Jump to content
Shipfriends

Κρήτη I (IMO 7814046)


Recommended Posts

  • Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το πλοίο παρατήρησα πως έχει πιο "χοντρή" ή ας πούμε πιο "ψηλή" γέφυρα από το αδερφό του! (Δεν κατάφερα να βρω σε προηγούμενες σελίδες αν έχει αναφερθεί)

Link to comment
Share on other sites

Το Κρήτη Ι ανέβηκε τη Τρίτη στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ και αφού έγινε υδροβολή και βαφή στα ύφαλα, καθώς και στις επιφάνειες πάνω από την ίσαλο γραμμή, έπεσε τη Παρασκευή από τη δεξαμενή και είχε δέσει δεξιά από το Olympic Champion αυτή τη φορά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τα δρομολόγια του Κρήτη Ι στην Ιταλία μετά την επιστροφή του, είναι μια από τα ίδια με πέρυσι. Η βασική του γραμμή είναι το Civitavecchia - Termini Imerese με πρωινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Ρώμης και βραδυνές αφίξεις στη Σικελία. Το μοναδικό σπάσιμο της ρουτίνας του πλοίου έρχεται μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οπότε και κάνει ένα ταξίδι για τη Napoli, άφιξη 1030 στη Napoli και αναχώρηση στις 1330 για τη Σικελία, αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Γειά σας. Είμαι καινούργιος μέλος στο shipfriends και δεν κατέχω πολλά από αυτά. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα γυρίσει από τη ναύλωση;

Edited by Superfast XI
Link to comment
Share on other sites

On 11/30/2018 at 1:38 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Τον Μάρτιο λήγει η ναύλωση αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα ανανεωθεί η ναύλωση του, μιας και η GNV είναι ευχαριστημένη με το πλοίο!! 

Θα αργήσει να έρθει γιατί θα ανανεωθεί η ναύλωση του. 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Να δούμε και το τελευταίο PSC του Κρήτη Ι στην Civitavecchia με 6 deficiencies, κανένα εκ των οποίων δεν επέφερε κράτηση

 

Οι πηγές μου στην Civitavecchia αναφέρουν ότι το πλοίο έφαγε -δεν ξέρω αν ήταν σε αυτό το ινσπέξιο ή σε άλλη αφορμή- και ένα πρόστιμο 30 χιλιάρικα για υπερβολική εκπομπή ρύπων από το φουγάρο. Αν έπεφταν ποτέ τέτοια πρόστιμα συστηματικά στην Ελλάδα, θα είχαμε σβήσει το μισό δημόσιο χρέος:rolleyes:.

Untitled-1 copy.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
28 minutes ago, Nick the Greek said:

Οι πλέροφορίες από τη Γαλλία για τη Girolata αναφέρουν πως η ναύλωση στην GNV όντως ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και είναι για 9 + 3 μήνες, επιλογή ναυλωτή(chopt). Η γραμμή επιβεβαιώνεται πως θα είναι αυτή που είπαμε παραπάνω.

Άρα το Κρήτη Ι επιστρέφει στην ΑΝΕΚ;

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ελπίζω να έχουν κρατησει και να επανατοποθετήσουν τα όμορφα ανάγλυφα γράμματα και την Κρήτη στις τσιμινιέρες του πλοίου, και να μην δούμε τα γνωστά ζωγραφισμένα εκτρώματα που έχουν κάνει κατά καιρούς σε αλλά πλοία του στόλου. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...