Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 1 month later...

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Πορφυρούσα στα Αντικύθηρα

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ'' Ν.Π. 11732, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Νεάπολη - Κύθηρα - Αντικύθηρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Αντικυθήρων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο επέστρεψε στο λιμένα Διακοφτίου ν. Κυθήρων, απ΄ όπου συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμένα Νεάπολης Βοιών Λακωνίας.

 

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει χώρος ανάμεσα στις 2 για 3η προπέλα... Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή η προσθήκη θα ανεβάσει την ταχύτητα του πλοίου μέχρι και τους 14.5 κόμβους.

 

Link to comment
Share on other sites

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με 12 και 12.5 κόμβους συνεπώς φαντάζομαι οτι τα 13.5 πού μπορέι να βγάλει είναι η μέγιστη...

Οί μηχανές του πλοίου είναι 2 x 6U28L B&W 

15 minutes ago, Panagiotakó said:

Υπάρχει χώρος ανάμεσα στις 2 για 3η προπέλα... Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή η προσθήκη θα ανεβάσει την ταχύτητα του πλοίου μέχρι και τους 14.5 κόμβους υπηρεσιακή.

 

 

Edited by Panagiotakó
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αναρωτιέμαι πόσο πρέπει να έχουν ταλαιπωρηθεί οι κάτοικοι,που η πραγματική τους ευχή ήταν μία,Να εξυπηρετεί τα Κύθηρα! Το νησί τους! Πραγματικά συγκινητικό!

Link to comment
Share on other sites

Το Πορφυρούσα ξεκίνησε χθες για να πάει για δεξαμενισμό στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ, αλλά δεν μπήκε λόγω τεχνικού προβλήματος στη δεξαμενή και επέστρεψε στο ναυπηγείο του Τσαγγαρινου. Έτσι σήμερα μπήκε στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...