Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Όχι, ούτε σήμερα, ούτε χτες.  Και την επόμενη βδομάδα δε θα κάνει δρομολόγια από Δευτέρα ως Πέμπτη, όπως και τη μεθεπόμενη.  Από 11 Οκτωβρίου θα αντικαταστήσει το FF ANDROS στα δικά του δρομολόγια, ενώ εκείνο με τη σειρά του θα αντικαταστήσει το ΘΕΟΛΟΓΟΣ που θα σταματήσει για ακινησία.

Link to comment
Share on other sites

Μελετάμε τας γραφάς

On 9/14/2021 at 11:05 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Αικατερίνη Π κάθε Τρίτη και Τέταρτη και τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα κάνει μόνο ΠΣΚ δρομολόγια. Μετά που θα δέσει το Θεολόγος Π θα κάνει καθημερινά πρωινά δρομολόγια και το Fast Ferries Andros το απογευματινά

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ταξιδεψα μαζι του, για πρωτη φορα στο αιγαιο, την προηγουμενη κυριακη, απο μυκονο για ραφηνα, στο τελευταιο δρομολογιο χωρις Ανδρο.

για τη διαφορα του πλοιου εσωτερικα, σε σχεση με αυτο που ηταν στο ιονιο τα εχετε γραψει. ομορφο ειναι και προσωπικα μου αρεσουν οι επιλογες χρωματων που εχουν γινει, σε σχεση με το ανδρος.

η επιτυχια του στη ραφηνα ειναι για case study. ουτε το πιο μεγαλο, ουτε το πιο ευρυχωρο, ουτε το πιο καλοταξιδο ειναι, αλλα με την επενδυση αρκετων χρηματων και την εξυπνη επιλογη προσεγγισεων καταφερε η εταιρια του, να εχει το πλοιο δικο του κοινο και δικο του μεριδιο στη γραμμη.

θα προσθεσω και εγω τη φωνη μου, σε οσους λενε οτι η εταιρια θα επρεπε να ανοιξει τα φτερα της εκτος ραφηνας με αυτο το πλοιο. βεβαια αυτοι ξερουν καλυτερα. απο το ιονιο εφυγαν με πικρη γευση στο στομα και στις δυτικες και τις σποραδες, υπαρχει συνωστισμος μνηστηρων. γιατι να χαλασουν μια πετυχημενη συνταγη.

πιο πολυ απο ολα με εντυπωσιασε να το βλεπω να μανουβραρει με pitch. ειχε πλακα να το βλεπεις να γυρνα σαν σβουρα.

εδω σε ραφηνα, τηνο και μυκονο. περισσοτερες εδω.

(απο τα αγαπημενα μου φουνταρισματαμ η καδενα κατω απο την πλωρη :) )

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ξεκάθαρα μετά και τις τελευταίες επενδύσεις και αλλαγές το Κατινάκι μπορεί να πάει σχεδόν παντού αλλά γιατί να πάει κάπου αλλού όταν στην Ραφήνα η εταιρία κοντεύει να γίνει μονοπώλιο!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
1 hour ago, Annivas said:

δεν γνωρίζω καθόλου το σενάριο 

Το σενάριο είναι αρχικά ναύλωση και έπειτα πιθανή αγορά του πλοίου απο την Hellenic Seaways - Blue Star Ferries ως βασικο πλοιο για το μεγαλύτερο διάστημα στην γραμμή των Σποράδων ( αν τα βρουν οι δυο εταιρείες στην τιμή )

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σενάριο πώλησης του πλοίου, μόνο προσωρινής ναύλωσης για ένα μήνα! 

Η blue star ενδιαφέρθηκε κάποτε όχι για αυτό αλλά για το Άνδρος για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ΣΤΜ το χειμώνα. Κάποτε όμως, όχι σήμερα. 

Link to comment
Share on other sites

Έτυχε να είμαι μέσα στο πρώτο δρομολόγιο της Κατερνιώς ή μάλλον της Κατερνώς που λένε και στη Μύκονο μετά τη χειμερινή της ακινησία. Αξιοπρεπέστατο το βαποράκι, ευγενέστατο κι εξυπηρετικότατο το πλήρωμα σε κάτι που χρειάστηκα, το μοναδικό που ίσως να έχει αλλάξει σε σχέση με την τελευταία φορά που μπήκα, είναι το ότι ίσως να έχει αυξηθεί λίγο το vibration από τις καινούριες μηχανές. Αλλά δεν παίρνω όρκο ακόμη και γι αυτό, δεν είμαι σίγουρος.

 

Από κίνηση πρέπει να είχε καμιά 60αριά ΙΧ συνολικά, καμιά 200αριά επιβάτες, φορτηγά δεν μπόρεσα να δώ μια και επιβιβάστηκα από το πάνω γκαράζ.

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικά δεν θα έγραφα κάτι που δεν θα ηταν απο αξιόπιστη πηγή… δεν πρόκειται για σενάριο αλλα πραγματικό ενδιαφέρον για το πλοιο .

 

οποτε Π100 να το περιμένουμε λιγο αργότερα η λήγει οριστικά η συζήτηση ναύλωσης με αγορά το καλοκαίρι ; 

Edited by wysiwid
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει παιδιά εσεις προφανως τα γνωριζετε ολα .. οτι πείτε δεν βρίσκω νόημα σε ολο αυτό να σας λενε δυο άτομα οτι υπήρξε ενδιαφέρον και να μην το αποδέχεστε

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...