Jump to content
Shipfriends

Superrunner Jet (IMO 9141883)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Τα έχουμε πεί και τα έχουμε δεί από πέρυσι, το Super Runner είναι κούκλα. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να του αφιερώσω και φέτος το χρόνο που του αξίζει. Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι πως έφτανε στη Μύκονο πίσω από το Tera Jet τις περισσότερες φορές, πλήν όμως έχω την εντύπωση πως δεν είχε τέτοια επίδραση στην εμπορική του επιτυχία. Εμείς το βλέπουμε εδώ σε μια από τις λίγες του αφίξεις που προηγείτο του Tera Jet και γύρισε μπροστά μας με εντυπωσιακή ευελιξία. Μέσα σε λίγες στιγμές αναποδίζουμε για την 7 της Μυκόνου με άμεση αναχώρηση.

 

Μια αναχώρηση που καθυστέρησε γιατί ο κλασσικός ο άκυρος με το ιστιοπλοικό, θεώρησε κατάλληλη στιγμή να αναχωρήσει στο ρελαντί, καθυστερώντας 3 ταχύπλοα πρυ βρίσκονταν τη στιγμή εκείνη στο λιμάνι. Δεν έχει έρθει η στιγμή στις μαρίνες, ειδικά τις πολυσύχναστες, να τοποθετηθούν φανάρια στις εισόδους όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, ώστε να ελέγχεται η κυκλοφορία όταν υπάρχει έντονη εμπορική κίνηση στο λιμάνι? Με τα πολλά και μετά από κάμποσες σφυριξιές, το Super Runner αναχώρησε τελικά για την Πάρο, και εδώ το βλέπουμε να ανοίγει σιγά-σιγά ταχύτητα

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όχι coyote και αετούς, καγκουρά και πέρδικες να του βάλουν επάνω του, πάλι κούκλα είναι. Γενικά ρίξτε μια ματιά στην γκάλερι, έχουμε πολύ όμορφα στιγμιότυπα του πλοίου από διάφορους συντρόφους.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλό ξεκίνημα για το πλοίο και φέτος, ενδεικτικά να πούμε πως η άφιξη της Μεγάλης Πέμπτης το βράδυ στη Μύκονο έφερε 300 επιβάτες και 50ΙΧ ενώ η φόρτωση ήταν 50 επιβάτες και 25ΙΧ. Το μοναδικό που έχω να παρατηρήσω είναι το ότι στην 7 της Μυκόνου που έχει αρχίσει να επισκέπτεται συχνά το πλοίο, οι καταπέλτες δε στρώνουν καλά, τα αυτοκίνητα καλούνται να ανέβουν ή κατέβουν βουνό ολόκληρο για το βαπόρι και χρειάζεται για τα χαμηλότερα εξ' αυτών ιδιαίτερη προσοχή για να μην αφήσουν εξαρτήματα στο τσιμέντο.

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου, η εταιρία θα έπρεπε σε κάποια ακινησία να αλλάξει τους καταπέλτες του πλοίου με διπλούς σπαστούς όπως έχει το αδελφό HELLENIC HIGHSPEED. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντοί αυτοί οι καταπέλτες για τόσο ύψος που έχει το γκαράζ. Σίγουρα μια τέτοια αντικατάσταση θα βοηθούσε πολύ στις φορτοεκφορτώσεις. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Έχει κάποιος τους πίνακες δρομολογίων του πλοίου πέρυσι; Έχω βρεί του 2017 αλλά δεν μπορώ να βρω τους περσυνούς πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Από σήμερα και μέχρι τις 6/6 με μειωμένη ταχύτητα το superunner και τροποποίηση των δρομολογίων του σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμεναρχείου Ραφήνας.Απο χτες και την επιστροφή του από τηνο ήταν με μειωμένη ταχύτητα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...