Jump to content
Shipfriends

Mega Jet (IMO 9106106)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, polmyt said:

Ας παμε μερικα χρονια πισω και ας θυμηθουμε την πρωτη του αναχωρηση για εμπορικο δρομολογιο απο το λιμανι του Πειραια

Αποκλείεται να ήταν το πρώτο εμπορικό δρομολόγιο του Mega Jet από τα Λεμονάδικα γιατί αναχωρούσε από τη πύλη Ε9!! Στις 2 Ιουλίου 2008 έφυγε από το Πειραιά για να πάει ταξίδι πιστοποίησης στα λιμάνι του δρομολογίου του!! Το πρώτο εμπορικό δρομολόγιο του Mega Jet ήταν στις 6 Ιουλίου 2018!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

Κοιτώντας αυτη τη φωτο από το γκαραζ του πλοίου φαίνεται πως έχει πλωριο καταπέλτη (ανάμεσα στα 2 αυτοκινητα). Είναι λειτουργικός αλλα κλειστός σαν του wcj η εχει σφραγιστει?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Σύμφωνα με το επερχόμενο ΣΑΣ η SEAJETS ζητάει δρομολόγιο απο 01/06/2022 εως 30/09/2022 απο ΛΑΥΡΙΟ 😶 για Σέριφο - Σίφνο - Μήλο. Καλά αυτό και αν δεν το δένω σχοινί - κορδόνι γιατί θεωρώ υπερβολή το να έχει διπλό δρομολόγιο to CJ 2 , τα δύο μικρά εναλλάξ και να βάλει και από Λαύριο οχηματαγωγό ταχύπλοο για Δυτικές Κυκλάδες, να έβαζε μέσα την Φολέγανδρο αντί για την Μήλο που φέτος αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα με τα με τις διαθεσιμότητες να το καταλάβω αλλά έτσι δεν!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν νομίζω πως πρόκειται να γίνει αυτή η δρομολόγηση,πόσο μάλλον με το συγκεκριμένο πλοίο.To Mega αν το ξαναδούμε να ταξιδεύει θα είναι για Αζόρες.Για Αιγαίο αρκετά δύσκολο

Link to comment
Share on other sites

Και όμως, παρόλο που πήρε αναβολή το θέμα στο προχθεσινό ΣΑΣ, τα δρομολόγια του πλοίου έχουν ανέβει στο σύστημα κρατήσεων της SEAJETS απο 24/06/2022 εως 11/09/2022, αναχώρηση απο Λαύριο στις 09:30 και απο Μήλο στις 15:00.

Link to comment
Share on other sites

Περίεργα πράγματα.Για να δούμε αν το Λαύριο θα μπορέσει να έχει κάποια κίνηση και να τραβήξει κόσμο.Τελευταία φορά που μη επιδοτούμενο πλοίο έκανε δρομολόγια από Λαύριο προς Κυκλάδες πρέπει να ήταν ένα εκ των Παναγία Πάρου ή Θαλασσινή αν δεν κάνω λάθος και τα νούμερα ήταν πάρα πολύ χαμηλά.Εγώ πιστεύω ότι αν γίνει όντως το δρομολόγιο θα γίνει με ένα εκ των Caldera Vista-Andros Jet και τα μικρά seajetακια δεν θα έχουν ως βάση τον Πειραιά αλλά την Μήλο και θα μπορούσαν να δουλέψουν σαν ανταπόκριση με το champion από τον Πειραιά ώστε να γλυτώνουν πετρέλαια καιρούς κλπ.Δεν νομίζω να έχει τόσο πολύ κίνηση που μόνο η seajets θα έχει 4 πλοία από λιμάνια της Αττικής,οπότε 2 τα δρομολόγια του champion 2 από Πειραιά και ένα από Λαύριο θα είναι μια χαρά...

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστεύω επειδή δουλεύουν και συνεργάζονται με πρακτορεία το κάνει για να εξυπηρετεί καλύτερα όσους έρχονται από αεροδρόμιο. Μπορεί  να κάνω και λάθος. 

Link to comment
Share on other sites

Τα ναύλα είναι περίπου 5 ευρώ φθηνότερα απο τον Πειραιά οπότε δεν είναι είναι κάποιά αξιοσημείωτη διαφορά.

Τώρα τα δρομολόγια είναι υπολογισμένα με ταχύτητα 33 - 34 μίλια οπότε σίγουρα δεν θα είμαι το MEGAJET αυτό που θα κάνει το δρομολόγιο.

Όσο για τα μικρά jetάκια ήδη τα γνωστά τους δρομολόγια έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν στο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...