Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

στο fb του kefaloniapress, ανεβηκαν και αλλες φωτο (μεσα και εξω) και υποσχονται περισσοτερα συντομα. 

απο οτι ειδα σημερα,  στο πλοιο δουλευουν συνεργεια 24/7 και η εικονα, απο τον κοςμο, που βλεπεις στα καταστρωματα ειναι... επιστροφη απο τριημερο :D

εξωτερικα, το παλιο χρωμα υπαρχει μονο στον καθρεφτη, ενω ηδη εχει περαστει primer στο αλουμινενιο κομματι της υπερκατασκευης.

στα υφαλα γινονται κολλησεις σε καποια σημεια προς πρυμα (φαινονταν οι σπιθες της ηλεκτροκολησης). στο visor πρεπει να εχουν τελειωσει τις εργασιες εσωτερικα, ενω εξωτερικα, εχουν κλεισει τα ανοιγματα και φαινεται καθαρα που ειναι νεα λαμαρινα.

εχουν τελειωσει οι εργασιες στα οκια και εχουν αποκαταστησει ακομη και ενα "αυτι" που ηπηρχε παλιοτερα κατω απο τα οκια.

κατο απο την ισαλο, καταπλωρα, συνεχιζεται η υδροβολη στο forepeak.

στις τσιμινιερες συνεχιζονται εργασιες. η δεξια ειναι ανοιγμενη απο την εσωτερικη πλευρα, ενω στην αριστερη λειπει το μισο καπελο, καθως και ενα τριγωνικο κομματι λαμαρινα.

εξω στο ντοκο διπλα απο τη δεκαμενη, υπαρχουν πολλες παλετες με χρωματα.

η ολη εικονα δεν δεχνει πλοιο που θα πεσει τη δευτερα.

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ακομη αυτο το ονομα εχει. τι ονομα θα εχει οταν βγει, μενει να το δουμε.

τα sites που συμπλεουν με τη levante, αλλα και στους social media acounts της εταιριας, ολες οι αναρτησεις για την επισκευη, αναφερουν το κανονικο του ονομα.

Link to comment
Share on other sites

αποψε κατα τις 7.30 υπηρχε κινητικοτητα στην πρυμη του πλοιου.

ο ενας αξονας ηταν στο ντοκο, σε καθετη θεση, σηκωμενος απο ανυψωτικο οχημα και στη μια ακρη του γινονταν εργασιες ηλεκτροκολλησης.

παραδιπλα ηταν η μια προπελλα, γυαλιστερη γυαλιστερη:P

η δεξια πρεπει να ηταν, αλλα δεν παιρνω και ορκο

Link to comment
Share on other sites

και συνεχιζουμε το προγραμμα μας, με σημερινο, πλουσιοτατο, φωτορεπορταζ, του kefaloniapress.

εχουμε μια αρκετα καλη εικονα των ελασματουργικων εργασιων που πραγματοποιουνται. (οι φωτο πρεπει να ειναι απο τις προηγουμενες μερες, γιατι χτες οι ελασματουργικες εργασιες στο visor και τα οκια, ειχαν τελειωσει,).

λυπαμαι τον ταλαιπωρο που καθαριζει τα στριτσα και κανει ελασματουργικες εργασιες εκει μεσα. οι καδενες του κεφ, ειχαν να κατεβουν στη δεξαμενη, απο το 2011. στους (2+1) δεξαμενισμους επι kefalonian, ισα που μαϊναραν τις αγκυρες.

δεν ειναι εκπληξη αυτα που βλεπουμε. ολοι φανταζομαστε σε τι κατασταση  ειχε περιπεσει το πλοιο. οι βουλωμενες απο στρειδια αναρροφησεις, ξεπερνουν ομως και την καλυτερη φαντασια.

για μενα ειναι θετικο που η εταιρια βγαζει φωτογραφικο υλικο απο τις εργασιες που γινονται. και γιατι φαινεται η δουλεια που γινεται και τα λεφτα που πεφτουν στο πλοιο, αλλα και για να ξερουμε σε ποσο σκληρους ελεγχουςB) περναγαν τα πλοια της kefalonian (και αρκετων αλλων προφανως) και απο τη νυν και απο την προηγουμενη κυβερνηση.

αυτο που γινεται στο κεφαλονια, οπως και οσα εχουν γινει στο superferry II (ασχετα με τα φολκορ και τις υπερβολες της GSF), μας δειχνει οτι το καλυτερο preservation society για πλοια μεγαλης ηλικιας, ειναι να πεφτουν στα σωστα χερια και, κυριως αυτο, να εχουν εξυπηρετησει με συνεπεια και σταθεροτητα τις γραμμες τους, ωστε να τα ζητα ο κοσμος και να αποτελουν ισχυρο brand name απο μονα τους.

 

ΥΓ1:μια απορια εχω, απο ολα οσα εχουμε δει αυτες τις εβδομαδες. γιατι δεν εχουν ανοιξει τα stabilisers στη δεξαμενη (οπως γινεται συνηθως).

ΥΓ2: αποδεικνυεται οτι καθεται στη δεξαμενη γιατι γινονται σοβαρες εργασιες και οχι μονο γιατι αργουν να το ξυσουν τα ρομποτ ή γιατι χτενιζουν τις τρυπες του

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

στις σημερινες φωτο του @.voyager βλεπουμε τα τελευταια φινιρισματα στο visor και την αριστερη μπομπα, ενω πρυμα εχει ξεκινησει η τελευταια φαση της υδροβολης (τελευταιο ξεπλυμα στην ουσια, πριν τη βαφη).

Link to comment
Share on other sites

@proud_ionian, αν δεν κάνω λάθος τα stabiliser δεν χωράνε να ανοίξουν στη συγκεκριμένη δεξαμενή. Όποτε αυτό θα μπορούσε να γίνει σε επόμενο δεξαμενισμό μετά την καλοκαιρινή σεζόν. 

Link to comment
Share on other sites

 στα κοκκινα πλεον το πλοιο:P

ξαναμπηκαν και οι δυο αξονες, εχει ξεκινησει η τοποθετηση της δεξιας προπελας, ενω εχει περαστει με primer το μεγαλυτερο μερος του πλοιου πανω απο το ζωναρι. το αλουμινενιο κομματι της υπερκατασκευης, εχει ηδη βαφτει πρωτο χερι λευκο.

ο καθρεφτης ειναι το μονο σημειο, με το παλιο λευκο.

κατω απο το ζωναρι ξεπλενουν. λογικα αυριο θα εχουμε και εκει βαψιμο.

κυκλοφορουν στο fb και κανα δυο φωτο της γεφυρας, με τα οργανα και την ψευδοροφη, στο ανθρακι της levante, αντι του γνωστου φυστικι γιαπωνεζικου (που ειχαν τα οργανα).

στην ανακοινωση που ειχε βγαλει η εταιρια την προηγουμενη εβδομαδα, γινοταν λογος και για αναβαθμιση των ηλεκτρονικων, χωρις αλλες λεπτομερειες.

%CE%92%CE%91%CE%A8%CE%99%CE%9C%CE%9F-%CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9112.jpg

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Παραθετω και εγω καποιες χθεσινες φωτο του Κεφαλονια  στη δεξαμενη ...εδω βλεπουμε τη πλωρη  του λιγες ωρες πριν ξεκινησει να μινιαρετε και εδω τη τσιμινιερα του γεματη σκαλωσιες και  με εμφανη το σημειο που εχουν κοψει ενα κομματι της λαμαρινας του !!

Link to comment
Share on other sites

απο οτι βλεπω, οι κολλησεις στο visor συνεχιζονται.

στις φωτο του kefaloniapress, φαινονται τα γνωστα μαυρα σημαδια της ηλεκτροκολλησης, να διαγραφονται στο κοκκινο του πρωτου μινιου.

Link to comment
Share on other sites

Όπως μπορούμε να δούμε σε χθεσινές φωτογραφίες από το Νήσος Κεφαλονιά, οι ελικοφόροι άξονες είχαν τοποθετηθεί στη θέση τους (ο αριστερός δεν είχε κουμπώσει ακόμα) και πλέον τα ύφαλα του είναι βαμμένα, αφού τέλειωσαν με τις υδροβολες και το καθαρισμό των επιφανειών με το ρομποτ. Από τα ρεπορτάζ του kefaloniapress είδαμε ότι στη δεξαμενή άλλαξαν ελάχιστες λαμαρίνες στα βρεχάμενα του, για να δικαιολογούν τη τόση μεγάλη διάρκεια του δεξαμενισμού του

Link to comment
Share on other sites

παρασκευη λογικα. βγαινουν την επομενην απο τη μερα που γραφει το προγραμμα

το kefalonia press εχει προσθεσει και αλλο υλικο

ωραιο δειχνει :)

ΥΓ: εξακολουθω να εχω απορια τι γινεται μεσα στο visor ;) 

Link to comment
Share on other sites

αυτο μπορει να γινει και εκτος δεξαμενης, αφου τελειωσουν οι δουλειες στην πλωρη.

μπορει και να μην ξυστει τελειως (οπως εγινε στις καμπινες πισω απο τη γεφυρα).

εχουν καθαρισει γυρω απο τα φινιστρινια και τη γεφυρα και ισως περασουν μινιο κατ'ευθειαν

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...