Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ναι αλλά είναι άλλο να ρίξεις λεφτά σε ένα ήδη πολύ παλιό πλοίο και άλλο να αγοράσεις κάποιο πολύ μικρότερης ηλικίας και χωρίς προβλήματα!!

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

Πήγασος και με τη βούλα:

Η Ventouris Sea Lines ανακοινώνει ότι προέβη σε προσωρινή αντικατάσταση του πλοίο της με το Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ. Η αντικατάσταση θα ισχύσει μέχρι επίλυσης του θέματος που έχει προκύψει με τα πιστοποιητικά του Ρωσικου Νηογνωμονα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρειας μας που θα εκτελούνται από το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΗΓΑΣΟΣ είναι ήδη αναρτημένα στο σύστημα κρατήσεων της εταιρείας.

Επιπροσθέτως σας πληροφορούμε ότι εξακολουθούν να ισχύουν η εμπορική και ακυρωτική πολιτική της Ventouris Sea Lines.

ventourissealines.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αρκετός καιρός μπορούμε να πούμε οτι έχει περάσει απο την ακινησία του Άγιος , ο Βεντούρης έχει καταστρώσει ενα πλάνο το πως θα κινηθεί, και τι εννοώ, θα φτιαχτεί το Άγιος , θα αγοράσει το Πήγασος , θα αγοράσει κάποιο άλλο πλοίο , τίποτα απο αυτά , τι ακούγεται.......

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δελτίο Τύπου από την Ventouris Sea Lines

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά την οριστική επίλυση του προβλήματος με το πιστοποιητικό κλάσης του ρώσικου νηογνώμονα και την άρση απαγόρευσης απόπλου από το Κ.Λ.Π., το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ θα ξεκινήσει τα δρομολογιά του την Πέμπτη 06/10/2011 από Πειραιά 07:25 για Σέριφο(11:10-11:25)-Σίφνο(12:05-12.20)-Φολ/νδρο(13.45-14.00)-Σίκινο(14:35-14:50)-Ίο(15:15-15:30)-Θήρα(16:45-17:00)-Ίο(18:15-18:30)-Σίκινο(18:55-19:10)-Φολ/νδρο(19:45-20:00)-Σίφνο(21:25-21:40)-Σέριφο(22:15-22:30)-Πειραιά 02:20.

Από την Παρασκευή 07/10/2011 το πλοίο θα επανέλθει στα εγκεκριμένα του δρομολόγια.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό μας για την κατανόηση που υπέδειξε στα προβληματα που αντιμετώπισε η εταιρεία μας χωρίς την υπαιτιότητά της.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
επίσχεση εργασίας στο πλοιο
...το δρομολόγιο της παρασκευής για τις δυτικές κυκλάδες δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω απρόβλεπτης, όπως σημειώνει, επίσχεσης εργασίας από το πλήρωμα[...]η εταιρεία χρωστά τους μισθούς των μηνών νοεμβρίου και δεκεμβρίου και τις αναδρομικές αποδοχές σύμφωνα με τις αυξήσεις των συλλογικών συμβάσεων του 2010 και 2011.

τα νεα

συμφωνω και εγω οτι ειναι... απροβλεπτη η επισχεση εργασιας σε μια επιχειρηση που χρωστα δεδουλευμενα δυο μηνων στο προσωπικο της :rolleyes:

ειλικρινα πιο μπορει να ειναι το μελλον της εταιρειας αν με ενα πλοιο χαμηλου κοστους εχει φτασει σε τοσο δυσκολο σημειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ανακοινωση της Ventouris Sea Lines για την ετησια ακινησια του Αγιος Γεωργιος

Η εταιρία μας ενημερώνει το επιβατικο κοινό ότι η προγραμματισμένη ακινησία του πλοίου για εργασίες ετήσιας επιθεώρησης ξεκινάει από τις 30/01/2012.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Την παράσταση έκλεψαν οι πλοιοκτήτες Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου, σέρνοντας το χορό και αποδεικνύοντας ότι η απλότητα είναι... θέμα χαρακτήρα τελικά!

 

και οχι μονο αυτοι, αλλα και

. ;)
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Συμφωνα με ανακοινωση της Ventouris Sea Lines ανοιξαν τα πλανα για το 2014

 

Σας ενημερώνουμε οτι τα δρομολόγια της Κοινοπραξίας Πλοίων Δυτικών Κυκλάδων, για την καλοκαιρινή περιόδο 2014, είναι διαθέσιμα στο σύστημα κρατήσεων της forth crs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Του Ευαγγέλου δεν είναι η εταιρεία;

 

 
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον Ευάγγελο Βεντούρη μετά από ένταλμα του οικονομικού εισαγγελέα για χρέη προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 54χρονος εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής Παναγιά Οδηγήτρια συνελήφθη για μη απόδοση φόρου εισοδήματος 1.980.000 ευρώ.
Ο εφοπλιστής έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πειραιά και μέσα στην ημέρα θα πάρει το δρόμο για τον εισαγγελέα.

 

newsit.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Αν ισχυει οτι το Αγιος Γεωργιος θελει να μετακομισει στη Ραφηνα τοτε θα πεσει πολυ γελιο. Ειδικα αν δεσει και ο Κοραης...

 

αυτο σημαινει οτι η εταιρεια εγκαταλειπει την εδρα της ή οτι σκεφτονται δευτερο πλοιο;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θα τα εκτελεί το Αγ. Γεώργιος; Ρωτάω επειδή είχε γραφτεί οτι δε μπορούσε να τα εκτελέσει επειδή δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

 

 

μηπως δεν εχουν διευθετηθει οι εκκρεμοτητες της εταιρειας και του Β.Βεντουρη προσωπικα με την εφορια, γι'αυτο εξεταζουν το ενδεχομενο μετακομισης στη ραφηνα;

χωρις επιδοτηση, την οποια ως τωρα εισεπρατε το μισο χρονο (οποτε ηταν δεμενος ο κοραης δηλαδη), στις δυτικες δεν μπορει να σταθει. αν λοιπον δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει φορολογικη ενημεροτητα, αρα και να ξαναεισπραξει επιδοτηση, τοτε δεν εχει νοημα να μενει στις δυτικες

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Είναι γνωστό τι έχει απογίνει με τα δεδουλευμένα που χρωστούσε ο Βεντούρης στο πλήρωμα του Άγιος Γεώργιος;

Πριν δύο χρόνια συζητούσα με παλιό μέλος του πληρώματος που ήταν πολλά χρόνια στο πλοίο και έμεινε μέχρι το τελευταίο του δρομολόγιο στη γραμμή των Κυθήρων και μου είπε ότι η εταιρεία του χρωστά πάνω από 60.000 ευρώ από μισθούς!!!

 Θα μπορούσε άραγε να υπαχθεί το πλήρωμα του Άγιος Γεώργιος στο ίδιο νομοθετικό πλαίσιο που πριν μερικά χρόνια δικαίωσε τα πληρώματα της ΝΕΛ και τους κατατέθηκε μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων τους;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
7 minutes ago, senlac said:

Και μιας και πιάσαμε το θέμα VSL μια ανέκδοτη ιστορία. Τα πλοία του Βαγγέλη Βεντούρη που χρησιμοποιησαν το ίδιο όνομα αλλά πήραν το δυο ήταν από τα λιγα αν όχι τα πρώτα στην ελληνική ακτοπλοΐα που αντί για το λατινικό (ΙΙ) χρησιμοποίησαν το αραβικό σύμβολο (2). Εκεινη την εποχή είχε συμπέσει ένα άρθρο- έρευνα ,του παππού μου ´Χαρη Εφτανησιωτη’ ,αν δεν απατώμαι στον ´Έ´ για την ατυχία που φέρνει σε ένα πλοίο να ονομαστεί με το λατινικό ΙΙ σε σχέση με τον προκάτοχο του. 

Σε επίπεδο εταιρίας σιγουρα πάντως δεν δικαιώθηκε😃 μιας και δεν άργησε πολύ η κατάρρευση 

 

Αν δεν κανω τραγικο λαθος ξεκινησε σαν Απολλων Εξπρες ΙΙ και πολυ συντομα (ισως μετα απο το παραπανω αρθρο) εγινε Απολλων Εξπρες 2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...