Jump to content
Shipfriends

Κρήτη I (IMO 7814046)


Recommended Posts

Τι εννοεις φιλε μου ετσι οπως ειναι;

Η αληθεια ειναι οτι με το αδελφο του βγαλαν καποιες βλαβες τα τελευταια χρονια αλλα με 2 μηνες επισκευη δν θα ελυσαν το προβλημα;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Για που προγραμματίζετε από εκεί που έλεγαν να πάει μαζί με το λατω το φτιάχνουν και συν σε ποία γραμμή θα πάει έτσι όπως είναι

 

Τι εχει το πλοιο?? Το πλοιο ετοιμαζεται για τη γραμμη του Ηρακλειου. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Σήμερα γινόντουσαν έλεγχοι στα σωστικά στο πλοίο ενώ και σε αυτό και στο αδερφό του υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Θα τα δούμε κάπου ?

Link to comment
Share on other sites

Η πρόθεση είναι δεδηλωμένη, και είναι σαφές ότι στον κατάλληλο χρόνο θα γίνει πράξη. Είναι πολλά τα λεφτά...

 

Ανεβαίνουν σιγά σιγά στο διαύγεια οι αναθέσεις από το τρίτο δεκαήμερο του Οκτώβρη και μετά. Μέχρι τέλος Οκτώβρη ισχύει το 35άρι, μετά για το Πάτμος η τιμή πέφτει στα 22.000, για το ΤERA στα 30.500 και για το Βενιζέλο στα 31.500. Καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι τα πλοία έκαναν από ένα εως 2 δρομολόγια το 15νθήμερο.

Επιπλέον αναφέρεται ότι η ΑΝΕΚ έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το Βενιζέλος με καποιο από τα ΚΡΗΤΗ Ι & ΙΙ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Ταξίδεψα με το πλοίο το σαββατο για χανια και οι εντυπώσεις μου είναι πολυ θετικές.Mε το πλοίο είχα ταξιδέψει μία φορά το 1998 από ανκονα για πατρα οποτε δεν θυμομουν και πολλά πράγματα από αυτό.Eσωτερικά ήταν πεντακάθαρο και πολλή περιποιημένο και δεν υπήρχε ίχνος φθοράς ούτε σε ταπετσαρίες ούτε στις μοκέτες κάποιες από τις οποίες πρέπει να είχαν αλλαχθεί και πρόσφατα.Oι τουαλέτες καθαρές αλλά έχουν αρχίσει να δείχνουν τα χρόνια τους.το φαγητό στο σελφ σέρβις καλό και ποιοτικα και ποσοτικα.Oι τιμές στα μπαρ ήταν σε λογικά επίπεδα για πλοίο.φθηνότερα από από blue star και hellenic που είχα πρόσφατη εμπειρία.Τα εξωτερικά καταστρώματα θέλουν αρκετή δουλειά καθώς είναι γεμάτα κρατήρες. Γενικα το πλοιο σου προσφερει ενα ομορφο καραβισιο και οχι αποστειρωμενο ταξιδι. 

Kriti I

Edited by mpolo
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κάσο δύσκολα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι παίζεται με τα βυθίσματα σε αυτά τα λιμάνια για ένα τέτοιο μεγάλο και ζορικο πλοίο ακόμα και ξεφόρτωτο. Αν έρχεται γι' αυτό (γιατί πλέον πράγματι φαίνεται να έρχεται Ηράκλειο) η λογική* λέει ότι θα πάει κατευθείαν Ρόδο.  

 

*γιατί τα τελευταία χρόνια τα χουμε δει όλα με τις προσεγγίσεις....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Κρήτη Ι ήρθε στο Πειραιά τη Δευτέρα το βράδυ και έδεσε στο ντοκ 3. Μάλλον το καλοκαίρι θα το δούμε να δένει συχνά σε αυτή τη θέση!! Γιατί όπως ακούγεται θα μπει ως έξτρα πλοίο στη γραμμή Κω Ρόδο για να βοηθήσει με τα φορτηγά της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...