Jump to content
Shipfriends

Viking XPRS (IMO 9375654)


Recommended Posts

Aρκετά όμορφο καραβι, χωρίς ωστόσο κάτι το καινοτόμο, όσον αφορά τη σχεδίαση. Μ' αρέσει πολύ η πρύμνη με την καμπύλη αυτή, αλλά όχι η πλώρη του. (Από το Σουηδό, πάντα)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΡΥΜΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΠΛΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΙΑ- ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SUPERSPEED 1;)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Asfalos kai den ine kainotomo sto design. Aplos akolouthei tin klasiki vorioevropaiki nafpigiki grammi i opoia itan kai paramenei kompsotati. Ena akomi ploio pu apodiknyei oti i perifimi mesogiaki finetsa kai to style (toulaxiston sti nafpigiki) pane peripato. Ena allo poli oreo stoixeio pou emfanizetai poli syxna se ploia vorioevropaikis proelefsis (Ikarus, Pasiphae, Spirit, Champion, Rodin, Berlioz, Superfast V/VI:p, Pont Aven klp) ine i megali gyalini epifania sti mia banda i opoia dinei allo aera sto esoteriko. Ine kati pou lipi apo ta ploia tou Aigaiou.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Ίσως αυτή η γωνία αναδεικνύει την "ντιζαϊνιά" του πλοίου πιο πολύ από κάθε άλλη. Τo παιγνίδι με τις ευθείες γραμμές των φινιστρινιών και την καμπύλη του τόξου που ξεκινά από την καθρέφτη και καταλήγει στην πρύμνη.

 

12846053414_b07bdffd13_b.jpg

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 3/18/2008 at 4:46 AM, .voyager said:

Aρκετά όμορφο καραβι, χωρίς ωστόσο κάτι το καινοτόμο, όσον αφορά τη σχεδίαση. Μ' αρέσει πολύ η πρύμνη με την καμπύλη αυτή, αλλά όχι η πλώρη του. 

Έχω πει πολλές μ@λ@**€ς στο παρελθόν, διαπιστώνω όσο απομακρύνομαι απο τα... 25 :lol::P

2178324c48403564b577743ce5a9bac4

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Πάμε πίσω ένα χρόνο, σε έναν κόσμο χωρίς πανδημία, που οι καραβολατρούληδες κάνουν το κομμάτι τους χωρίς να ανησυχούν για ιούς και μάσκες. Είμαστε στο Tallinn της Εσθονίας λοιπόν και παρακολουθούμε την αναχώρηση με πιρουέτα από το Viking XPRS, ένα πλοίο που για το μέγεθός του είναι αρκετά όμορφο. Ο χώρος στο λιμάνι είναι αρκετά περιορισμένος, όπως περιορισμένη είναι και η ορατότητά μας αλλά νομίζω πως βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο φυσικός ήχος έχει πολύ αέρα, ομιλίες και θορύβους και σχεδόν καθόλου τον ήχο του πλοίου, οπότε εδώ βάζουμε μουσική υπόκρουση. Ελπίζω να σας αρέσει.

 

 

Και για τους νεότερους σε ηλικία που μπορεί να αναρωτώνται ποιό είναι το κομμάτι, είναι το Blue Hotel του Chris Isaac.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλοκαίρι του 2019 και το Viking XPRS αφίκνυται στο Tallinn της Εσθονίας στα πλαίσια του συνηθισμένου του δρομολογίου, που το συνδέει με το Helsinki. Αρκετά ωραίο πλοίο για το μέγεθός του, έντονος και χαρούμενος ο χρωματισμός. Ακόμα και η κατάπρυμη άποψη έχει μια όμορφη συμμετρία και δεν θυμίζει κακοφτιαγμένη πολυκατοικία σε παράγωνο οικόπεδο. Και εδώ στο full ahead

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...