Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η άφιξη του Florencia τις Κυριακές το μεσημέρι στην Πάτρα γίνεται πια σταθερά στις 1300 αντί για τις 1400 που είναι στο πρόγραμμα. Υποθέτω πως έχουν αφήσει τα ωράρια δρομολογίων των Euroferry, ενώ τη γραμμή εκτελούν τα ταχύτερα Visentini.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 5 months later...

Λόγω της απεργίας, το Florencia έκανε overnight το βράδυ της Δευτέρας με άφιξη το πρωί στην Ηγουμενίτσα, όπου και παρέμεινε όλη την ημέρα σήμερα. Το Corfu έκανε το κανονικό του δρομολόγιο για Ηγουμενίτσα, φτάνοντας στις 2100 απόψε. Και τα δύο πρόκειται να αναχωρήσουν στις 0600 το πρωί για το Μπρίντιζι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 9 months later...

Ισχύει αυτό που λες ιδικά τις Τρίτες από τι έχω ακούσει έχει 80-100 φορτηγά .

Μακάρι να το έχουμε μέχρι το καλοκαίρι σερί , μιας και μέχρι στιγμής έχει δρομολόγια μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Να σημειώσουμε εδώ πως οι αναχωρήσεις του είναι Δευτέρα -Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή στις 2330(η Grimaldi έχει αναχώρηση 2359) και την Κυριακή στις 1430 από Ηγουμενίτσα. Δεν έχει αναχώρηση από Ελλάδα δηλαδή τις Πέμπτες και τα Σάββατα.

 

Από Brindisi κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 1130(η Grimaldi έχει αναχώρηση στις 1300), Πέμπτη και Σάββατο στις 2130 και Κυριακή στις 2330. Δεν έχει αναχώρηση από Ιταλία Δευτέρα και Παρασκευή. 

 

Σημειωτέον επίσης πως η Grimaldi εξακολουθεί να έχει 2 πλοία στη γραμμή. Αναρωτιέμαι επίσης εκεί στου Βεντούρη τι να σκέφτονται βλέποντας το Golden Bridge γεμάτο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
1 minute ago, MILTIADIS said:

Μετα την Αγκωνα το πλοιο θα περασει στη γραμμη του Μπριντζι(ναι,θα ζησουμε για να το δουμε και αυτο)με τα δρομολογια του να ειναι απο σημερα περασμενα στο συστημα της Grimaldi.

Cruise Bonaria(πρωην Κνωσος Παλας θυμιζω) στο Πατρα-Ηγουμενιτσα-Μπριντιζι

και Euroferry Olympia στο Hγουμενιτσα-Μπριντιζι

Τι πινουν και δε μας δινουν αραγε... :P 

Link to comment
Share on other sites

Πριν ένα ή δύο χρόνια θυμάμαι και το νυν Φαιστός (ως Μύκονος τότε νομίζω) να κάνει κάτι σκάντζες στο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Μπριντιζι. 

Link to comment
Share on other sites

Ναι πραγματι,τοτε ομως ειχε ηδη ετοιμαστει για τα Χανια και απλα το στειλαν καποιες μερες για να μην καθεται.Τωρα μαλλον μιλαμε για εκ βαθρων αλλαγη στο σχεδιασμο κατανομης του στολου.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει μαζί με ένα Visentini ή το Euroferry Olympia μια χαρά βγαίνει η κίνηση. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Golden Bridge . Το θέμα είναι ότι χαραμιζεται ένα τέτοιο πλοίο σε μια γραμμή που δεν το χρειάζεται. Ίσως βέβαια ο Μανωλιός να το κάνει αυτό για να "σπάσει τον τσαμπουκά" του Αρκουμάνη που έχει βάλει ένα τόσο προσεγμένο πλοίο .

Μην το δούμε όμως από του χρόνου πάλι πίσω στην Μινοαν να διπλώνει το Κύδων στα Χανιά.

Edited by Agaios
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Just now, MILTIADIS said:

Αφαιρεθηκαν τα δρομολογια του πλοιου για Μπριντιζι απο το booking της Grimaldi σημερα.Αντιθετα εχει παρει παραταση η παραμονη του στη γραμμη της Αγκωνας η οποια θα πιασει και Απριλιο με τα τωρινα δεδομενα.

Πλεον το Cruise Bonaria δεν φαινεται στο συστημα για τη γραμμη του Μπριντιζι πλην ομως απο τον Ιουνιο μαζι με το Euroferry Olympia εμφανιζεται να κανει διπλα δρομολογια απο Ηγουμενιτσα και καποιο πλοιο με την ενδειξη MN_OLBIA_DD.

 

20210302_043035.jpg

Για το επομενο τριμηνο λοιπον φαινεται πως θα εχουμε το Euroferry Olympia σε καθημερινα δρομολογια Ηγουμενιτσα-Μπριντιζι με αναχωρηση στις 13:00.

Link to comment
Share on other sites

Το εγραψε το ellinikiaktoploia.Φλερταρει για μεγαλο φιδι παντως.Βαζουν πλοιο στο Μπριντιζι για να κοψουν κινηση απο το Μπαρι;;Κατι δεν κολλαει εδω..

Link to comment
Share on other sites

Βασικα το γραψανε οι ακτοπλοοι.

Θα υπενθυμισω για αλλη μια φορα οτι καλο θα ηταν να γραφουμε και που διαβασαμε κατι, και για λογους δεοντολογιας και για να ξερουμε απο που βγηκε η φιδιά.Μην γινουμε σαν κατι αλλους που οτι γραφεται εδω με μορφη φημης και λιγο καλυμενα,το βαζουν σαν δικη τους ειδηση 10 λεπτα αργοτερα

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Mike18 said:

Με την δρομολόγηση του Νήσος Ρόδος 

Μήπως το προοριζουν για δίπλωμα του Αστεριωνα στη Βενετία; Και εμένα μου φαίνεται "κάπως" το να μπει στο Μπριντιζι 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
8 hours ago, MILTIADIS said:

Ξεκινησε ηδη δρομολογια διπλωνοντας το Olympia.

To Euroferry Egnazia ξεκίνησε και ανέλαβε το μεσημεριανό δρομολόγιο κάθε μέρα στη 13:00, διάρκεια ταξιδιού 8 ώρες (αντί 10 που κάνει το βράδυ το Euroferry Olympia) με άφιξη στο Μπριντιζι στις 20:00 τοπική, αναχώρηση από Μπρίντιζι 21:00 και άφιξη στις 6:00 στην Ηγουμενίτσα. 

Λίγη η μία ώρα παραμονής στο Μπρίντιζι μου φαίνεται..

Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια του Egnazia τούτου του ΣΚ λόγω Πάσχα.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αυτό θα υπάρχουν 17 αναχωρήσεις τη βδομάδα από Ηγουμενίτσα για μπρίντεζι (αρκουμανης και Γκριμάλντι) και καμία από Πάτρα. Υπέροχα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...