Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα φορτηγα ειναι μονο τα Σαββατοκυριακα. Τις καθημερινες δεν εχει πολλα σχεδον καθολου γι αυτο και πολλα πλοια που κανουν Ελλαδα-Ιταλια περνανε απο κει μονο Σαββατοκυριακα

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

επειδη η ιστορια μας λεει οτι η γραμμη πατρα bari δεν χωραει δευτερο, ειμαι περιεργος ποσο θα διαρκεσει η συνυπαρξη του βασιλικου ζευγους με τα μπλε πλοια.

θεωρω οτι μεχρι τελος του χρονου θα εχει μεινει μια εταιρεια με πιθανοτερο ενδεχομενο να μεινει το βασιλικο ζευγος (παιρνοντας ως δεδομενο οτι η attica θα διωξει horizon)

αν λαβουμε υποψη οτι το ζευγαρι εχει σαφως χαμηλοτερο λειτουργικο κοστος απο τα μπλε πλοια και ελκυστικοτερο τιμολογιο τοτε αυξανονται ακομη περισσοτερο οι πιθανοτητες.

παντως εκανε μεγαλη ζημια το οτι τα βαπορια εχασαν τη σαιζον (εκτος και αν ηδη ξερουν οτι θα παιξουν μονοι μπαλα)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε αυτη την εβδομαδα με τα δρομολογια του βασιλικου ζευγους.

το king δεν εκανε τεταρτη δρομολογιο λογω της εθνικης εορτης του μιμαιϊκου :D . εμεινε πατρα μεχρι την παρασκευη. σημερα ενω επρεπε να φευγει το queen το openseas το δινει αυριο και δινει σημερα το queen.

μηπως γινεται γιορτη και στο bari?

Link to comment
Share on other sites

αηδιες του openseas. το king ηταν κανονικα σημερα στην πατρα. οποτε το queen θα ηρθε χτες καθυστερημενο οπως παντα και θα εφυγε στην ωρα του γι'αυτο δεν το ειδα.

Link to comment
Share on other sites

παλι το Bari πληρωνει τις ακινησιες τις Attica. Σημερα το BS1 φευγει στις 20.00 για Bari Ancona.

Το λεει η φωτεινη πινακιδα στην πρυμη και βεβαια το 1440 και το openseas.

Bεβαια αυριο αναχωρει 19.00 απο ancona και 20.00 απο Bari.

Στο site της Superfast δεν λεει κατι, αλλα λογικα μαλλον θα εχουμε τα περσυνα καλα που το Bari της μισες μερες γινοταν ε το δρομολογιο της Ancona

Link to comment
Share on other sites

Kάτι δεν πάει καλά αν αναχωρήσει 7 το απόγευμα από Ανκόνα τότε αποκλείεται να είναι σε μια ώρα στο Μπάρι.

Ανκόνα Μπάρι είναι περίπου 8 ώρες οπότε κάτι λάθος έχουν κάνει.

Αν φύγει 7 το απόγευμα που είναι η κανονική βραδύνη αναχώρηση της ΑΤΤΙΚΑ(και δεν προλαβαίνει με τίποτα να φύγει νωρίτερα αφού θα είναι γύρω στις 4:30 Ανκόνα) από Ανκόνα τότε καλώς εχόντων των πραγμ'ατων θα είναι γύρω στις 3 την νύχτα στο Μπάρι.

Link to comment
Share on other sites

αλλαξαν ωρα οι αναχωρησεις του βασιλικου ζευγους απο bari τα σαββατοκυριακα. το ειχα ακουσει πριν δυο μερες αλλα σημερα που ειδα το king στις 7.30 δεμενο επιβεβαιωθηκα.

τα σαββατα αναχωρουν απο bari 17.30 (αφιξη ηγουμενιτσα 03.30 πατρα 10.00, επισημως παντα) κυριακη στις 14.00 με αφιξη 23.50 και 07.00 και τις αλλες μερες 18.30 με αφιξεις 04.30 και 11.00.

απο πατρα και ηγουμενιτσα μενουν ως εχουν 17.30 & 23.55 και αφιξη 08.00

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
απο τις 5/10 καθε τεταρτη δεν εχουν δρομολογιο απο πατρα ο βασιλιας και η βασιλισσα. Διανυκτερευση για αναπαυση

μονο για τρεις εβδομαδες κρατησε αυτο. απο τις 26 οκτωβριου δεν εχει αναπαυση τις τεταρτες

Link to comment
Share on other sites

κατα τις χθεσινες αφιξεις bs1 και ionian king οι επιβατες ηταν ελαχιστοι (ουτε 150) και απο γκαραζ τα ανω γκαραζ ηταν σχεδον αδεια και στα δυο. δεν ξερω αν φταιει η μερα (σαββατο) ή η εποχη γενικα, αλλα δεν ειναι και ιδιαιτερα ενθαρρυντικο αυτο

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πολυ καλη η προσπαθεια του Μηνα Τσαμοπουλου χθες στην ΑΞΙΑ να μεταφερει στον κοσμο την κατασταση και τον πολεμο που γινεται στην αγρια δυση (σ.σ Αδριατικη) αλλα ας διαβασει και κανενα shipfriends να μαθει καμια λεπτομερεια... Το Κινγκ και το Κουην δεν ανηκουν στον Τζανετατο και τα διαχειριζεται ο Αγουδημος... Ουτε υπαρχει πλοιο Seren απ οτι ξερω :D. Κατα τα αλλα το αρθρο αν και ειναι μια συνοψη επιγραμματικη των οσων λεμε εδω με λιγες σαλτσες και γλυψειματα υπερ του Αγουδημου ειναι σαφως ανωτερο απο το σημερινο παρομοιο της Ναυτεμπορικης που ακομα θυμαται το MARIA G και τη MED LINK LINES του Γιαννατου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

αλαλουμ τουρλουμπουκι και χαβαλες (που ελεγε ο Χαρρυ Κλυνν) στο Bari. το BS1 αποψε στις 20.00 για Bari Ancona. οσο συνεχιζονται οι ακινησιες της Αttica στην αδριατικη οποτε φευγει το BS1 μερα αιχμης (δευτερα, σαββατο) χωρις να εχει δευτερο κοκκινο το στελνουμε μεχρι ancona και τη μεθεπομενη ερχεται στις 16.30 και 18.00 το στελνουμε Bari.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

χτες δεν ειχαμε αναχωρηση απο το βασιλικο ζευγος. το queen κοιμηθηκε στο 11 χτες βραδυ και εκανε δρομολογιο σημερα. το king σημερα θα μεινει στο 7-8, οπου και εκανε πετρελευση μετα την αφιξη του.

αυριο περιμενουμε και το blue star 1. απο σαββατο το horizon στο νεωρειο

Link to comment
Share on other sites

απο οτι ακουγεται καθε μελος του βασιλικου ζευγους μεταφερει 80-100 φορτηγα ανα δρομολογιο. την πηγη που κρυφακουσα τη θεωρω αξιοπιστη. επεμεινε μαλλιστα οτι παρα τα αρχικα προβληματα η κινηση για το ζευγος εχει ανακαμψει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

γιατι μπαμπα καθε κυριακη απο bari και οι δυο εταιρειες φευγουν το μεσημερι;

το ιδιο κανει και η MyWay απο brindisi.

δευτερα πρωι στην πατρα η attica φτανει κατα τις 5.00 η myway 6 ή 7 αναλογα το βαπορι και τα ionians απο 06.45 μεχρι 08.00 αναλογα το βαπορι.

υπαρχει καποιος λογος που εχουν πρωινη αφιξη στην πατρα μονο τη Δευτερα; πρωτη το ξεκινησε η agoudimos lines και ακολουθησαν μετα απο λιγο και οι αλλοι 2 του νοτου

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...