bluegeorge Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Και στο κάτω-κάτω ιταλικό δεν είναι το πλοίο; θέλω να πω, ιταλικής ναυπήγησης; οπότε ό,τι θέλουν ας του βάλουν. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το "Παλάς", μάλλον νεοπλουτέ στυλ μου πήγαινε, εσωτερικά. Εξωτερικά φαινόταν υπερβολικά οι λαμαρίνες... οπότε τα ζωάκια που τις καλύπτουν είναι ευπρόσδεκτα...
elybero Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Κορεάτικο είναι το πλοίο, αλλά είχε την ίδια φιλοσοφία ναυπήγησης με τα υπόλοιπα palace εξ Ιταλίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά στη διακόσμηση.
Earl Granville Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Πολύ σωστά,Η διακόσμηση είχε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με τα ιταλικά παλάτια στο πιο μαζεμένο αλλά σαφέστατα με πολύ λιγότερο ποιοτικά υλικά από αυτά της fincantieri.Αυτό είναι ξεκάθαρο.
cpt_hcp Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Τα υλικα ειναι ακριβως ιδια ,διοτι ανελαβε τα εσωτερικα ο ιδιος διακοσμιτης,η διαφορα ειναι στην απλα που εχουν τα Ιταλικα
proud_ionian Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 η αισθηση η δικια μου παντως οταν ταξιδεψα προ εξαμηνου και με τα 2, (αραδνη ολυμπια) ηταν οτι το ολυμπια σαν εσωτερικοι χωροι ηταν σαφως ανωτερο (εχω κανει ποστ και εδω και στο ολυμπια). το αριαδνη εδειχνε σαφεστατα πιο φτηνιαρικο
cpt_hcp Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Αυτη ειναι δικη σου κριση , δεν ειναι και απαραιτητα η σωστη , το Post δεν μου λεει κατι ,απλα εγραψες αυτο που πιστευες.
Earl Granville Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Και πως γίνεται τα Ιταλικά όπως στο Ευρώπη που ταξιδεψα πρόσφατα να διατηρειται εσωτερικά πάρα πολύ καλά και στο ΑΡΙΑΔΝΗ να έχουν πάρει πολλά πράγματα δρόμο?(ταπετσαρίες των σκαμπό του μεσσαίου μπαρ,μάρμαρα΄...)Ίδιας ηλικίας είναι τα βαπόρια.
George Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Επιτρέψτε μου να πω κι εγώ την άποψή μου επί του θέματος. Επειδή τους τελευταίους μήνες μπήκα σε όλα σχεδόν τα παλάτια (για διάφορους λόγους) θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το ΑΡΙΑΔΝΗ στο μόνο που υπηρείχε μπροστά στα Ιταλικά ήταν η εξωτερική του εμφάνιση. Μικροί χώροι (σε σύγκριση πάντα με τα Ιταλικά), μπαλώματα σε πολλούς τομείς, σκισμένα αεροπορικά κτλ κτλ. Βέβαια όταν ταξίδεψα με το βαπόρι είχε ήδη πουληθεί άρα και οι Μινωικές ίσως να είχαν αφήσει κάποια πράγματα στην τύχη τους. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιος ανέλαβε τη διακόσμιση ούτε μπορώ να πω ότι ποιοτικά ήταν μάπα. Ωστόσο η προχειροδουλειά σε ορισμένα σημεία ήταν εμφανής. Σιλικόνες που είχαν τρέξει κτλ. Και φυσικά το φοβερό vibration που άφηνες το ποτήρι πάνω στο τραπέζι και κινδύνευε να πέσει. Να τονίσω πως η παραπάνω είναι καθαρά προσωπική και εμπειρική άποψη και δεν καλώ κανέναν να την ασπαστεί.
Alessandro Bertolini Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 i Architectones eitane apo to Studio de Jorio An thimame kala diakosmisane kai ta dio Disney. http://www.studiodejorio.it/ apla ayti ti stigmi to site den doulevi.
cpt_hcp Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Προχειροδουλειες παντως υπαρχουν και στα Ιταλικα και μαλιστα σε πολλα σημεια.
proud_ionian Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 στη δεξαμενη πριν λιγο καιρο. (απο το site που προτεινε ο captain 81)
proud_ionian Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ακομη μια φωτο απο το www.ferry-site.dk του Michael Koefoed-Hansen
Earl Granville Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 (edited) Aς δούμε και το πρωην ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΛΑΣ νυν ΜΟΒΥ ΤΟΜΜΥ στο Λιβόρνο, εν πλω και στην είσοδο του λιμανιού του Piombino Επίσης και η κεντρική κονσόλα της γέφυρας Edited January 26, 2009 by Earl Granville
Nick the Greek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Μερικές ακόμη φωτογραφίες του πλοίου δεμένο στη Γένοβα για την ετήσια ακινησία του, από επίσκεψη διμελούς κλιμακίου των Shipfriends.
Nick the Greek Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Αφού το είδαμε αδρανές, ας το δούμε και εν ενεργεία με τα χρώματα της Moby. Πρωινή είσοδος στο Λιβόρνο(περί ώρας 6ης) και στροφή των οπισθίων του πρός το φακό του Nick the Greek. Σε πρώτο πλάνο η πλωράκλα με το βρωμόπουλο τον Tweety(Νόμος, είναι το δίκιο του Συλβέστρου) και εδώ αναχώρηση στις 0830 για Olbia. Όλα αυτά το περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου.
NHSOS XIOS Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ναυλωθηκε στην ΤΤΤlines και κανει Napoli-Catania.
NHSOS XIOS Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 το χειμωνα θα μπει το MOBY TOMMY Gagliari-Napoli Πιο νωρις απο το χειμωνα θα ξεκινησει το πλοιο για την CIN.Αρχισε να βαφεται στα καινουργια του σινιαλα στην Civita,τα οποια θα ειναι ενα mix απο minoan,tirrenia και moby καθως τα καρτουν μαλλον θα μεινουν οπως ειναι
Petros P Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 πολυ πρωτοτυπια στη Τιρρενια λεμε..κοκκινα σαν τις Μινωικες......ξερουμε αν θα διατηρησει το ονομα??γιατι βλεπω πως το σβησαν λιγο...Θα βγαλουν καμια αλλη Παναγια ανα την Ιταλια??
Petros P Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Κοκκινη και παλι αλλα με t η τσιμινιερα του Moby Tommy
MarkCreta Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ξερουμε αν θα διατηρησει το ονομα??γιατι βλεπω πως το σβησαν λιγο...Θα βγαλουν καμια αλλη Παναγια ανα την Ιταλια?? Το ξαναέργραψαν το όνομα πάνω από τα σινιάλα
speedrunner Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Τσιρκολίκι!!!!!! Edited October 9, 2012 by proud_ionian quote
Nick the Greek Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ίσα-ίσα λοιπόν προλαβαίνουμε να το δούμε να μπαίνει με τα σινιάλα της Moby στην Olbia πέρυσι το Σεπτέμβρη, αξημέρωτα. Όπως βλέπετε το πλοίο περνάει σε απόσταση αναπνοής από την ακτή και προχωράει στο βάθος του κόλπου όπου και υπάρχει χώρος να κάνει ρεμέτζο.
.voyager Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Mε τη φιμέ γέφυρα "τα σπάει" το πλοίο. Με τα σινιάλα της Moby ήταν το ομορφότερο από τα αδερφά (αμέ, δε με χαλάνε τα cartoons!).
Recommended Posts