Jump to content
Shipfriends

Θάσος Ι (ΙΜΟ 8742692)


polmyt

Recommended Posts

Το Θάσος Ι είναι δεμένο σε μια προβλήτα στο λιμάνι των Ελευθερών στη Καβάλα από τις 7 Ιουλίου και είναι ακόμα με τα παλιά σινιάλα της ΑΝΕΘ. Από τότε που δημιουργήθηκε η εταιρεία Θασιακα Πορθμεία ΝΕ (Thassian Sea Lines) έχει δουλέψει πολύ λίγο στη γραμμή Κεραμωτή Θάσου.

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Κρίμα για το Θάσος Ι, έχει στηρίξει την ΑΝΕΘ σε δύσκολα χρόνια. Υπάρχει κάποια συνεργασία ΑΝΕΘ-Thassian Sea Lines; Τα σινιάλα είναι ολόιδια, η γραμματοσειρά αλλάζει μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Το ότι το πλοίο δεν έχει βαφτεί ακόμα στα νέα χρώματα που βάφτηκαν τα υπόλοιπα της εταιρείας πριν 10-20-30 μέρες, δεν σημαίνει ότι η ΑΝΕΘ το "άφησε εκτός". 

Από την στιγμή που βρίσκεται σε ακινησία (πολύ λογικό με τόσα πλοία που έχουν μαζευτεί στην Θάσο) το πιθανότερο είναι να βαφτεί όταν επιστρέψει σε δρομολόγια. 

Link to comment
Share on other sites

Είναι περίεργο όμως που το πλοίο είναι σε ακινησία μέσα στο καλοκαίρι, όταν σχεδόν όλα τα πλοία της γραμμής ταξιδεύον γεμάτα στα γκαράζ!! Χθες για παράδειγμα κατά τις 11:00 στους Λιμένες της Θάσου η ουρά για τα αμάξια έφτανε μέσα στα στενά της Θάσου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...