Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Τα παλληκάρια πληρώσανε τα καλοκαιρινά και πίστωσαν αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς δυο φορές το ποσό. Την άλλη μέρα τα extra χρήματα τα πήραν πίσω, χωρίς φυσικά να ρωτήσουν τους κατόχους.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 years later...

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ αλλά σε συζήτηση που είχα με έναν γνωστό μου, αναφερόμενος στο ΜΑΝ και πως έχει βελτιώσει πολύ τα κοστολόγια μεταφοράς των νησιωτών, μου είπε επί λέξη "Ποιό ΜΑΝ, αυτό έχει να μας πληρωθεί από την τουρκοκρατία"!!! Έχει περάσει τόσος πολύ καιρός από την τελευταία φορά που πληρώθηκε, που δεν θυμάται ούτε πόσα €€€ να περιμένει, ούτε ξέρει αν ισχύει το μέτρο του ΜΑΝ και αν λειτουργεί ή έχει ανασταλεί η λειτουργία του. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό?? 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ. Άρα συμπεραίνω πως το ΜΑΝ λειτουργεί και είτε υπάρχει θέμα με τα στοιχεία του (και να το κοιτάξει) είτε το κράτος του έχει προϋπολογισμένα τα λεφτά του και περιμένει χρήματα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να τα πιστώσει στον κόσμο. 

Link to comment
Share on other sites

Α πάνε 15 μήνες από την τελευταία πλήρωμη. Μπόλικος καιρός..γι'αυτό μάλλον θα μου είπε πως έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία του πληρωμή. Anyway, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα του πω να του τσεκάρουν τα στοιχεία του (70 χρονών άνθρωπος, ίσα που έμαθε να γράφει στα νιάτα του) και να περιμένει. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...