Jump to content
Shipfriends

Αριάδνη (IMO 6704402 )


Recommended Posts

Το ΟΥΡΑΝΟΣ εφυγε απο το Νεο Μωλο Δραπετσωνας. Μπορει καποιος απο Ηγουμενιτσα να επιβεβαιωσει αν ξεκινησε δρομολογια παλι?

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Αυριο εχει πρωινο δρομολογιο απο Ηγουμενιτσα στις 7.30

Δεν ειμαι απο Ηγουμενιτσα ομως πειραζει κυριε???

Ημουν εκει ΠΣΚ ομως :D

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς όχι!! Το είχαν για πούλημα αλλά όσο ιστορικό πλοίο κι αν είναι, δύσκολα πλέον το αγοράζει κάποιος. Δεν ξέρουμε βέβαια και τι λεφτά ζητάγανε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα το Ουρανός από γκαράζ μάζεψε μύγες!! 1 ΙΧ και 1 Φ/Γ!! Σε αντίθεση με προχθές που είχε γύρω στα 200 ΙΧ (από κάποιο σύνδεσμο αυτοκίνητων, μου φαίνεται Φερραρι)!! Και ήθελαν να έχουν το βαπόρι δικό του prive!!

Link to comment
Share on other sites

Aυτό είναι! Όλο το καράβι δικό σου! 1 ΙΧ! Μέχρι τιμόνι μπορείς να κάνεις σε ένα απο τα καλύτερα καράβια που ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα!

6704402c.jpg

Το πρώην ιστορικό "ΑΡΙΑΔΝΗ"...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Προχθές από Πρίντεζι για Κέρκυρα (μέσω... Ηγουμενίτσας!).

Αναχώρηση στις 21.00, αλλά μέχρι τις 22.00 περιμένουμε στο λιμάνι άγνωστο τι. Τελικά, ένας αξιωματικός στον καταπέλτη λέει "άντε ρε μαλ.... Ντίνο" σ' έναν φορτηγατζή, "μπες να φύγουμε"! Οι ρυθμοί σε κάθε κίνηση απίστευτα αργοί. Άλλος κόσμος από την ακτοπλοία μας.

Σχεδόν όλο το πλήρωμα, πλην αξιωματικών, Απω Ανατολίτες. Με το που μας βλέπει ο έλληνας μπαρμαν "Επιτέλους ρε παιδία και δυο έλληνες, α ρε πατρίδα!", λες και βρήκαν πατριώτη στο Μπουρούντι. Μέσα, το πρώην Αριάδνη παραμένει αξιοπρεπές. Επιπλέον, φχαριστήθηκα καταστρώματα, μετα τα Μπλου Σταρ από τα οποία είχα φλωμώσει τελευταία.

Το... 38χρονο ξεκίνησε έρπωντας βιράροντας με ρυθμό 1 κλειδί/δευτερόλεπτο πρώτα την αριστερή και μετά τη δεξιά άγκυρα. Ποτέ δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο αργή αναχώρηση. Μετά, έκανε μια απίστευτα αργή στροφή 180 μοιρών μέσα στο λιμάνι χωρίς να χρησιμοποιήσει προπελάκι. Βγήκε από το λιμάνι με δυο πιλότους να πηγαίνουν κολλητά (δυο μέτρα το πολύ) παράλληλα στην πλώρη του!

Με το που βγήκε ανέπτυξε μια ταχύτητα την οποία ναι μεν δεν μπορούσα να μετρήσω, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ήταν πολύ πάνω απ' όλα τα πλοία της γενιάς του. Έδεσε στην Ηγουμενίτσα 6:30 ώρα ελλάδας, σύνολο δηλαδή 7:30 ώρες. Κι αυτό παρά το απίστευτα αργό ρεμέτζο του. Μα, πόσα μίλια βγάζει; Μήπως το περιποιείται τελικά ο Φραγκλίνος;

Στην Κέρκυρα (8:45) έδεσε κάπως πιο γρήγορα, παρατηρήθηκε δε χρήση του προπελακίου. Το οποίο πάντως μου φάνηκε ασθενέστατο, ειδικά μετά τα δύο δαιμονισμένα του Blue Star 1 που είχα παρατηρήσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Link to comment
Share on other sites

Το... 38χρονο ξεκίνησε έρπωντας βιράροντας με ρυθμό 1 κλειδί/δευτερόλεπτο πρώτα την αριστερή και μετά τη δεξιά άγκυρα. Ποτέ δεν θυμάμαι να έχω δει τόσο αργή αναχώρηση. Μετά, έκανε μια απίστευτα αργή στροφή 180 μοιρών μέσα στο λιμάνι χωρίς να χρησιμοποιήσει προπελάκι.

Στην Κέρκυρα (8:45) έδεσε κάπως πιο γρήγορα, παρατηρήθηκε δε χρήση του προπελακίου. .

ενα κλειδι εννοεις 15 οργιες; :D τοσο αργα βιραρε το κεφαλληνια αλλα και τα superfast 1 & 2.

oσο για την a la cart χρηση του bow thruster μαλλον με την ισχυ των ηλεκτρομηχανων εχει να κανει

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο βαπορι που εχει παει (προ BLUE STAR εποχης βεβαια :D ) ποτε στην ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ B) χρονια ταξιδιου προς το ΝΗΣΙ 1995 και 1996 ως ΑΡΙΑΔΝΗ βεβαια :)

Μαζι με ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΚΑΤΑΠΟΛΑ εκανε 10.15 απιστευτος χρονος , οταν σημερα με απ'ευθειας δρομολογιο το ΜΑΡΙΝΑ (κοπηκε πριν 1 μηνα) εκανε 11.05 - 11.20 :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πανικός το Σάββατο το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας. Το Ουρανός τίγκαρε απο Ιταλούς τουρίστες και τα ΙΧ αυτών. Απόρώ που τους χώρεσε όλους αυτούς. Καιρό είχαμε να δούμε λιμάνι της Αδριατικής σε τέτοιο πανικό. Μπράβο στην Fragline που έχει καταφέρει να κρατήσει τόσα χρόνια σταθερές κάποιες αξίες.

Link to comment
Share on other sites

Η Fragline έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλικού κυρίως επιβατηκού κοινού και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Αξίζει να πούμε οτι το Ουρανός είναι πολύ καλά συντηρημένο και πεντακάθαρο.

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια ρε παιδιά συνεχίζει να ψάχνει για βαπόρι; Αυτό ακουγότανε έντονα πέρσι αλλά είδα ότι τελικά έγινε πολύ καλή συντήρηση στον Ουρανό.

Link to comment
Share on other sites

Και καποιος απο το Αγιος Γεωργιος ειχε κανει στης Φραγκουδακη τα βαπορια πολλα χρονια και ειχε παρα πολυ καλα λογια να πει για την εταιρια... Μακαρι να παρουν βαπορι και αν μπορουν να το εχουν και ολο το χρονο στη γραμμη

Link to comment
Share on other sites

Δεν αρκει μονο ενα καλο βαπορι

Πρεπει να δημιουργησεις καλο δικτυο πωλησεων

Δες και τους Αιολους που πηγαν ακλαυτοι.

Και να σ αφησουν να το δουλεψεις σωστα και οπως κρινεις σαν εταιρια οτι πρεπει να το δουλεψεις για δικο σου κερδος πρωτα και μετα του επιβατικου κοινου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αρχική υπολογισμοί της εταιρείας ήταν να δέσει το πλοίο τέλος Οκτωβρίου!! Τελευταίες πληροφορίες λένε κάπου στις 20/9/05 θα το περιμένουμε στο νέο μόλο Δραπετσώνας όπως κάθε χρόνο για να ξεχειμωνιάσει!!

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι, 18/09/05 το τελευταίο δρομολόγιο του ΟΥΡΑΝΟΣ απο Ηγουμενίτσα και 19/09/05 το τελευταίο δρομολόγιο απο Μπρίντιζι με άφιξη την Ηγουμενίτσα. Στη συνέχεια κατεβαίνει προς Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...