaways (IMO 9350721)

(2009, ex- Lisco Maxima, Forza)

Tο πλοίο από τον Μάρτιο 2012 έχει μετονομαστεί σε VICTORIA SEAWAYS, ενώ ως πρώτο του όνομα βέβαια αναφέρεται το FORZA. Φέρει σημαία Λιθουανίας και ανήκει στην Dfds Seaways Lithuania.

ShipSpotting.com

1592546.jpg

© Gena Anfimov

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 11 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Το συγκεκριμένο πλοίο το έχουμε πιάσει στενό μαρκάρισμα από τότε που χτιζόταν στη Marina di Carrara, ώρα να το δούμε λοιπόν και με την τελευταία του φορεσιά. Είναι η καινούρια, η πένθιμη της DFDS και το πλοίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Κιέλου στις 28 Ιουνίου του 2019. Παρά την πανδημία, το πλοίο συνεχίζει τα δρομολόγιά του στη γραμμή Klaipeda(Λιθουανία) - Κίελο(Γερμανία) με καθημερινές αναχωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...