Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Χριστουγεννιάτικα, νυχτερινά, μικρά Μπλουσταράκια εν Πειραιεί, όχι ότι μπορεί να το καταλάβει κανείς.Το Μπλού Στάρ Νάξος δεν έχει γιρλάντα μεν, έχει όμως σημαιοστολισμό πλώρα. Από την άλλη το Μπλού Στάρ Πάρος δεν έχει τίποτε από τα δύο, βεβαίως η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 26 του μήνα. Για τους παρατηρητικούς όμως, έχει γλαροπούλια στην καδένα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πείτε αλεύρι , αύξηση τιμών των εισιτηρίων μας γυρεύει... κατά 1,5 ευρό (είδα μόνο τις οικονομικες) και ξεκινάει η πρώτη φουρνιά με Κυκλάδες και ΒΑ Αιγαίο από 25/4 και από 1/6 τα Δωδεκάνησα

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Αλλαγές στα δρομολόγια πλοίων του ομίλου λόγω της βλάβης του Blue Star Naxos.

Quote

Το Blue Star Paros θα αναχωρήσει στις 21.00 από Πειραιά για Πάρο 01.25-01.40, Ηρακλεια 03.15-03.30,Σχοινουσα 03.40-03.55,Κουφονησι 04.15-04.45 - Πειραιά 10.30.
Το Blue Star Naxos θα αναχωρήσει την Δευτέρα 5.8.2019 από Πειραιά 07.30 - Πάρος 11.50-12.05-Νάξο 12.50-13.05--Δονούσα 14.15-14.30-Αιγιαλη 15.15-15.30-Αστυπαλαια 17.10 και μετά ως εγκεκριμένα.
Το Highspeed 4 θα αναχωρήσει εκτάκτως σήμερα από Πειραιά στις 19.00 για Πάρο 22.10-22.25 - Νάξο 23.05-23.20-Καταπολα 00.45-01.00-Ναξος 02.30 - 02.45-Παρος 03.25-03.40-Πειραιά 06.45.Την Δευτέρα θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 11.00 για Πάρο 14.05-14.20 - Νάξο 14.55-15.05 - Κουφονησι15.50-16.00 - Νάξο 16.50-17.05- Πάρο 17.45-18.00 - Πειραιά 21.15.
Την Δευτέρα 5.8 το Blue Star Paros θα αναχωρήσει στις 12.00 από Πειραιά για Σύρο - Τήνο Μύκονο και επιστροφή στον Πειραιά στις 23.55

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Εμένα η απορία μου είναι άλλη.. 

Εταιρεία το 2019 με τέτοιο απαρχαιωμένο σύστημα κρατήσεων από το ίντερνετ ούτε στο τατζικισταν.. 

Περνάς ώρα να συμπληρώσεις ονόματα στοιχεία κλπ. Και ΑΦΟΥ βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου και πατήσεις "πληρωμή". . Τσουπ δεν έχει διαθεσιμότητα.. 

 

Επίσης μιλούσα με ένα πράκτορα κ μου είπε το εξής φανταστικό.. 

Μπορείς να κάνεις κράτηση εισιτηρίων κ να τα ακυρώσεις ως κ λίγες ώρες πριν φύγει το βαπόρι..κοινώς μέσα στο peak της σεζόν η εταιρεία τρώει πιστόλια της τελευταίας στιγμής και κόσμος δε βρίσκει εισιτήρια κατά τα αλλά.. 

Link to comment
Share on other sites

Σε πρόσφατη αγορά εισιτηρίου που πραγματοποίησα, για τρίτο πρόσωπο, συνέβη το εξής: Το δρομολόγιο ήταν Πάρος - Πειραιά με διαθεσιμότητα σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες θέσεων, μία εβδομάδα πριν που έγινε η κράτηση. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία του επιβάτη και της κάρτας ώστε να γίνει η κράτηση-αγορά εισιτηρίου, έρχονται στο email τα στοιχεία της κράτησης, με κωδικό συναλλαγής κ.τ.λ.

Την ημέρα της αναχώρησης αφού προσπαθούσα να κάνω, δίχως επιτυχία, το web check in που παρέχει πλέον η εταιρεία, επικοινωνώ τηλεφωνικά με την Blue Star και με ενημερώνουν πως η κράτηση ακυρώθηκε 20 λεπτά μετά την αγορά της (χωρίς να έχει γίνει κάποια κίνηση από εμένα ή το άτομο που ταξίδευε). Το παράδοξο της όλης υπόθεσης ήταν πως τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί από το λογαριασμό για μία άκυρη κράτηση!

Σε συνεννόηση με το λογιστήριο της εταιρείας ο εξυπηρετικός υπάλληλος με ενημέρωσε πως η επιστροφή χρημάτων θα γίνει σε 2-3 εργάσιμες, κάτι το οποίο όντως έγινε. Απορίας άξιο πάντως πως συνέβη  καθώς δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο!

Υ.Γ. Μία διόρθωση @ΝΟΜΙΚΟΣ. Η εξαργύρωση πόντων για 1 εισιτήριο με συμβατικό πλοίο για τις Κυκλάδες σε οικονομική θέση αντιστοιχεί σε 350 πόντους, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι αμελητέο το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί ώστε να μαζέψεις τους συγκεκριμένους πόντους. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Νομίζω πως ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν ενημερωθεί τα δρομολόγια της εταιρείας στο site τους μετά από τόσους μήνες. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ίσως να ετοιμάζουν κάτι καινούργιο και συνολικό που θα περιέχει και τα δρομολόγια των πλοίων της Hellenic Seaways .

Link to comment
Share on other sites

Η Hellenic ολα τα προηγούμενα χρόνια είχε αναλυτικούς αλλα και ενημερωμένους πίνακες δρομολογίων με τις όποιες αλλαγές γινόντουσαν ενδιάμεσα. Απο τα μέσα του προηγούμενου καλοκαιριού αν θυμάμαι καλά, όλα αυτά αντικαταστάθηκαν απο το αισχρό πόσα (κατα προσέγγιση) δρομολόγια αντιστοιχούν στο κάθε νησί. Αντέγραψαν δηλαδή το φυλλάδιο που εκδίδει κάθε χρόνο η Blue Star, το οποίο βέβαια προσωπικά πάντα το έβρισκα ο,τι πιό άχρηστο υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

 

Ποια η λογική άραγε πίσω από αυτό; Μάλλον είμαι από τους λίγους που διαλέγουν διαδρομή κοιτώντας τα αναρτημένα δρομολόγια και όχι το book online. Ειδικά αν πρέπει να συνδυαστούν νησιά.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Τήλου με ευχαριστίες για τη Blue Star Ferries

Quote

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην εταιρεία Blue Star Ferries που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι συνοδοιπόρος των ακριτικών που κατοικούν στα μικρά μας νησιά. Χθες βράδυ προκειμένου να μεταφερθεί το γρηγορότερο δυνατόν ένα παιδί 2.5 ετών από την Τήλο στο αεροδρόμιο της Κω και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, τροποποίησε το δρομολόγιο σκορπίζοντας στους κατοίκους του νησιού μας μεγάλη χαρά και ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη αλληλεγγύη και ότι δεν ενεργούν όλοι με γνώμονα το κέρδος. Η μικρούλα μας με αυτή την κίνηση της εταιρείας, σε λιγότερο από 3 ώρες πετούσε για Κρήτη δίνοντας της έτσι την δυνατότητα να έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και τα ευχάριστα νέα που μάθαμε σήμερα αργά το απόγευμα, είναι ότι σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά κοντά στην οικογένεια της. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής και ολόκληρης της κοινωνίας της Τήλου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της εταιρείας και στο πλήρωμα του πλοίου Νήσος ΧΙΟΣ.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Νήσος Ρόδος ή το Blue Horizon θα ξεκινούσε για φέτος στη γραμμή Πειραιάς - Σαντορίνη ή Βαθύ - Κως - Ρόδος;

Πάντως γενικά η έναρξη του τρίτου πλοίου των Δωδεκανήσων από 7/4 μετατέθηκε για 7/6 και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Πλάκα στην πλάκα, την καλύτερη περίοδο (για την Blue Star) έπεσε αυτή η κρίση. Μέχρι να περάσουν οι παρενέργειες θα έχει παρέλθει η 5ετια από την εξαγορά της Hellenic, κανείς (ή έστω ελάχιστοι) θα μπουν στα νερά της, και με το πέρας του περιορισμού από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα μπορεί να χτυπήσει ότι, όπου και όπως θέλει. Αν την έχει σκαπουλάρει βέβαια... 

Έχω (στο μυαλό μου) μια ανακατανομή γραμμών και πλοίων για τον όμιλο (που θα μπορούσε να ακολουθήσει)

Blue Star 1&2: Σύρο- Πάτμο- Λέρο- Κάλυμνο- Κω- Ρόδο

Blue Star Delos: Πάρο- Νάξο- Σαντορίνη

Blue Star Patmos: (απογευματινό) Πάρο- Νάξο- Σαντορίνη- (+2φορές/βδομάδα Ηράκλειο- Σητεία- Κάσο- Κάρπαθο- Ρόδο) 

Blue Star Myconos: Σύρο- Τήνο- Μύκονο- Εύδηλο- Καρλόβασι

Blue Star Chios: Μήλο- Ίο- Αμοργό- Αστυπάλαια- Νίσυρο- Τήλο- Χάλκη- Σύμη Ρόδο- Καστελόριζο

Blue Star Paros: Κύθνο- Σέριφο- Σίφνο- Κίμωλο- Φολέγανδρο- Σίκινο- Ανάφη

Blue Star Naxos: (απογευματινό) Σύρο- Πάρο- Νάξο- Δονούσα- Κουφονήσια- Σχοινούσα- Ηρακλειά- Αμοργό

Διαγόρας: Άνδρο- Τήνο- Μύκονο- Νάξο- Πάρο

Blue Horizon: Πειραιά- Σαντορίνη- Ηράκλειο

Blue Galaxy: Πειραιά- Χανιά

Αριάδνη: Χίο- Μυτιλήνη- Λήμνο- (+1φορά/βδομάδα Θεσσαλονίκη) 

Νήσος Σάμος: Ψαρά- Χίο- Οινούσσες- Μυτιλήνη

Νήσος Ρόδος: (απογευματινό) Σύρο- Μύκονο- Αγ. Κήρικο- Φούρνοι- Βαθύ- Χίο- Μυτιλήνη- Λήμνο- Καβάλα

Πήγασος: Βόλο- Σκιάθο- Σκόπελο- Αλόννησο- Σκύρο- Ραφήνα

..... αλλά παραείναι φιλόδοξος μου φαίνεται... 

Edited by Strofalos
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τελικώς το Blue Star Patmos θα είναι αυτό που θα κάνει απογευματινό παροναξια με Εύδηλο και Καρλόβασι 3 φορές την εβδομάδα από 2 Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...