Jump to content
Shipfriends

Βρές τη διαφορά !!!


Neptune

Recommended Posts

Εγω μονο το χρωμα στις βαρκες ειδα:P,το παραθυρο που λες Ermenegildo οντως ειναι διαφορα,ενω πιστευω πως duck tail και νευρα τσιμινιερας(ελα ρε χιωτη:D)θα βαφτουν...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αφού δε βλέπω συμμέτοχη ας πω συνολικά τις διαφορές που έχω παρατηρήσει ανάμεσα στο Dodekanisos Pride και το Dodekanisos Express.

1) Πρώτα από όλα στη πλώρη κάτω από τη γέφυρα στο Dodekanisos Pride γράφει Pride και δεξιά αριστερά έχει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία, ενώ στο Dodekanisos Express έχει τα σινιάλο της Dodekanisos Seaways (το ελάφι που έχει και στη τσιμινιέρα)

2) Στο πάνω σαλόνι εξωτερικά το Dodekanisos Express έχει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία, ενώ στο Dodekanisos Pride δεν έχει τίποτα.

3) Η διεύθυνση του site της Dodekanisos Seaways είναι γραμμένο στο ανοικτό κατάστρωμα πίσω από τη τσιμινιέρα στο Dodekanisos Pride με μπλε γράμματα ενώ στο Dodekanisos Express είναι γραμμένο κάτω και λίγο πιο μπροστά από τη τσιμινιέρα με πορτοκαλί γράμματα.

4) Στο Dodekanisos Pride το όνομα του είναι γραμμένο στο ανοικτό κατάστρωμα πίσω από τη γέφυρα με μπλε και πορτοκαλί γράμματα, ενώ στο Dodekanisos Express είναι γραμμένο κάτω από τη γέφυρα με άσπρα γράμματα.

5) Στο Dodekanisos Pride υπάρχει μια Ελληνική σημαία κάτω από το όνομα στο κυρίως κατάστρωμα, ενώ στο Dodekanisos Express δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...