Jump to content
Shipfriends

Στοιχεία πλοίων


Recommended Posts

Φίλες και Φίλοι μας,

Το Shipfriends.gr ξεκίνησε μια προσπάθεια συλλογής βασικών στοιχειων για τα πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοΐας. Οι πηγές μας είναι διάφορες έγκυρες εκδόσεις, αλλά και φίλοι πού έχουν άμεση πρόσβαση στα σχέδια και τα στοιχεία των πλοίων. Παρ’όλο που η όλη προσπάθεια έχει στόχο να σας παρουσιάσει με την πιο μεγάλη ακρίβεια τα καραβια που έχουν περάσει από τις Ελληνικές θάλασσες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα για την εγκυρότητα και ακρίβεια τους.

Η παρουσίαση αυτών των στοιχειων έχει σχεδιαστεί ώστε να υπάρξει ένα μήνυμα/υπόμνημα, στην αρχή κάθε σελίδας του θέματος με τίτλο το όνομα του καραβιού. Εκεί, συνοπτικά, θα βρείτε link για τις φωτογραφίες του πλοίου στο gallery των μελών μας, link για το θέμα της πλοιοκτήτριας εταιρείας μέσα στο shipfriends.gr και εξωτερικό link του site αυτής, εφόσον αυτό υπάρχει.

Οι δικές σας πληροφορίες, τα δικά σας στοιχεία αλλα και οι διορθώσεις που μπορεί να έχετε, είναι ευπρόσδεκτες είτε με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους moderators, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε με e-mail στο [email protected]. Θερμη παράκληση να μας αποκαλύπτετε περιληπτικά τις πηγες σας, για να αξιολογήσουμε την εγκυρότητα αυτών. Η ταχύτητα ενός πλοίου προτιμούμε να είναι από χαρτιά του ναυπηγείου παρά από το στόμα κάποιου που πέρναγε δίπλα μας στο λιμάνι. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε τα χαρτιά του ναυπηγείου.

Ελπίζουμε πως θα εκτιμήσετε και θα βοηθήσετε την ερασιτεχνική μας προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα θα δείξετε την υπομονή σας καθώς συμπληρώνουμε τα στοιχεια που έρχονται στην διάθεση μας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...