Jump to content
Shipfriends

Βιτσέντζος Κορνάρος (IMO 7358327)


Recommended Posts

  • Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν της το ειπανε και στο μιλητο :D Ορος οταν ανελαβε την αγονη ηταν η αντικατασταση του πλοιου.Τωρα το νεοτερο ποιο θα ναι θα σας γελασω.Το μονο νεοτερο που μπορουν να βρουν ειναι το Πρεβελη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μαθαινω οτι ο απολυτος καραβος δεχεται ανηλεη πολεμο τον τελευταιο καιρο απο διαφορους επαγγελματιες της περιοχης των Κυθηρων(και οχι μονο)και οτι η εταιρεια του ετοιμαζεται να το αποδεσμευσει απο την αγονη της Πελ/νησου και να το δρομολογησει Δυτικες Κυκλαδες...

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι ξέρω ότι τις Δυτικές Κυκλάδες δεν τις θέλει καθόλου,  όπως δεν το θέλουν και αυτές φυσικά, γι αυτό και δεν έχει κάνει και καμία ενέργεια ακόμη ώστε να υπογραφή η απευθείας ανάθεση της γραμμής που εξυπηρετεί σε αντίθεση με την κοινοπραξία!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν επιασε το πλοιο στον Κισαμο σημερα λογω καιρου

Η κινηση του απλα τραγικη

 

Μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ «Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ» Ν.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 05 το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο δεν προσέγγισε το λιμένα Κισάμου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και συνέχισε το δρομολόγιό του για Αντικύθηρα – Κύθηρα – Γύθειο.

Στο πλοίο επέβαιναν 08 επιβάτες προς αποβίβαση, ενώ στο λιμάνι Κισάμου ανέμεναν προς επιβίβαση 08 επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το πλοίο γενικά... σέρνεται τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε μείωση της ταχύτητας για οικονομία ή σε τεχνικό πρόβλημα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν βγαίνει καλοκαίρι με αυτή τη κατάσταση. Στα δρομολόγια του καλοκαιριού απ' ότι έχω δει το ταξίδι Πειραιάς - Κύθηρα το υπολογίζει με 7 ώρες. Σήμερα ο Κορνάρος το κάνει σε 8+ ώρες. Πως θα βγάλει τα δρομολόγιά του;

Και το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει κάθε Πέμπτη. Ο τρόπος που έχουν υπολογιστεί τα δρομολόγια είναι για τις ταχύτητες του Φαιστός Παλλάς και όχι για τον Κορνάρο. 

Αποτέλεσμα είναι να συσσωρεύονται καθυστερήσεις οι οποίες στη βραδινή αναχώρηση από Κύθηρα για Πειραιά να ξεπερνούν την 1 ή και τις 2 ώρες σε μόνιμη βάση. 

Το ίδιο πρόβλημα (με τις Πέμπτες) παρουσιάζεται τρία χρόνια τώρα. Και κάθε χρόνο ο Κορνάρος προγραμματίζει ξανά τα ίδια δρομολόγια. Ασφαλώς θα έχουν τους λόγους τους να προγραμματίζουν δρομολόγια που στην πράξη δεν βγαίνουν. Αλλά το κράτος δεν θα έπρεπε να παρέμβει και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους; Είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται έτσι ο κόσμος σε μόνιμη βάση και από ένα πλοίο το οποίο επιδοτείται για να παρέχει κάποιες υπηρεσίες; 

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ειχε προβλημα μηχανικο χθες..Τωρα το βλεπω επανερχεται σταδιακα με 14.4. Αλλα και παλι πρεπει το καλοκαιρι να εχει σταθερα ενα 15.6-15.8 διαφορετικα θα ειναι τελειως εκτος ωραριων.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Το πλοιο εχει παρει παραταση ακινησιας εως τις 20/2  καθως συμφωνα με δηλωση της πλοιοκτητριας εταιρειας προς το υνα εχει υποστει εκτεταμενη βλαβη ο διωστηρας(μπιελα) της μιας κυριας μηχανης.

 

Τωρα μενει να δουμε εαν το πλοιο εχει οντως προβλημα η' αν ολα αυτα γινονται επειδη και η ιδια η πλοιοκτητρια τα εχει βρει με το υπουργειο στο θεμα της καταργησης της γραμμης των Κυθηρων και βρισκει αφορμες για να μην επανελθει εως οτου εκδοθει και επισημα η σχετικη αποφαση.Μπορει βεβαια να συμβαινουν και τα δυο ταυτοχρονα..

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Διορια μεχρι το τελος του μηνα εδωσαν οι ναυτικοι του πλοιου στην εταιρεια προκειμενου να τους εξοφλησει.Σε διαφορετικη περιπτωση επισχεση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...