Jump to content
Shipfriends

Ναυτικά ανέκδοτα


Angelos

Recommended Posts

Μόνο σαν ανέκδοτο θα μπορούσε να καταγραφεί το παρακάτω περιστατικό από τις ανακοινώσεις του ΥΕΝ:

23χρονος επιβάτης λεωφορείου του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά υπέβαλε χθες στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα/ Κ.Λ.Π. προφορική μήνυση κατά οδηγού λεωφορείου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, μετά το τέλος δρομολογίου από Πύλη Ε1 του λιμανιού προς την Πύλη Ε5, στο οποίο επέβαινε, παραπονέθηκε στον εν λόγω οδηγό για υπερβολική ταχύτητα και ο οδηγός αρχικά τον εξύβρισε και έπειτα τον παρέσυρε με το λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξί ώμο και το αριστερό πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.

Από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά αναζητείται ο οδηγός στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παει ο ναυτης στο καπετανιο και του λεει ......

Καπετανιε μου , θελω 1 βδομαδα αδεια για να παω στην Ελλαδα , στα βαφτισια του γιου μου.....

Τρελενετε ο καπτεν και λεει . Καλα παιδι μου εσυ εισαι εδω μεσα 3 χρονια , χωρις να εχεις παει στην Ελλαδα , για να μαζεψεις χρηματα οπως μου εχεις πει , τι γιο μου λες ....

Ε καπετανιε μου ελειπα απο το πηδημα , ελειπα απο τη γεννηση να λυπω και απο τη βαφτιση

Link to comment
Share on other sites

Ήταν ένας μαθηματικός, ένας φυσικός και ένας βαρκάρης.

Μπήκαν σε μια βάρκα και έκαναν βόλτες.

- "Ξέρετε μαθηματικά;", λέει ο μαθηματικός.

- "ΟΧΙ", απαντούν οι υπόλοιποι.

- "Χάνετε το 1/3 της ζωής σας", λέει ο μαθηματικός.

- "Ξέρετε Φυσική;", λέει ο φυσικός.

- "ΟΧΙ", απαντούν οι υπόλοιποι.

- "Χάνετε το 1/2 της ζωής σας", λέει ο φυσικός.

Κάποια στιγμή η βάρκα κοντεύει να βουλιάξει.

- "Ξέρετε μπάνιο ;", λέει ο βαρκάρης.

- "ΟΧΙ", απαντούν οι υπόλοιποι.

- "Χάνετε τη ζωή σας.", απαντά ο βαρκάρης

Link to comment
Share on other sites

Συναντιούνται δυο φίλοι και λέει ο ένας:

- "Ο ξάδερφος μου αντέχει κάτω από το νερό 25 λεπτά."

Και απαντάει ο άλλος:

- "Σιγά τα αυγά. Η γυναίκα μου, έχει πέσει μέσα στη θάλασσα εδώ και τρεις μήνες και ακόμα δεν έχει βγει!!!"

Link to comment
Share on other sites

Δύο πόντιοι κάνουν βόλτα και βλέπουν πάνω σε μια γέφυρα δύο να ψαρεύουν.

Ο ένας κρατούσε τον άλλο από τα πόδια, ο οποίος κρεμόταν από τη γέφυρα στο ποτάμι και με μια απόχη έβγαζε ένα ψάρι σε κάθε του προσπάθεια!

Αυτό τους έκανε μεγάλη εντύπωση και λέει ο ένας στον άλλο:

- "Ρε συ!"

- "Αυτή είναι δουλειά!!"

- "Τι χρειαζόμαστε παρά μια απόχη;"

Πάνε λοιπόν αγοράζουν μια απόχη, βρίσκουν μια γέφυρα παρακάτω και ξεκινούν.

Πιάνει ο ένας τον άλλο απο τα πόδια, τον κρατάει ανάποδα και αυτός αρχίζει να ψαρεύει με την απόχη.

Στη μισή ώρα ο πάνω ρωτάει:

- "Τι γίνεται ρε;"

- "Τίποτα."

Στη μία ώρα τα ίδια.

- "Τι γίνεται ρε;"

- "Τίποτα."

Οπότε σε κάποια στιγμή αυτός που ψάρευε άρχισε να φωνάζει.

- "ΤΡΑΒΑ ΡΕΕΕ!!!"

- "Τι έγινε, έπιασες τίποτα;"

- "ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕΕΕΕ!"

- "Καλά ρε πως κάνεις έτσι;"

- "ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟΟΟ!".

Link to comment
Share on other sites

Ένας ναύαρχος πάει τη Δευτέρα το πρωί να επιθεωρήσει το καράβι και δε βλέπει κανέναν. Όλοι είχαν πάρει άδειες για το ΠΣΚ και κανείς δεν είχε επιστρέψει. Εκεί που περίμενε, μπαίνει ο πρώτος ναύτης:

- Που ήσουν ρε στραβάδι;

- Συγγνώμη κύριε ναύαρχε αλλά είχα ένα καυτό ραντεβού με μια πολύ ωραία κοπέλα και ξεχάστηκα λίγο και έχασα το λεωφορείο. Πήγα και βρήκα ένα ταξί αλλά όπως ερχόμουν χάλασε η μηχανή και μείναμε στο δρόμο.

Πήγα σε ένα αγρόκτημα εκεί κοντά και αγόρασα ένα άλογο για να φτάσω πιο γρήγορα, αλλά στο δρόμο το άλογο πέθανε! Και έτσι τελικά έκανα τα υπόλοιπα 15 χλμ τρέχοντας για να έρθω στην ώρα μου.

Ο ναύαρχος βέβαια δεν τον πίστεψε αλλά επειδή ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε του τη χάρισε.

Μετά από λίγο φτάνει και ο δεύτερος ναύτης.

- Πού έχεις εξαφανιστεί ρεεεεεεεεεεεεε;

- Συγγνώμη κύριε ναύαρχε αλλά είχα ένα καυτό ραντεβού με μια πολύ ωραία κοπέλα και ξεχάστηκα λίγο και έχασα το λεωφορείο. Πήγα και βρήκα ένα ταξί αλλά όπως ερχόμουν χάλασε η μηχανή και μείναμε στο δρόμο.

Πήγα σε ένα αγρόκτημα εκεί κοντά και αγόρασα ένα άλογο για να φτάσω πιο γρήγορα, αλλά στο δρόμο το άλογο πέθανε! Και έτσι τελικά έκανα τα υπόλοιπα 15 χλμ τρέχοντας για να έρθω στην ώρα μου.

Ολόιδια η δικαιολογία αλλά είπε ο ναύαρχος να μη το κάνει θέμα.

Για να μην τα πολυλογούμε, έρχονται οι 9 από τους 10 με την ίδια δικαιολογία και ο ναύαρχος δεν είπε τίποτα. Έρχεται μετά και ο δέκατος:

- Α ήρθες; (πολύ πιο ήπια, ξέρει τι θ ακούσει);

- Συγγνώμη κύριε ναύαρχε αλλά είχα ένα καυτό ραντεβού με μια πολύ ωραία κοπέλα και ξεχάστηκα λίγο και έχασα το λεωφορείο. Πήγα και βρήκα ένα ταξί..

- Ναι, ναι, ξέρω, χάλασε η μηχανή και έμεινες στο δρόμο.

- Όχι, κύριε ναύαρχε . Αλλά είχε τόσα πολλά πεθαμένα άλογα στο δρόμο που μέχρι να τα μετακινήσουμε στην άκρη με τον ταξιτζή κάναμε πολύ ώρα!

Link to comment
Share on other sites

για μια ακομή φορά υπενθυμίζουμε:

για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, διαβάστε πάλι εδώ

και εδώ

κατανοούμε ότι κάποιοι μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.

ναυτικά ανέκδοτα δε σημαίνει: όποιο ανέκδοτο περιλαμβάνει τις λέξεις "θάλασσα" και "πλοίο"

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Κουφο (πιο πολυ) περιστατικο σε τηλεφωνικη συνομιλια μου στο γραφειο:

Πελατης: "Αυριο το βραδυ εχει πλοιο για Πειραια;"

Εγω: "Μαλιστα το Blue Star Ithaki"

Π: "Το Blue Star δεν το εχει αυριο;"

Ε: "Σας ειπα το ΙΘΑΚΗ"

Π: "Γιατι το ΙΘΑΚΗ Blue Star ειναι;" :(:confused::confused:

(Μιας και ειχαμε κανει μια συζητηση περι ηχιτικων εφε Nick σε αλλο post,εδω τι προτεινεις να βαλω;;; )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Palio alla mia kai to eida sto contra kai to 8ewrw sxetiko as gelasoume!

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:

- Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.

- Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.

- Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;

- Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα - πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια. Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία. Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες. Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες. Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες. Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος. Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος. Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε. Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής. Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους. Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.

Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα. Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.

- Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις τη Γη;

Κι ο Θεός:

- Δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΟΠΟΥ ΤΡΑΥΛΙΖΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙ "Γ...Γ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ...ΘΑ...ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ Δ...Δ....ΔΟΥ....ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ......ΠΑΡΑ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ" ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΛΕΙ "ΟΚ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ" ΜΕΣ 'ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΕΙ ΧΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΣΑΛΠΑΡΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ

ΛΕΕΙ "Π...Π.....ΠΠΠ......ΠΠΠΠ....."ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΥΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΛΕΕΙ "ΣΣ..ΣΕ ΠΑΡΑ....ΠΑΡΑ..ΚΑΛΩ ΚΑ....ΚΑ...ΚΑΠΕΤΑ....ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ Δ..Δ..Δ..ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΜ...Μ...ΜΙΑ ΕΥ....ΕΥΚΑΙ.....ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟ ΝΑ ΛΕΕΙ "Κ......Κ........ΚΚ.......ΚΚΚΚΚΚ...." ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΥΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΣΕΙ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγη:troktiko

Link to comment
Share on other sites

Ήταν ένας ναυαγός, σε ένα έρημο νησί στη μέση του πουθενά (ξέρετε τώρα, τα all time classic έρημωμένα νησιά των ανεκδότων, χωρίς τροφή, στέγη κοκ). Κάποια στιγμή βλέπει ένα κρουαζιερόπλοιο να περνάει. Σηκώνεται ενθουσιασμένος, αρχίζει κουνάει τα χέρια του πέρα δώθε, χοροπηδάει, φωνάζει, ανάβει φωτιές, πετάει πράγματα ψηλά κοκ...

Στο κρουαζιερόπλοιο κάθεται ο καπετάνιος με έναν νέο και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Νέος: Καπετάνιε τι είναι αυτός εκεί πέρα;

Καπετάνιος:Τίποτα μωρέ, έτσι χαίρεται όποτε περνάμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ημερολόγιο Ξανθιάς.

Ημέρα 1η

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα.Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ.

Έχω εξουθενωθεί!

Ημέρα 2η

Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια!

Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα - φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.

Ημέρα 3η

Σήμερα ήμουν στην πισίνα.

Έκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ.

Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό.

Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα.

Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός.

Ημέρα 4η

Κέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου!

Ο Καπετάνιος μου ζήτησε να φάω μαζί του στην καμπίνα του.

Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια.

Μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα.

Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου.

Ημέρα 5η

Στην πισίνα και σήμερα.

Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα.

Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά.

Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός.

Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ...

Αρνήθηκα ξανά.

Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα,θα βυθίσει το πλοίο.

Σοκαρίστηκα.

Ημέρα 6η

Σήμερα έσωσα 1600 ζωές.

Τρεις φορές...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...