Jump to content
Shipfriends

Νήσος Ρόδος (IMO 8704406)


Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Προς Θεού δεν διαφωνώ ότι κατά κύριο λόγο εξυπηρετεί τις νταλίκες και τα φορτηγά που ήταν να ταξιδέψουν με το carrier. Δεν παύει όμως να κόβει εισιτήρια και για επιβάτες....🤔 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια υπηρχε η δυνατοτητα να πηγαινε γρηγοροτερα και δεν πηγε;

Με περιπου 20.5 μιλια κανει ολα τα δρομολογια του στο Β.Αιγαιο ,με τοσο πηγε και χτες

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ταξιδακι με το πλοιο για το λιμανι του Χανδακα ειχαμε πριν 2 βδομαδες!η εικονα που μας αφησε ηταν πολυ καλη σαν πλοιο κ γι αυτο μαλλον κ η Αττικα το χρησιμοποιει παντου σαν Balanter για να τη ξελασπωνει!οι χωροι μεσα πεντακαθαροι οπως κ στα deck εξω,δεν σου δειχνει κλειστοφοβικο,ειναι φωτεινο κ πρεπει να αποροφα το κοσμο κ στο πρωτοκολλο του!μαγικο σημειο η πλωρη του με το μπαλκονι που θα ταξιδευα εκει καθε φορα

Ας παμε πανω λοιπον επανω,ξεκινωντας απο τις σκαλες επιβιβασεις που βαζουν μεσα στο πλοιο στο χωρο υποδοχης κ σαλονι Ιαλυσσος.ο χωρος εχει αεροπορικα στις μπαντες ανα 4αδα αντικρυστα κ στη μεση ενα μικρο σαλονι.προχωροντας μας βγαζει στην αιθουσα με τα αεροπορικα καθισματα κ ενα σαλονακι.συνεχιζοντας συνανταμε το Atrium που ενωνει τα 2  deck κ βρισκεται κ ο χωρος τη ρεσεψιον κ του λογιστηριου οπως κ το καταστημα. πλωρα βρισκονται οι καμπινες του πλοιου.ανεβαινοντας τις σκαλες του Atrium πλωρα συνανταμε παλι καμπινες κ πηγαινοντας πρυμα βρισκουμε το Λινδος self servise κ στις μπαντες του αριστερα δεξια αεροπορικα καθισματα.πιο πισω βρισκεται το Καμιρος Theatre ενας πολυ ομορφος χωρος με τη σκηνη κ το πιανο κ δικο του bar.βγαινοντας εξω εναι το πρυμνιο deck με τις καρεκλες κ πιο πισω το ρεμετζο της πρυμνης οπου βρισκονται κ ο χωρος φυλαξης σκυλων.ανεβαινοντας τις σκαλες κ παμε πλωρα συνανταμε το φουγαρο,το κλειστο απο τους ανεμοθωρακες bar Rodini κ τις μεγαλες κ φαρδιες περατζαδες στις μπαντες που καταληγουν στο καθρεπτη της πλωρης!

Αφου το καναμε βολτα να πουμε κ για το ταξιδι τωρα,φυγαμε στην ωρα μας 21.00 πισω απο το Παλατι  κ φθασαμε 06.10 στη Κρητη.η μανουβρα γρηγορη αλλα τα τελευταια μετρα μεχρι να δςσουμε στη θεση μας μα πηρε αλλα 10λεπτα!

το πλοιο εχει ενα ενοχλητικο βουητο που προερχεται απο το φουγαρο κ στα σημεια που περνανε οι σωληνωσεις για πανω κανει συντονισμο με αποτελεσμα το τριξιμο κ να μην μπορεις να κοιμηθεις😂 στο σημειο που βρισκονται οι σωσιβοι λεμβοι για να καταλαβαιτε το σημειο!στις καμπινες πιο μπροστα δεν ακουγεται παντως!

Ενα αλλο σημειο παρατηρησης οι σκαλες απο τη περατζαδα για μεσα ειναι πολυ αποτομες για κατω αλλα αυτο ειναι απο την Ιαπωνια οταν ηρθε!

Γενικα οπως ειπαμε κρατιεται σε καλα στανταρ αλλα σε συγκριση με το Παλατι σιγουρα τα δειχνει τα χρονια του..αλλα απο το Κρητη σιγουρα καλυτερο

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
On 9/13/2021 at 6:08 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Νήσος Ρόδος αναμένεται να δεξαμενιστεί στη δεξαμενή Πειραιάς Ι από τις 02/03/22 έως τις 21/03/22.

Ο δεξαμενισμός του Νήσος Ρόδος μετατέθηκε για τις 11/04/22 έως τις 25/04/22 στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Just now, proud_ionian said:

να συμπληρωσω οτι με την επιτροφη του Ελυρου στα Χανια, το Blue Horizon επιστρεφει στο Ηρακλειο στις 12/4 και αποδεσμευει το Ροδος

 

On 2/26/2022 at 1:55 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ο δεξαμενισμος του Νήσος Ρόδος εκ νέου μετατέθηκε για τις 19/04/22 έως τις 03/05/22, οπότε το Πάσχα θα είναι εκτός δρομολογίων.

 

On 2/26/2022 at 9:03 AM, proud_ionian said:

η λογικη λεει οτι το Ροδος θα δεσει, αλλα ας κραταμε μια πισινη με τις ακινησιες της Αδριατικης. Ειναι να δεσει και το Spirit μετα το ΧΙ. Aν μεινει και αλλο το Αριαδνη, βλεπω το Ροδος να κανει πασχαλινα δρομολογια.

ΥΓ: ο δεξαμενισμος του πηγε παραπισω. 22/4 -6/5

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κατά την αποψινή πλευση προς Σάμο μετά τη Μυκονο έχει πεσει η ταχύτητα στα 13. Ίσως μηχανική βλάβη? Κυριακή των Βαΐων βράδυ δένει για ετήσια ακινησία ούτως ή άλλως. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...