Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Χτες στις 7:30 το απόγευμα ήρθε στον Εύδηλο το ΑΠΗΛΙΩΤΗΣ.Αν και έχει πλωριο προπελάκι και δύο πρυμνια η μανούβρα του ήταν απελπιστικά αργή μέχρι να πρυμοδετήσει και το γύρισμα έγινε επ άγκυρα.

Επειδή πριν ήμουν ΄στον Αγιο Κήρυκο το είδα ανοιχτά να ανεβαίνει από δωδεκάνησα και μετά ήρθε Εύδηλο.

Πάντω με μια βουβοθάλασσα του 5αριου το έβλεπε και μποζάριζε αρκετά.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Τη Κυριακή (06-04-08) στον Ευδηλο ήταν η παντόφλα Βερονίκη που μετάφερε υγραέρια. Ενώ στο Καρλοβασι ήταν η παντόφλα Ευγενια Π, που είχε μέσα μια τσαμαδούρα, ένα φορτηγό με άζωτο, δυο μηχάνηματα και ένα ΙΧ.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Βάση στατιστικών του Λ/Χ Ευδήλου φέτος στο Α τριμηνο του 2008 η επιβατική κίνηση εκτοξεύτηκε από τους 9.000 περίπου επιβάτες που ήτα το αντιστοιχο τριμηνο του 2007 στους 20.000 επιβάτες , τα ΙΧ διπλασιάστηκαν και τα φορτηγά σχεδόν τριπλασιάστηκαν.

Σε αυτό 2 πράγματα έπαιξαν ρόλο. Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ το οποίο χειμώνα είχε 6 δρομολόγια αντι για 4 του ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ φέρνοντας με την ταχύτητά του την ικαρία πιο κοντά κι αυξάνοντας παράλληλα την κίνηση και δεύτερον ο Άγιος Κήρυκος στο φετινό Α τριμηνο για κάποιο διάστημα είτε δεν είχε βαπόρι είτε είχε 1-2 δρομολόγια μόνο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

χτες ειχαμε κοντρα αλλα παλαια εξω απο τον ευδηλο. το corsica express three που ερχοταν καθυστερημενο πλησιασε το νησος μυκονος (που ηταν εντος ωραριου). το ceIIΙ προσπαθησε να περασει απο δεξια το Ν Μυκονος ανοιξε και εκανε και προσπαθεια αποφυγης της προσπερασης (κομψα το ειπα) και τελικα το κιτρινο περασε μιση βαπορια μπροστα και μπηκε πρωτο στον Ευδηλο

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Τη Μεγάλη Δευτέρα συναντήθηκαν το Νήσος Ρόδος και το Νήσος Μύκονος στο λιμάνι του Άγιου Κηρυκου. Το Νήσος Μύκονος προερχόμενο από το Πειραιά είχε δέσει στη πλατεία και το Νήσος Ρόδος με προορισμό το Πειραιά στο μόλο δίπλα από το φανάρι. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της Ικαριακης Ραδιοφωνίας 92,8fm

post-1850-0-54957100-1461945856_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Γεύση από την κίνηση του πρώην Νήσος Μύκονος στο δρομολόγιο της περασμένης Τρίτης για τον Εύδηλο. Εκφόρτωση περίπου 400 επιβάτες, 30 δίκυκλα, 106 ΙΧ και περίπου 10 νταλίκες. Η φόρτωσή του περίπου 100 επιβάτες και 40 ΙΧ εκ των οποίων πάνω από τα μισά για Καβάλα, καμιά 10αριά για Μυτιλήνη, 1 για Οινούσσες και μερικά για τη Χίο.

 

Επίσης να πούμε πως στα έργα του Ευδήλου συμμετέχουν το ρυμουλκό Βασιλική και ο πλωτός γερανός Χρύσα.

Link to comment
Share on other sites

Χθες το πλοίο με ώρα άφιξης στων Εύδηλο 23:10 έδεσε γύρω στης 00:55. Πήρε γύρω στα 650 άτομα 110 ιχ και άφησε απέξω 6 φορτηγά.  Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπήρχε στο πλωριο αριστερό παταρι αφού ήταν κατεβασμένο χωρίς λόγο. Από ότι διάβασα είχε πρόβλημα ένα συρματοσχοινο οποτε μάλλον θα ήταν αυτό στο πατάρι.  

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για το Blue Star Myconos βέβαια. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο Καρλόβασι νομίζω, σήμερα είχε και συνεργείο επάνω κατά την παραμονή του στον Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σημερινή άφιξη του blue star paros στο λιμάνι.  Φυσικά έφτασε με 40 λεπτά καθυστέρηση.  Στο λιμάνι το περίμεναν περί των 400 επιβατών και 100 ιχ οχημάτων.  Πολυ καλή κίνηση αν και αναμενόμενη αφού σταμάτησε η Μυκοναρα τα ημερήσια.  Φέτος γενικά το νησί είχε πολύ τουρισμό σε επίπεδα 2019 αν όχι περισσότερο.  Του χρόνου ελπίζω να δούμε και κάποια άλλη εταιρία στο νησί (Sea jets) ας πούμε .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...