Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ – Ο/Γ Σύμη ΙΙ στη Σκιάθο

Quote

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σκιάθου για περιστατικό τραυματισμού 66χρονης επιβάτιδος του Ε/Γ – Ο/Γ «ΣΥΜΗ ΙΙ» Ν.Π. 9208  εντός του πλοίου.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω παραπάτησε σε σκαλοπάτι θύρας εισόδου σαλονιού επιβατών με αποτέλεσμα την πτώση της στο κατάστρωμα και τον τραυματισμό της στο αριστερό πόδι. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου προς περαιτέρω εξέταση και παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σύμη ΙΙ: Το πλοίο της διασκέδασης πιάνει Σκιάθο

Quote

Μουσική, χορός και πολύ κέφι απαρτίζουν το τρίπτυχο της έναρξης των διακοπών τους για εκατοντάδες νεαρούς και νεαρές που αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Σκιάθο και να θυμούνται για πάντα ένα όμορφο και γεμάτο ζωντάνια καλοκαίρι στο υπέροχο νησί. Όλα αυτά συμβαίνουν, με την άφιξή τους στο λιμάνι του Βόλου και την επιβίβασή τους στο πλοίο που μεταφέρει καθημερινά νέους και νέες και όχι μόνο στο νησί του Παπαδιαμάντη. Η όμορφη περιπέτεια ξεκινά καθημερινά στις 11 το πρωί και με τον απόπλου του πλοίου, αρχίζουν το κέφι και η διασκέδαση μέχρι και την Σκιάθο.

Ένας καταπληκτικός dj επιλέγει επιτυχίες της εποχής, ο νεαρόκοσμος ανταποκρίνεται, συμμετέχει τραγουδώντας και ο χορός καλά κρατεί σε όλα τα καταστρώματα, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους του πλοίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τραγούδια και το κέφι των επιβατών ακούγονται μέχρι τις πλησιέστερες ακτές από όπου και διέρχεται το πλοίο. Ο νεαρόκοσμος που αγκάλιασε την προσπάθεια προέρχεται κυρίως από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, που προωθείται από τουριστικά πρακτορεία της περιοχής.

Το οικονομικό κόστος είναι συμπιεσμένο προς τα «κάτω» και οι 4ήμερες, 5νθήμερες ή και μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές στην Σκιάθο για τους νεαρούς και τις νεαρές είναι μια εξαιρετικά καλή περίπτωση. Η καθιέρωση του καθημερινού δρομολογίου, ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη και σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία.370 νέοι και νέες ταξίδεψαν για την Σκιάθο και ακολούθησαν η Πέμπτη με 225 άτομα και η Παρασκευή με 363 επιβάτες. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις κρατήσεις και τα στοιχεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Το πλοίο τύπου καταμαράν φεύγει καθημερινά από τον Βόλο στις 11, φθάνει μέχρι την Γλώσσα Σκοπέλου και αποπλέει ξανά από την Σκιάθο για τον Βόλο στις 4 το απόγευμα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το Σύμη ΙΙ ολοκλήρωσε σήμερα τη παρουσία του στις βόρειες Σποράδες για δεύτερη συνεχή χρονιά με ανεβασμένη κίνηση σε σχέση με πέρυσι που ειχε δρομολόγια από τη Γλυφα. Το πλοίο ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα από το Βόλο για τη Σαλαμίνα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 15/12/17, βλέπουμε ότι το Σύμη ΙΙ να ζητάει έκτακτη δρομολόγηση για τη γραμμή Άγιο Κωνσταντίνο Σκιάθο Γλώσσα από τις 15/06/18 έως 09/09/18. Τρίτη χρόνια στις Σποράδες και τρίτο διαφορετικό λιμάνι αφετηρίας για το Σύμη ΙΙ!! Πρόπερσι ήταν η Γλυφα, πέρυσι ο Βόλος και φέτος ο Άγιος Κωνσταντίνος

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας δουμε καποιες φωτογραφιες απο τον δεξαμενισμο του Συμη ΙΙ  στην μικρη δεξαμενη του Πειραια 

Πηγη : Elicas & Co (facebook)

FB_IMG_1524593495796.jpgFB_IMG_1524593487548.jpgFB_IMG_1524593491769.jpgFB_IMG_1524593474146.jpg

FB_IMG_1524593482541.jpg

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Στα θέματα του ΣΑΣ, φαίνεται να επιστρέφει στα ''γνώριμα'' μέρη του...ΡΟΔΟ-ΣΥΜΗ-ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ, (ΘΕΜΑ 97)-κάνοντας τράμπα με το ΣΥΜΗ (ΘΕΜΑ 96) που ανεβαίνει ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ....

Link to comment
Share on other sites

Το Σύμη ΙΙ ολοκλήρωσε χθες το πρωί το πρώτο δεξαμενισμό του στη μικρή δεξαμενή του Βασιλειάδη και πήγε στο μωλο της ΔΕΗ, μέχρι το δεύτερο δεξαμενισμό. Από ότι καταλαβαίνω ο δεύτερος δεξαμενισμός γίνεται για να μπουν οι άξονες του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Μικρο δοκιμαστικο εκανε το πλοιο πριν λιγο.Εφτασε μεχρι την αρχη της ραδας και επεστρεψε στη θεση του στο μωλο ΔΕΗ 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...