Jump to content
Shipfriends

Gokceada 1 (IMO 9052501)


Recommended Posts

Νησί του Αιγαίου πελάγους είναι και η Ίμβρος, και ένα πλοίο που εξυπηρετεί από φέτος την επικοινωνία του νησιού με την ηπειρωτική Τουρκία είναι και το GOKCEADA 1.

Αμφίπλωρο κλειστού τύπου, χτισμένο στην Νορβηγία το 1993, 84μ x 15,5μ.(IMO 9052501)

Προηγούμενα ονόματα SUNNHORDLAND και HONNINGSVAAG. Περισσότερες φωτό/πληροφορίες εδώ.

Δρομολόγια αυτή την περίοδο για την Ίμβρο έχουμε από την πόλη Kabatepe (14νμ / 10:00, 14:00, 19:00 από Κabatepe, 07:00, 12:00, 17:30 από Ίμβρο) και από το Tσανάκαλε (32νμ / 1 δρομολόγιο κάθε 2 ημέρες).

Τιμές : επιβάτης / 2 ytl - μηχανή / 8 ytl. - αυτοκίνητο / 20 ytl.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Την Ίμβρο εξυπηρετεί πλην του Gokceada που εξ όσων γνωρίζω δρομολογήθηκε εφέτος και το παλαιότερο Eceabad. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη Ιούλιο-Αύγουστο λόγω των πολλών Ιμβρίων που ζούν στην Ελλάδα (κυρίως Θεσσαλονίκη αλλά και Νέα Σμύρνη/Παλαιό Φάληρο) αλλά επανακάμπτουν στα πατρικά σπίτια τους που κάποτε είχαν παντελώς εγκαταλειφθεί, αλλά εδώ και μιά δεκαετία ανακαινίζονται και αναπαλαιώνονται συστηματικά. Μην λησμονείτε ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι Ίμβριος όπως και ο πρωτοσύγγελος του Πατριαρχείου, Μητροπολίτης Ίμβρου & Τενέδου. (Και ένα μυστικό: όποτε βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη και θέλετε ψάρι σε απίστευτες τιμές για 2008, πηγαίνετε στην ψαροταβέρνα "Ίμβρος", στην Νέα Παραλιακή, στο ύψος του Πρακτορείου Προπό του Γ.Κούδα-το ξέρουν όλοι. Μετά στείλτε μου ΠΜ να μου πείτε πως περάσατε ;)).

Edited by georgios express
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...