Jump to content
Shipfriends

Το ταξίδι των Shipfriends, κλείνει τον τρίτο του χρόνο.


Recommended Posts

kaikitaxiarhis.jpg

Tρία χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι των Shipfriends.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συνταξιδιώτες που συμμετέχουν σε αυτήν την ωραία κρουαζιέρα.

Πολλά αλλάζουν καθώς περνάν τα χρόνια, αλλά εκείνο που πάντα δυναμώνει, είναι η αγάπη μας για τη θάλασσα και τα πλοία.

Link to comment
Share on other sites

Να ζησεις Shipfriends.gr και χρονια πολλα μεγαλο να γινεις με ασπρα μαλλια.

Αν και θα πρεπε να ευχηθω κανενα ασπρο βαπορι που τοσο μας λειπει τελος παντων. Ας μη γκρινιαζω σημερα.

Χρονια πολλα στο χωρο που φιλοξενει την τρελα μας. Να συνεχισουμε στην ιδια πορεια χωρις στραβοτιμονιες. :)

Link to comment
Share on other sites

Καλά θαλασσινά ταξίδια σε όλους, με συμβατικά, συμβατικά ν.τ., highspeeds, φουσκωτά, καϊκια, θαλαμηγούς ... με ή χωρίς παρέες, με νόμιμες ή παράνομες (λέμε τώρα), αλλά πάντα με την αλμύρα της θάλασσας να μας συντροφεύει... Χρόνια πολλά και καλά shipfriends...

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα στο δημοφιλεστερο στο ειδος του και πιο πετυχημενο φορουμ στους διαχειριστας του και στους συναδελφους μελοι του φορουμ.

Αξιζουν συγχαρητηρια οι μεν για την οργανωση του και οι δε για το υψηλο επιπεδο των θεματων και των εγκαιρων και εγκυρων πληροφοριων που αυτοι παρεχουνε.

Link to comment
Share on other sites

Πολυχρονο και καλοταξιδο μπρε. Η μεγαλυτερη επιτυχια ειναι οτι, ολοι, μα ολοι, οι "συναρρωστοι" το εχουν σαν σημειο αναφορας.

Για σκεφτειτε ομως ποσα εχουν αλλαξει απο το 2005. τοτε συζηταγαμε για το αν θα παρει η... ΣΑΟΣ το Διαγορα και αν θα συγχωνευτει η Blue Star με την Hellenic. Χωρια που express olympia, express poseidon & express adonis ηταν ακομη στα piraeus' outskirts;).

Kαλοταξιδοι να ειμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Ήταν και το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ στο "outskirts" proud μου, έστω και παροπλισμένο.:)

Και τώρα είναι ένα νέο συνονόματο, πέρασαν τρία χρόνια κιόλας..

Ευτυχώς που άρθηκε η 35ετία γιατί σκοπεύουμε να ταξιδεύουμε πολλά χρόνια με το shipfriends.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και απο μένα είναι αλήθεια πως αυτό το site αποτελεί μέρος της καθημερινότητας πολλών καραβολατρών

Έπι ευκαιρίας να δώσω συγχαρητήρια για τις πολύ καλές φώτο που έχουν ανεβεί στο gallery.Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να μοιραστούμε μια κοινή αγάπη.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και πολλά μίλια στα κοντέρ μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι μέσω του φόρουμ καταφέραμε να μάθουμε πολλά που θα αργούσαμε να μάθουμε, ή δεν θα μαθαίναμε ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα και απο μένα! Και ας είναι εδώ για μας που την έχουμε "λάβει την πετριά" (όπως θα λέγανε στο..χωριό μου!) για πολλά πολλά χρόνια. (να μην πω να το διαβαζουν τα παιδια και τα εγγονια μας!)

Αφιερωμένο κι ένα γνωστό τραγουδάκι (George να επιληφθεις της καταστασης, ξερεις τι εννοω :))

Link to comment
Share on other sites

Αν και οι προηγούμενοι λίγο-πολύ τα είπαν όλα, θα ήθελα να προσθέσω ότι…εάν καταφέραμε να συνδυάζουμε την πλάκα μας με την γνώση, την τρέλα μας με την σοβαρότητα, την καλή παρέα με την αξιοπιστία…αξίζει τον κόπο αυτό το ταξείδι.:)

Και θα ήθελα να επισημάνω ότι σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε όλοι μας να δημιουργήσουμε κάποιους «άγραφους κανόνες» σε αυτό το φόρουμ…και σε αυτούς οφείλουμε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του…τον καλό απ' ό,τι φαίνεται. Οι άγραφοι αυτοί κανόνες δεν ήρθαν εξ ουρανού, ούτε και άκοπα. Διαμορφώθηκαν μέσα από τριβές και συγκρούσεις. «Πόλεμος πατήρ πάντων…» που έλεγε και ο παππούς Ηράκλειτος…δηλαδή, «από την σύγκρουση και τις αντιθέσεις δημιουργούνται τα πάντα».

Να είμαστε λοιπόν καλά και να αυξάνουμε ποιοτικώς…«ουκ εν τω πολλώ το ευ». Αν η ποσοτική αύξηση συμβαδίζει και με την ποιοτική…ευπρόσδεκτη είναι και αυτή, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.

Και του χρόνου λοιπόν με υγεία. :)

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα και απο μενα

Ελπιζω η ανοδικη πορεια που εχει το site να συνεχιστει με τους ιδιους ρυθμους οπως γινεται μεχρι σημερα.

Link to comment
Share on other sites

Το πως μου αρεσουν τα γενεθλια το ξερετε η μπορειτε τελος παντων να το φανταστειτε. Θα ηταν ομως σαν να μη σεβομαι τον εαυτο μου αν δεν εκανα ενα σχετικο ποστ για τη δραστηριοτητα που εχει αλλαξει ριζικα τη διαμορφωση του ελευθερου μου χρονου, και οχι μονο.

Τα καλα λογια και τα ευχαριστω ομως δεν πρεπει να απευθυνονται στους καταστηματαρχες και τους διαχειριστες, διοτι αυτοι κανουν την τρελα τους και θα την κανουν ειτε το σαιτ διαβαζουν εκατομμυρια αναγνωστες, ειτε 5 ατομα. Τα καλα λογια και τα ευχαριστω τα ολων μας πηγαινουν πριν απ' ολους σε ολους εσας σαν μελη που συμμετεχετε καθημερινα και ενεργα, σε ολα τα μελη που παρακολουθουν σιωπηλα χωρις να συμμετεχουν, στους επισκεπτες που μας διαβαζουν αδιαλειπτως και ιδιως σε αυτους εντος ακτοπλοιας, αλλα ακομα και σε οσους για τον ενα η τον αλλο λογο εχουν επιλεξει να απεχουν απο τα καθημερινα δρωμενα αλλα συνεχιζουν να μας τιμουν με καθημερινες επισκεψεις.

Επι τη ευκαιρια, να υπενθυμισω οτι τα e-mail και πμ επικοινωνιας με ολους τους εμπλεκομενους ειναι ανοιχτα για οποιεσδηποτε ιδεες και προτασεις εχει κανεις να προσφερει. Ισως αυτες ορισμενες φορες να μην ειναι δοκιμες, εφαρμοσιμες ή δεν εχουν καταλληλο timing, ομως να ειστε σιγουροι οτι λαμβανονται υπ' οψιν και συζητωνται στα ενδοτερα.

Ευχαριστω ολους σας για την παρεα των τριων τελευταιων ετων λοιπον και ελπιζω του χρονου τετοιον καιρο να ειμαστε ολοι καλα και να τα λεμε για την κοινη μας ενασχοληση.

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλα κ απο μενα! Ευχομαι τα καλυτερα για το site 'μας' και ενα μεγαλο ευχαριστω,μιας και ολοι εμεις οι καραβοπληκτοι,μεσω αυτου,βρισκουμε τροπο να εκφραστουμε:P Happy Birthday!!!!

Link to comment
Share on other sites

Χρονια πολλά και πάντα τέτοια!

Καλή synxeia στο επίπεδο και την θεματολογία καθώς και το εύρος των απόψεων που γράφονται εδώ μέσα.

Ένα ευχαριστώ στους 2 administrators αλλα και τους κυριους κυριους συναδέλφους που μαζί για ένα κομμάτι γαλέτα και λίγο μυτζήθρα πολεμάμε τα κακά πνεύματα!

Και του χρόνου με αύξηση!

Link to comment
Share on other sites

Xρόνια μας πολλά καλή συνέχεια να έχουμε στο μέλλον και μέσα από το φόρουμ να καλύπτεται η τρέλα μας όσο πιο επικοδομητικά γίνεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που μαζί τους μπορώ και καλύπτω με τον ομορφότερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο μου εξασκώντας το αγαπημένο μου χόμπυ που είναι τα βαπόρια.:mad:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...