Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Ισπανική εταιρεία Pullmantur Cruises, που είναι συχνός «πελάτης» των Ελληνικών λιμανιών μας τα καλοκαίρια με διάφορα πλοία, που χρησιμοποιεί. Πέρυσι είχαμε το Zenith και το Sky Wonder πολύ συχνούς επισκέπτες, αλλά φέτος δε θα μας κάνουν τη τιμή. Δε πειράζει θα είναι ευκαιρία να δούμε αλλά πλοία της.B)

Μερικά χαρακτηριστικά του Zenith και μια εικονική περιήγηση στο πλοίο από το site της Pullmantur Cruises. Φέτος το πλοίο θα κάνει κρουαζιέρες στη Βαλτική και προς Ατλαντικό μεριά (Ισπανία, Πορτογαλία & Μαρόκο).

Το δεύτερο πλοίο είναι το Sovereign, πρόκειται για το πρώην Sovereign of the Seas της Royal Caribbean Cruises. Το Sovereign θα κάνει κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο.

Το τρίτο πλοίο της είναι το Ocean Dream, πρόκειται για το πρώην Pacific Star της P&O Australia, πρώην Costa Tropicale της Costa Crociere, πρωην Tropicale της Carnival. Μερικά χαρακτηριστικά του Ocean Dream και μια εικονική περιήγηση στο πλοίο από το site της Pullmantur Cruises. Το πλοίο θα κάνει κρουαζιέρες σε μέρη ξωτικά (Καραϊβική).

Το τέταρτο πλοίο της είναι το Empress (που φέτος θα είναι το πλοίο που θα μας κάνει τη τιμή στην Ελλάδα και σήμερα είναι στο Πειραιά). Το Empress είναι το πρώην Empress of the Seas της Royal Caribbean Cruises. Μερικά χαρακτηριστικά του Empress και μια εικονική περιήγηση στο πλοίο από το site της Pullmantur Cruises. Το πλοίο θα κάνει κρουαζιέρες από Ιταλία (Βενετία), Κροατία (Ντουμπρόβνικ), Ελλάδα (Πειραιά και διάφορα Νησιά Αιγαίου) και Τουρκία.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 11 years later...

Μετά την CMV και η Pullmantur, θυγατρική της Royal Carribean, είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον της. Κατέθεσε αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της σε Ισπανικό δικαστήριο και βάλτε να πάνε πήγανε. Ε ρε τι έχουμε να ζήσουμε τους μήνες που έρχονται.. 

Link to comment
Share on other sites

Η σημερινή Tradewinds αναπαράγει φήμες ότι τα Monarch και Sovereign βρίσκονται στη Νάπολη(που όντως βρίσκονται) και τους αδειάζουν το εσωτερικό από έπιπλα κλπ προκειμένου να πάνε άμεσα για scrap. 

Link to comment
Share on other sites

Σε αμερικανικά sites χθες το βράδυ διάβαζα πως ενδέχεται να κλείσει και τελείως η εταιρία ,να φύγουν monarch και sovereign Και να απορροφηθουν πίσω στη royal Caribbean ή να πουληθουν τα horizon Και zenith

Link to comment
Share on other sites

Το Zenith πλέον δεν ανήκει στην εταιρεία .

Οπως έχω πεί και στο ποστ των διαλύσεων,θα τραβάτε τα μαλλιά σας με αυτά που θα πάνε για σκραπ.Αυτά ειναι και παλία πλοία...

Το Grandeur of the Seas ισως παραμείνει στη Μητρική γιατι ηταν να περάσει στη pullmantur

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Και τα 2 στη παραλια.Ειναι κρίμα οι 2 πρωτοπορόι των σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων να έχουν τόσο μικρή καριέρα (και άδοξο τελος)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...