Jump to content
Shipfriends

Wan Voyager (IMO 8308941)


Recommended Posts

Απο το ΑΙΠΕ

Quote

Το Λιμεναρχείο Χίου γνωρίζει ότι στις 5 Μαρτίου 2009 νηολογήθηκε στα νηολόγια του λιμένα Χίου και ύψωσε την ελληνική σημαία το φορτηγό πλοίο «ΧΙΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΙ», κόροι ολικής χωρητικότητας 22.135, το οποίο ναυπηγήθηκε το έτος 1984 στην Ιαπωνία. Διαχειρίστρια εταιρεία τυγχάνει η «HARBOR SHIPPING & TRADING S.A.».

Εψαξα για καποια φωτο αλλα βρηκα μονο τα αλλα CHIOS(STAR,VOYAGER κλπ)της ιδιας εταιριας.:o

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Είμαστε σίγουροι ότι το πλοίο ονομάστηκε XΙΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΥ; Το λέω γιατί πρόσφατα νηολογήθηκε στην Χίο (ΝΧ 438) και το ΧΙΟΣ ΓΟΥΙΝΤ (chios wind), για την ίδια εταιρεία, ίδιας χρονολογίας κατασκευής, στην Ιαπωνία και με παραπλήσιους ΚΟΧ (23.594). Δεν πιστεύω να έγινε κανένα λάθος με το όνομα;:confused:

Link to comment
Share on other sites

Ναι το είδα στην Κυνόσουρα το Σάββατο,7.3.2009. Το πρώην όνομα του ήταν MC AQUAMARINE (στο AIS εμφανίζεται ακόμα με το παλιό όνομα).

post-1525-128326979394_thumb.jpg

post-1525-128326979398_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Thanks pavlos, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία απέκτησε 2 πλοία πρόσφατα, και αναδεικνύεται σε παραδοσιακή εταιρεία του χώρου (αγοράζει σε περίοδο κρίσης για να έχει στην συνέχεια).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εγω ειλικρινα απορω πως το τοποθετησαν στην ξεξαμενη:eek::confused:...Και μια απορια,που μου δημιουργηθηκε διαβαζοντας τα χαρακηριστικα του:γινεται να εχει νηολογιο Χιου και μεχρι τις 17/3 να εχει σημαια MARSHALL ISLANDS?(δεν τα ξερω καθολου αυτα,οποτε sorry αν εχω πεταξει κανενα τουβλο:D).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...