Jump to content
Shipfriends

Νήσος Ρόδος (IMO 8704406)


Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ πως ένα καράβι της ακτοπλοΐας να παίρνει πορεία -μετά Τ Βαθυ της Σάμου- ανατολικα για την συνέχιση του δρομολογίου προς Κω και Ρόδο..  το Αριάδνη πήγαινε προς τα δυτικά της Σάμου.

 

Link to comment
Share on other sites

Ήταν σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια. Στα δρομολόγια από Βαθύ για 12νησα από τον Επταστάδιο Πορθμό (όπως λέγεται το πέρασμα μεταξύ Σάμου και Μικράς Ασίας) περνούσαν τα πλοία της ΔΑΝΕ, τα Αγουδημόπλοια και τα τελευταία χρόνια τα Μπλου Σταρ 1/2. Τον τελευταίο χρόνο πάει δυτικά από το στενό Σάμου - Φούρνων το Μπλου Καρριερ 1 και το Αριάδνη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Έκανε το δοκιμαστικό του μέχρι Αίγινα έπιασε τα 21 του και γυρισε στην ε1 όπου πηρε θέση μάχης για να ξεκινήσει αυριο. Στην αρχή πεντε κυκλικά δρομολόγια προς Δωδεκάνησα και από 19/5 για βόρεια. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αντί να κάνουν χώρο για το banner δεν προσπαθούν καλύτερα να επισκευάσουν τις εξαγωγές του κλιματισμού σε ορισμένες καμπίνες που δεν κλείνουν και είναι βουλωμένες με χαρτί υγείας για μα μην πάθουν πνευμονία οι ατυχείς επιβάτες; 😝

Link to comment
Share on other sites

τα αιρκοντισιον το  χειμωνα τα ειχαν στο κρυο δηλαδη :lol:.αυτο συμβαινει σε πολλα πλοια σε καποιες καμπινες να μην κλεινουν οι εξαγωγες και οι ατυχοι επιβατες κυριως το καλοκαιρι να χρειαζοντε γουνα για να επιβιωσουν μεσα στη καμπινα.εγω επαθα στο blue galaxy το χειμωνα το αντιθετο.ηταν τοση η ζεστη μεσα στη καμπινα και ο εξαεριστηρας δεν εκλεινε που ειχα μεινει με το σωβρακο και δεν αντεχα αλλο.αφου καποια στιγμη με επιασε δυσφορια απο την πολλη ζεστη και βγηκα εξω να παρω αερα για να συνελθω.

Edited by manos75
Link to comment
Share on other sites

Στο Νήσος Ρόδος είχε ξεκινήσει να βάφετε άσπρο ένα τμήμα στη μπλε επιφάνεια πριν το όνομα της Hellenic Seaways στις 12 Μαΐου στην αριστερή πλευρά και γράφτηκε το banner "SAILING TOGETHER TO THE SUSTAINABLE SIDE OF LIFE", ενώ σβήστηκε η σελίδα της εταιρείας στο internet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το Νήσος Ρόδος έκανε διάσωση αλλοδαπού στην Χίο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11520, για ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή των ανατολικών ακτών ν. Χίου.

Στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικά οχήματα από ξηράς. Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή του ΄΄ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ΄΄ εντόπισε και περισυνέλεξε τον εν λόγω άνδρα, ενώ στη συνέχεια τον αποβίβασε με ασφάλεια στον λιμένα ν. Χίου όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ΄΄Σκυλίτσειο΄΄ για τυχόν παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατόπιν δήλωσης του διασωθέντα, ο ίδιος είχε ξεκινήσει κολυμπώντας από τα έναντι τουρκικά παράλια με προορισμό τις ελληνικές ακτές, ενώ δήλωσε ότι δεν αγνοείται έτερο άτομο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Ρόδος στη Χίο.

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ότι ημεδαπός μέλος πληρώματος (ειδικότητας Υπάρχου) του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου "ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ" Ν.Π. 11520, τραυματίστηκε εντός του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...