Jump to content
Shipfriends

Samundhar Sikharam (ΙΜΟ 7117876)


Recommended Posts

Το πρώην DONATELA D'ABUNDO αγκυροβόλησε κατά τις 12 το μεσημέρι στη ράδα αλλά μας την έσκασε και δεν λειτουργεί το ais με τραγικό αποτέλεσμα να μην το δει κανένα διαδυκτιακό μάτι. :(:( Το πλοίο έχει μετονομαστεί αλλά στάθηκε αδύνατο να διακρίνω το νέο του όνομα ενώ η εξωτερική του κατάσταση δεν είναι και πολύ κολακευτική.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το παπορο νομιζω πως εχει πουληθει πια στην Ινδονησια, αν κρινω απο το καινουριο του ονομα το οποιο ειναι Samundhar Sikharam με σημεια Αγίου Κίτς & Νεβις(St Kitts & Nevis).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το Samudhar Shikhara παραμένει αναμενο και τα βράδια στο Πέραμα, από τα λίγα επιβατηγά που μένουν. Αλλά έχω μια απορία γιατί δεν ανοίγουν το καταπέλτη?? Φοβούνται οι τοπικές αρχές να μην εξαφανιστούν τα αδέσποτα σκυλιά του Περάματος?:o:(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετά από σχεδόν 3 μήνες στο Πέραμα, εξωτερικά στο Samundhar Sikharam δε φαίνεται να έχει γίνει καμία εργασία, ενώ ακόμα παραμένει κλειστός ο καταπέλτης του. Εάν είχε βλάβη ο καταπέλτης λογικά θα έπρεπε να είχε επισκευαστεί μέχρι τώρα, άρα κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Το Σάββατο το πλοίο είχε φύγει από τη ντάνα και είχε αγκυροβολήσει λίγο πιο δίπλα μόνο του. Συνήθως τα πλοία που βγαίνουν από τις ντάντες και παραμένουν μόνα τους, για κάπου ετοιμάζονται. Για να δούμε τι θα δούμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όπως μας έχει πει και πριν αρκετές ημέρες πιό πάνω ο George, το πλοίο έχει φύγει από την γνωστή μας ντάνα (στην θέση του το ΑΡΣΙΝΟΗ), και βρίσκεται σχεδόν στη μέση του κόλπου της Ελευσίνας έρημο και μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως τα πλοία που βγαίνουν από τις ντάντες και παραμένουν μόνα τους, για κάπου ετοιμάζονται.

Και τις περισσότερες φορές για το τελευταίο τους ταξίδι. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση το πλοίο ετοιμάζεται να φύγει για Aliaga. Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου ή τις πρώτες του Αυγούστου αναμένεται να αναχωρήσει ρυμουλκούμενο για απέναντι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κρίμας, πανω στο ανθος της ηλικιας του τετοιο βαπορι! Ενα απο τα αδελφια του πουληθηκε στις Φιλιππινες με το ονομα Mary the Queen και αυτες τις μερες εφυγε απο την Ισπανια με προορισμο την μυθικη Μανίλα.

Link to comment
Share on other sites

Ενα απο τα αδελφια του...με το ονομα Mary the Queen ...με προορισμο την μυθικη Μανίλα.
...το οποίο αδελφό ευτυχώς δεν ήρθε τελικώς στο μυθικό Ρέθεμνος...

και απ' ό,τι φαίνεται -από το όνομα- θα αντικαταστήσει την αδελφή της Σουμελά...που πέρυσι ανεχώρησε για Ινδίας.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
...ενώ οι διαδικασίες διάλυσης του SAMUNDHAR SIKHARAM έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Τούρκοι διαλυτές ασελγούν στην πλώρη του πλοίου. B)

Aν και το μήνυμα του φίλου George είναι από τον περασμένο Οκτώβριο, και μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι το πλοίο δεν υπάρχει πιά, ας δούμε μία σχετική φωτογραφία από το naviearmatori και τον Selim San.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
...μπορει κιολας και να περασει και απο εδω οπως τοσα αλλα που ηρθαν εδω για... επισκευες (donatela sikharam, gar, tuxedo etc)

Δεν διαφωνώ καθόλου με το σκεπτικό του proud. Θα διαφωνήσω όμως όσον αφορά το DONATELA D'ABUNDO. Ας μην ξεχνάμε ότι το πλοίο έμεινε για τρεις ολάκερους μήνες στην ΝΕΖ του Περάματος (με ότι οικονομική επιβάρυνση αυτό συνεπάγεται), και άλλους τέσσερις μετά στην ράδα της Ελευσίνας προτού αναχωρήσει για το Aliaga. Από ότι άκουσα μάλιστα από κάποιον φίλο που γνώρισα τελευταία, το πλοίο είχε πράγματι αγοραστεί για να δραστηριοποιηθεί στην Ινδονησία αλλά κατά την εδώ παραμονή του παρουσιάστηκαν μηχανολογικά προβλήματα τα οποία δεν εγνώριζαν οι νέοι του ιδιοκτήτες.

Ε, και όπως και να το κάνουμε θα έπρεπε να έχει πολύ ...σατανικό μυαλό κάποιος για να μετονομάσει ένα πλοίο σε ...Samundhar Sikharam :rolleyes: και να το στείλει διακοπές στην Ελλάδα επί οκτάμηνο πριν το πάει για κόψιμο στο Aliaga.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...