Jump to content
Shipfriends

Ocean Countess (IMO 7358561)


Recommended Posts

  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Συμφωνα με το maritimematters η ναυλωση του πλοιου απο την Cruise & Maritime Voyages δεν θα συνεχιστει και το μελλον του ειναι αβεβαιο

Cruise & Maritime Voyages will not continue to charter the 1976-built OCEAN COUNTESS (ex CUNARD COUNTESS, AWANI DREAM II, OLYMPIC COUNTESS, OLYMPIA COUNTESS, OCEAN COUNTESS, LILI MARLEEN, RUBY) as they have done for the last three years. The 17,593 gross ton ship operates its last departure on October 9th from Liverpool with a revised final 13-night Canary Islands & Madeira “Farewell Voyage” now scheduled to conclude in Barcelona instead of returning to Liverpool. It is not known what the future holds for this ship after it is returned to its owners.
Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Το πλοίο μετά από δυόμιση χρόνια απουσίας, επέστρεψε στην χώρα μας. Αυτήν την ώρα στον νότιο Ευβοικό με προορισμό τα ναυπηγεία Χαλκίδας στην Αυλίδα.

Εκει δεν ειναι και το αδελφο του,το Golden Iris?Ωραια συναντηση για φωτογραφια θα ειναι...Δεν ξερω μετα απο ποσα χρονια και τη συνυπαρξη τους στη Cunard θα ειχαν να "σμιξουν"...

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Επίσης για τις ανάγκες του charter, το όνομάτου γίνεται Ocean Pacific.

 

 

Και θα αλλάξει πάλι όνομα. Το νέο όνομα New Pacific.

 

Με καθυστέρηση κάποιων... ετών B) , να πούμε ότι το πλοίο αυτά τα δύο ονόματα δεν τα πήρε επίσημα ποτέ. Ταξίδευε ως OCEAN COUNTESS απλά αυτά γράφτηκαν με μορφή διαφημιστικού logo λίγο κάτω από τη γέφυρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Εδω και ενα μήνα έχει πωληθεί.. 303 us$ Per ldt . Άγνωστο ποτέ θα την κανει το κουφάρι πια για απέναντι. Αλλα λογικά μέσα στις επόμενες 30-40 μέρες . Πονέσε η ψυχή μου με το πλοίο ... Δεν εμεινε τπτ μέσα... Εκει που κάποτε είχε ζωή , τωρα μόνο αποκαΐδια . Το τσάκισε το πλοίο η φωτιά . Κρίμα γιατι οπως μας ειχε πει και ο cruise σχεδόν ειχε κλείσει η ναύλωση σε Ρώσους .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ήρθε η ώρα;;; Χθες το βράδυ αναχώρησε το ρ/κ CHRISTOS XXII για Χαλκίδα και από σήμερα το πρωί βρίσκεται στο σημείο που είναι το πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ξεκίνησε προ ολίγου, βέβαια πριν απο λίγο που το ξαναείδα είχε κλείσει το AIS το 22... άλλα φαίνεται να έκανε την αναγκαστική στροφή για να φύγει απο το  σημείο που ήταν το άτυχο πλοίο... Κρίμα και ξανακρίμα... Το πλοίο είχε χρόνια μπροστά του..

Link to comment
Share on other sites

Έφτασε σήμερα αν βλέπω καλά στο ais. Χθες ενώ πλησίαζε στην Aliaga έκανε στροφή και απομακρύνθηκε. Δεν γνωρίζω το λόγο. Μικρή σημασία έχει όμως αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα παραπανω απο το οτι εχει λιγο κινηση στην Αλιαγα...ειναι και αλλα που ειναι εκει που περιμενουν τη σειρα τους...και ειναι με κλειστο το AIS.. παντως παροτι ειχε μια μικρη κλιση (λογω του νερου που ειχε μπει μεσα για την κατασβεση και βγηκε σχεδον ολο αλλα ειχε παραμεινει σε καποια σημεια) ηταν τυχερο οτι πηγε με καλο καιρο απεναντι..

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Φωτογραφίες από την περασμένη δεκαετία, που βρισκόντουσαν σε σκληρό δίσκο ο οποίος "με είχε αφήσει" εδώ και χρόνια, ανακτήθηκαν και υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες ανάμεσά τους.

 

15166711450_def8193743_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...