Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Σκεφτειτε μαλιστα αν αυριο για παραδειγμα παρουσιαζοταν ενας αγοραστης για το Ροδος αν θα υπηρχε συνεχεια στη γραμμη η' οχι..

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, σε ερώτησή μου προς στέλεχο της εταιρείας για το ίδιο που φέρεις ως παράδειγμα Μιλτιάδη, καθώς έχω δει το Νήσος Ρόδος σε διάφορους οίκους να πωλείται, μου απάντησε ότι μάλλον δεν θα έβαζαν άλλο πλοίο!! Όμως είναι κρίμα μία γραμμή που φέρνει καλά έσοδα στην HSW, να μην αντιμετωπίζεται όπως πρέπει!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν νομίζω να επηρεάσει ιδιαίτερα ο δρόμος, καθώς ναι μεν καινούργιος, αλλά διόδια-καύσιμα, μετράνε ;)  Εκτός αυτού, εταιρείες απο Ελευσίνα- Αργος- Τρίπολη, κλπ που εξυπηρετούντε απο την Κόρινθο και πάλι Κόρινθο θα προτιμήσουν!

Επιπλέον, υπάρχει το πλεονέκτημα ό,τι στο λιμένα της Marghera που απο-επιβιβάζεται το φορτίο της Hellenic, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση parking όπως γίνονται σε άλλα σημεία της Marghera ή λιμάνια (π.χ Ravenna), κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο στους οδηγούς!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η σχεδιαζομενη επικρατηση Grimaldi στη Hellenic καθως και η δρομολογηση 2 ακομα ρο/ρο του στη Βορεια Αδριατικη(συμπεριλαμβανομενης και της Βενετιας)αλλαζουν αρδην τα δεδομενα της γραμμης.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Καλά, ακόμη δεν υπάρχει καν σαν αναφορά στο λιμάνι της Κορίνθου περί Grimald-όπλοιων, ούτε κάποια κινητικότητα προς τις μεταφορικές, με σχετικά mail για πιθανή δρομολόγηση στη γραμμή της Βενετίας! Ακούγεται μεν, αλλά απλά ως φήμη. Τίποτα-ακόμη τουλάχιστον-επίσημα.

Εγώ πιστεύω ότι θα αναμένει την είσοδο του στην Hellenic και μετά θα υπάρξουν αλλαγές στη γραμμή! Στα θετικά θα είναι η συνέπεια, οι χαμηλότερες τιμές και ότι αφουγκραζεται το φορτίο.

Στα αρνητικά θα είναι το πλήρωμα και η ποιότητα των παροχών εν πλω. Όσο για το Ρόδος, το βλέπω να ναυλωνεται, σε περίπτωση που εκτός από Πάτρα τα 2 νέα Ro/Ro συμπεριλαβουν και την Κόρινθο!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι φημη.Ο ιδιος τα ανακοινωσε αυτα χθες στη διαρκεια ενος ναυτιλιακου φορουμ στην Ιταλια.Οποτε μενει να δουμε ποτε θα υλοποιηθουν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν αντιλέγω. Δεν έχει στείλει όμως σε καμία μεταφορική σχετική ειδοποίηση, κάτι που ο συγκεκριμενος δεν συνηθίζει να μην ενημερώνει για τις κινήσεις του, με σχετικά mail.

Link to comment
Share on other sites

Καλα λογικα πρωτα θα παραλαβει τα πλοια,θα τα ετοιμασει και μετα θα ενημερωσει. ;) Λιγο δυσκολο να εκανε χθες την ανακοινωση και να εστελνε την ιδια μερα και mails και να σας λεει σε 1-2 μηνες ερχομαστε.Αν οσο ηταν στην Κορινθο εμεινε(πραγματικα)ικανοποιημενος απο την κινηση τοτε πραγματι υπαρχουν πολλες ελπιδες να την συμπεριλαβει.Επισης δε νομιζω να βαλει καραβια για Marghera απο Πατρα και να αφησει και το Ροδος απο Κορινθο(με η' χωρις το πλειοψηφικο πακετο της hsw)..

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ μου Μιλτιάδη, όταν έχεις πρόθεση να δρομολογήσεις ένα πλοίο σε μία γραμμή, ρωτάς για να δεις κατά πόσο καλυπτεσαι ή όχι με τους στάνταρ πελάτες σου και μετά κάνεις κίνηση ;)

Αναφέρομαι στα Ro/Ro πάντα.

Όσοι βάζουν πλοία στην Κόρινθο το γνωρίζουμε αρκετό καιρό πριν! Με τον Grimaldi, που έχει ξανάσυνεργαστει με το λιμάνι μας και ξέρουμε πως κινείται, λέω ότι καλό είναι να περιμένουμε λίγο να δούμε αν υλοποιηθούν τα όποια σχέδια του, γιατί προς το παρόν, μόνο μία ανακοίνωση έχει κάνει στο φόρουμ. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως!Εγω απλως ρωτησα τι μελλον μπορει να εχει το Ροδος με τα ρο/ρο του Γκριμαλντι να πατανε ποδι στην ευρυτερη περιοχη της Β.Ιταλιας.

 

Ο G δεν ανεφερε πουθενα την Κορινθο.

Link to comment
Share on other sites

Όπου υπάρχει ανάμιξη του Grimaldi με Marghera, να είσαι σίγουρος ότι επηρεάζει και την Κόρινθο με τις τιμές που δίνει!

Να σου υπενθυμίσω ότι τα Ropax με τις τιμές που έδιναν απο Κόρινθο για Ραβέννα, είχαν επηρεάσει κατά πολύ τη γραμμή της Βενετίας, οπότε ενδεχόμενη δρομολόγηση Grimald-όπλοιων στη Marghera, σημαίνει αλλαγή δεδομένων και στην Κόρινθο!

Link to comment
Share on other sites

Μιας κ εχετε πολλες αποριες που οι λυσεις τους δεν ερχονται με μαιλ να σας ενημερωσω οτι το Νησος Ροδος το εισπρατει ο ομιλος G και οχι η HSW. Το να αλλαξει το πλοιο ή να προσθεσει καποιο/καποια αλλο/αλλα δεν θα αλλαξει τιποτα στο γενικο σχεδιο!

Link to comment
Share on other sites

 

 να σας ενημερωσω οτι το Νησος Ροδος το εισπρατει ο ομιλος G και οχι η HSW. Το να αλλαξει το πλοιο ή να προσθεσει καποιο/καποια αλλο/αλλα δεν θα αλλαξει τιποτα στο γενικο σχεδιο!

 

Ας προσπαθήσουμε να μη γράφουμε πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία λογική και προφανώς δεν κατέχουμε.

Link to comment
Share on other sites

Υποθετικη προταση ηταν το αν αλλαξει το πλοιο! Το ποιος το εισπραττει οντως το ξερει αυτος που το εισπραττει καλυτερα απ ολους!

Link to comment
Share on other sites

επισημως ποτε ξαναξεκιναει η γραμμη; (ποτε επιστρεφει το ροδος)?

Βάση αρχικού προγραμματισμού το Νήσος Ρόδος θα έπρεπε να επιστρέψει στα δρομολόγια τη Τρίτη 21/4. Αλλά επειδή στη δεξαμενη αναμένεται να μείνει μέχρι τις 23/4, βλέπω να επιστρέφει στα δρομολόγια στις 28/4

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Προσφορές για τη γραμμή στέλνει από σήμερα ο Grimaldi στις μεγάλομεταφορικές για τη γραμμή, κάτι που ΔΥΣΤΥΧΏΣ δείχνει ότι το Ν.Ρόδος και γενικά η Hellenic μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο λιμάνι μας, θα μας αποχαιρετήσει!!!! :(

Link to comment
Share on other sites

Το Σάββατο 25/04 το εμπορικό δρομολόγιο του πλοίου και πάλι απο Κόρινθο!

 

...Το Ν.Ρόδος και γενικά η Hellenic μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο λιμάνι μας, θα μας αποχαιρετήσει!!!! 

 

Μας μπέρδεψες. Άρα το Ρόδος επιστρέφει προσωρινά;

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...