Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Σύμη ΙΙ έκανε μια στάση στο Πανορμιτη το πρωί πριν φτάσει στη Ρόδο, όπου και έδεσε στο παλιό λιμάνι στη προβλήτα Πύργος Αγγέλων. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του πλοιάρχου του Σύμη ΙΙ στο Facebook. 

FB_IMG_1528008121109.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το Σύμη ΙΙ επέστρεψε σήμερα στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, όπου αύριο το πρωί θα ξεκινήσει τα καθημερινά του δρομολόγια από Ρόδο στις 9:00 για Σύμη (11:00-14:30), Πανορμιτη (15:30-16:35)και άφιξη στη Ρόδο στις 18:35, εκτός Κυριακής που θα αναχωρεί στις 10:00.

Link to comment
Share on other sites

Με πιο σκεπτικό κάθεται 3μιση ώρες στην Σύμη και μία ώρα στον Πανορμίτη; αφήνει τον κοσμο στη Σύμη για να τον πάρει απο τον Πανορμίτη; Κι αν ναι, γιατί 1 ολοκληρη ώρα παραμονή;

Link to comment
Share on other sites

Το δρομολόγιο δουλεύει σαν εκδρομή!!! Δηλαδή πάει στη Σύμη, ο επιβάτης μπορεί στις 3,5 ώρες να κάνει μπάνιο και να φάει. Στη συνέχεια να πάει στο Πανορμιτη για προσκύνημα και μια γρήγορη βουτιά στη παραλία.

Link to comment
Share on other sites

Όσο ήταν το Σύμη υπήρχε η δυνατότητα για τη χρήση του πλοίου για μονή διαδρομή!! Πλέον με το Σύμη ΙΙ υπάρχει δυνατότητα μόνο για εισιτήρια μετά επιστροφής την ίδια ημέρα και το εισιτήριο για το ημερήσιο εισιτήριο είναι 27€. Ενώ όσο ήταν το Σύμη για την μια διαδρομή είχε 12€ και μετά επιστροφής 24€ το Ρόδο Σύμη/Πανορμιτη ενώ το Σύμη Πανορμιτη είχε 3€, οπότε πάλι μας κάνει 27€ το κυκλικό εισιτήριο.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο ανήκει στην ΑΝΕΣ αλλά θα δουλεύει για λογαριασμό της Sea Dreams, που ο βασικός μέτοχος της είναι και μέτοχος στην ΑΝΕΣ. Τώρα η ανταλλαγή των πλοίων Σύμη και Σύμη ΙΙ, τι άλλη συμφωνία συμπεριλαμβάνει μεταξύ των εταιρειών δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βγει προς τα έξω.

Link to comment
Share on other sites

Αφού άλλαξε σινιάλα το Σύμη, λογικά ήταν στο Σύμη ΙΙ να σβηστούν τα σινιάλα της ΑΝΕΣ και να βαφτεί άσπρο εξωτερικά. Λογικά τώρα θα πρέπει να έχει γραφτεί κάποιο διακριτικό της Sea Dreams

Symi in Rhodes.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το  Σύμη ΙΙ αναχωρεί από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου για Σύμη - Πανορμίτη, αντί για το εμπορικό που αναχωρούσε το Σύμη. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το σβήσιμο των σινιάλων της ΑΝΕΣ, το Σύμη ΙΙ πλέον έχει φορέσει τα σινιάλα της Sea Dreams. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. 

FB_IMG_1529984064358.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Σύμη ΙΙ παραχωρήθηκε από τη Sea Dreams για να γίνει η πασαρέλα της Entrata moda στη προβλήτα των Αγγέλων στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου το διάστημα 7-8 Σεπτεμβρίου. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα της Entrata moda στο Facebook 

FB_IMG_1537104943161.jpg

FB_IMG_1537104954326.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Το Σύμη ΙΙ μπήκε τη Δευτέρα στη μικρή δεξαμενή του Βασιλειάδη και έχει βγάλει τις προπέλες. Το Σύμη ΙΙ αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια μεταξύ Ρόδου Σύμη Πανορμιτη στις 15 Μαΐου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...