Jump to content
Shipfriends

Δελτίο Διαλύσεων


Recommended Posts

1 hour ago, JohnR730 said:

Στο Facebook βέβαια μίλησαν και για scrap του πλοίου. 

Γενικά θα κλάψουν μανούλες,με αυτά που είναι υπο διαπραγμάτευση...Ελπίζω σύντομα να λήξει,γιατι θα μείνουμε με τα μπαούλα.

 

Edited by proud_ionian
τεχ βοηθεια
Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν αναφερόμουν στον ομιλο της Carnval καθεαυτόν αλλα στη κρουαζιέρα γενικά,σήμερα βγήκαν τα παρακάτω άρθρα σε σχέση με τα αποτελέσματα του ομίλου

Συμφωνα με όσα ξέρω γύρω στα 20 κρουαζιερόπλοια θα μας αφήσουν χρόνους λίαν συντόμως(ητοι μεχρι τελη 2020 αρχες 2021).

Τουλάχιστον για 3 ξέρω οτι έχουν πέσει σίγουρα και προκαταβολές.

υ.γ. οπως βλέπετε και οι εταιρίες δε γράφουν ονόματα,γιατι αν έχει κλεισει ο άλλος κρουαζιέρα και δε καταλαβαίνει οτι έχει ερθει ο κόσμος ανω κάτω θα τους κατηγορεί απλά και ενδίκως...

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To χορό φάινεται πως ανοίγουν Monarch και Sovereign τα οποία έφυγαν απο τη Νάπολη αφου τους έβγαλαν τα πράγματα αξίας,τα οποία και θα ήταν άχρηστα και μέγαλος πονοκέφαλος για τους διαλυτές. Οτι ανοίγουν πρώτο το χορό δε μου κάνει καμία εντύπωση οταν 7 στις 8 φωτογραφίες του πλοίου έχουν βγει απο το @Nick the Greek

Θα ακολουθήσουν και άλλα είτε κατευθείαν είτε με στάσεις για γδύσιμο ή για περίμενε λόγω μειωμένου χώρου στην Αλιαγά.Στο γιατί δεν πάνε Ινδία έχει να κάνει με το ο,τι η Τουρκία είναι...πιο ανθρώπινη στο κόψιμο και ας είναι 30% κάτω και βάλε στις τιμές.

Επίσης να αναφέρω οτι ηδη περιμένει στη ράδα ο αγαπημένος μας "Φιδές" και το Sine Maersk του 1998 ,το οποίο αν δε κάνω λάθος πρέπει να ειναι το μεγαλύτερο containerάδικο που πάει για σκράπ γιατι τα περισσότερα ήταν εκεί στα 7 με 8 χιλιάδες κομμάτια το πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Και το Horizon πάει στην ντάνα της Ελευσίνας έτσι ώστε να προετοιμαστεί σιγά σιγά για το τελευταίο ταξίδι. Κρίμα για το βαποράκι κρίμα και για την Pullmantur που πέφτει η αυλαία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
On 3/30/2018 at 1:51 AM, stathis said:

Εγώ πάλι ποντάρω σε ένα άλλο πλοίο που επίσης έχουμε στο γκάλερι και το οποίο είναι δεμένο τις τελευταίες μέρες αφού τη γραμμή έχουν πλέον αναλάβει το SANTA LUCINO και ο νεοαποκτηθείς βαπόραρος

 

Διάβαζα προχτές πως οι διαλυτές του Bangladesh έχουν ξεμείνει από υλικό και έχουν βγεί πεινασμένοι στην αγορά, ορισμένοι αναλυτές υπολογίζουν πως οι τιμές μπορεί να φτάσουν και τα 500 ντάλλαρς/ldt. Σε αυτόν τον τόνο λοιπόν, βλέπω το Santa Lucino (IMO 9117363) που μας έχει γνωρίσει παραπάνω ο @stathis να πλέει με όνομα Lucino 1 και σημαία Κομόρων Νήσων, με προορισμό την Chittagong. Δεν ήταν καν 25 ετών.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δύο ακόμη βετεράνοι της κρουαζιέρας θα βρούν το τέλος τους σε διαλυτήρια. Το πρώτο είναι το Amusement World, μοναδικός ως τώρα επιζών από τη σειρά του Φαιστός και του Κνωσός. Το δεύτερο είναι το Leisure World, αδελφό του Aegean Queen/Louis Aura που επί πολλά έτη είδαμε στα νερά μας.

Link to comment
Share on other sites

On 7/31/2013 at 10:29 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Formentera Jet φαίνεται να πουλήθηκε για scrap στην Ινδία

 

Παναγία μου, δεν πήγε ποτέ για scrap αυτό, εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια από την Ibiza στη Formentera. Το βλέπουμε δεμένο εν έτη 2019. Μάλιστα φέτος ξεπερνά τα 20 χρόνια στα χρώματα της Trasmapi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...