Jump to content
Shipfriends

Superfast I (IMO 9350719)


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 7 months later...

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Superfast I στην Ηγουμενίτσα

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPER FAST I” Ν. Π 11802, για περιστατικό θανάτου 62χρονου επιβάτη, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου του δρομολογίου από λιμένα Μπάρι Ιταλίας με τελικό προορισμό τον λιμένα Πάτρας.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα της Ηγουμενίτσας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Λόγο σφοδρής θαλασσοταραχής στην Αδριατική (9 Μποφόρ), εχει κλείσει το λιμάνι του Μπάρι απο χτες το βράδυ. Το Superfast I απο τις πρωινές ώρες δεν μπορεί να προσεγγίσει και γι αυτο τον λόγο βρίσκεται πιο βόρεια έξω απο την Μανφρεντονια!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πάμε να δούμε 2 μερακλίδικα βίντεο για όσους αρέσει η φόρτωση και να βλέπουν garage. Το Superfast I έχει καταπλεύσει από την Πάτρα και φορτώνει για το Bari, είναι τέλος Σεπτέμβρη του 2017 στην Ηγουμενίτσα. Η φόρτωση ξεκινά με νταλίκες για το πάνω γκαράζ και τα ΙΧ για το υπόγειο, το οποίο τα χώρεσε όλα, σύν 2-3 μεγάλα ΙΧ που έσερναν ταχύπλοα.

 

Το δεύτερο μέρος της φόρτωσης περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της φόρτωσης των φορτηγών και τον απόπλου.

 

Εντύπωση μου έκανε πως από ένα σημείο και μετά, είχαμε φόρτωση τύπου Grimaldi, δηλαδή βάλτα όλα με τη μούρη να φύγουμε για να είμαστε στην ώρα μας στο λιμάνι προορισμού, και μετά δεν τρέχει τίποτε αν κάνουν 2 ώρες να βγούν απ' το γκαράζ.

 

Όπως και να' χει, ελπίζω να αρέσουν τα videos.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δύο επιπρόσθετες νυχτερινές φωτογραφίες από το περασμένο καλοκαίρι μια ενώ το πλοίο ακόμα ρεμετζάρει και ακόμη μια με το πλοίο δεμένο και τους καταπέλτες ριγμένους για να ξεκινήσει η φόρτωση. Αν θέλει κάποιος να δεί την ίδια τη φόρτωση, τα σχετικά video links βρίσκονται 2 post παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αποβίβαση ασθενούς από το Ε/Γ – Ο/Γ Superfast I στην Κέρκυρα 

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι το Ε/Γ – Ο/Γ «SUPERFAST I» Ν.Π. 11802 το οποίο είχε αποπλεύσει από Κέρκυρα με προορισμό το λιμένα Μπάρι Ιταλίας επιστρέφει πίσω στο λιμάνι προκειμένου αποβιβάσει 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στο λιμένα Κέρκυρας, από όπου ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Το «SUPERFAST I» απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εγιναν κιολας 10 ετων. Πω πω πως περνανε τα χρονια. Ισως οι πιο καταλληλες αγορες της Αττικα για την Αδριατικη και ειδικα για το Μπαρι. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...