Jump to content
Shipfriends

Superrunner Jet (IMO 9141883)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

18 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Μάλλον το νέο του όνομα θα είναι Super Runner Jet

Απο κάθε εταιρία του μένει και ένα όνομα, runner απο την Aegeanspeedlines, Super απο την Goldenstar και τώρα Jet  απο την Seajets.

Link to comment
Share on other sites

Το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου θα ήταν να ονομαζόταν RUNNER JET. Το συνθετικό Super είναι άσχετο με τη SEAJETS και θα έπρεπε να εξαλειφθεί. Τώρα γιατί το κρατάει....???

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω στην εταιρία το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι η ομοιομορφία της ονοματοδοσίας των πλοίων. Στην γραμμή που θα δρομολογηθεί λες και θα καταλάβει κάποιος πιο πλοίο ήταν και από ποια εταιρεία αγοράστηκε. Ας είμαστε ρεαλιστές.  

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, basilis89 said:

Θα αλλάξει τώρα σινιάλα;

Χθες που πέρασα από το πλοίο είδα γερανούς και να έχουν έχει μέσα στο γκαράζ κουβάδες με μπογιά πιστεύω πως ετοιμάζονται 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, nomikos said:

Γιατί προφανώς θέλουν να δείξουν την αγορά του από τη Golden και την αποδυνάμωση της τελευταίας..

o μέσος κανονικός επιβάτης το μόνο που θα δει είναι ένα νέο πλοίο με τα σινιάλα της seajets. ούτε ξερει τι εγινε ούτε τον ενδιαφέρει. και σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανεναν επιβάτη αν η μια εταιρεία ενισχύθηκε ή η άλλη αποδυναμώθηκε (που δεν ξερουμε καν αν ισχύει αυτό).

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη μου είναι ότι αποδυναμώθηκε η Golden star & επικοινωνιακά & στην πραγματικότητα όταν πουλάς τα 2/3 του στόλου σου(66%) είτε λογω προβλημάτων των πλοίων είτε λόγω ρευστότητας & ο ανταγωνιστής σου βρίσκει με τη μία ρόλο στα πλοία σου εγώ προσωπικά μόνο ήτα το θεωρώ τώρα εάν η εταιρία μπορει να αναστρέψει το κλίμα με νέες αγορές το μέλλον θα δείξει!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Superunner Jet (IMO 9141883)

Όλη η αριστερή πλευρά του Superruner Jet έχει βαφτεί άσπρη και το ζωνάρι που ήταν κίτρινο έγινε μπλε σκούρο. Οι τσιμινιέρες περαστήκαν πρώτα με άσπρη μπογιά και η αριστερή τσιμινιέρα ξεκίνησε να βάφεται μπλε σκούρα.

Link to comment
Share on other sites

H γνώμη μου είναι ότι κι άν λέγεται πως η μεγαλύτερη απώλεια από τον στόλο της Golden Star είναι αυτό το πλοίο κι όχι το Superferry II & τα Supercat & Superspeed.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Superrunner Jet (IMO 9141883)
2 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Superrunner Jet έχει γυρίσει πλευρά και είναι με τη πλώρη προς τα μέσα, έτσι ώστε να βαφτεί άσπρη η δεξιά πλευρά και να μπουν τα σινιάλα της Seajets πρώτα από τη δεξιά πλευρά.

Προσωπικά για εμένα το μπλε πίσω στην πρύμνη θα ήθελα να το κρατήσει με τα νέα του σινιάλα. Εκτός εάν βάφτηκε ήδη με το μπλε της SeaJets.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...