Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Κατι...μαγειρευει ο Μανωλης ο Γκριμαλντι ο οποιος με τη νεα του θυγατρικη φιλοδοξει να μετατραπει στον Εκτορα Μποτρινι της διεθνους ναυτιλιας.

https://www.breakinglatest.news/business/grimaldi-from-ships-to-land-new-food-and-wine-business-with-his-wife/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Επίσης η εταιρεία δίνει το παρόν στην έκθεση Fruit Logistica που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στο Βερολίνο, παρουσιάζοντας το σύνολο των υπηρεσιών της σε στεριά και θάλασσα, περιλαμβάνοντας όλα τα brand names που έχει στο χαρτοφυλάκιό της. Σε απλά ελληνικά πάει να δεί τους πελάτες της. Υπάρχοντες και πιθανώς μελλοντικούς. Μη ρωτήσετε αν υπάρχει καμιά Attica στην λίστα με τους εκθέτες, αυτοί ασχολούνται με βαψίματα και πινέλα.   

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Και εδώ ένας εκπρόσωπος από τα πιο σύγχρονα car carriers της Grimaldi Lines, είναι το χτισμένο το 2018, Grande Torino (IMO 9782675). Δημιουργός του το ναυπηγείο Yangfan(RR78H-GM01) στο Zhoushan της Κίνας με κύρια μηχανή MAN B&W και χωρητικότητα 7,724 CEU. Ιταλική σημαία με νηολόγιο Palermo και κλάση, αλίμονο, Rina.

Link to comment
Share on other sites

Παρότι δουλεύουν τελευταια σαν car carriers,έχουν βγεί εδώ και κάποιο καιρο τα τελευταια 3 παλιά visentini eurocargo για πουλημα. Να δουμε ποιος θα τσιμπησει τι.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τις αλλαγές που επήλθαν στα δρομολόγια των ro-ro του ομίλου τις τελευταίες ημέρες λόγω της αποχώρησης του Eurocargo Sicilia:

1) το Eurocargo Palermo κάνει Genova-Porto Torres-Cagliari-Salerno-Genova κάθε Σάββατο όπως έχει αναφερθεί  ενώ την Τρίτη κάνει Genova-Palermo-Porto Torres-Genova

2) το Eurocargo Catania κάθε Παρασκευή κάνει Cagliari-Livorno με επιστροφή από Livorno το Σάββατο και τις υπόλοιπες μέρες κάνει κλασικά Salerno-Cagliari μαζί με το Eurocargo-Savona

3) το ECO Barcelona στο κλασικό δρομολόγιο του Σαββάτου για Cagliari προσεγγίζει προηγουμένως και το Palermo ώστε να καλύψει το κενό του Eurocargo Palermo

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Θα έχει ένα ενδιαφέρον στο επόμενο χρονικό διάστημα αν και τι αλλαγές θα έχουμε στα roro του ομίλου στην βόρειο Ευρώπη. Προχτές είχαμε την αποχώρηση του Finnkraft που έκανε δρομολόγια κυρίως ανάμεσα σε Uusukaupunki, Turku και Travemunde. Σύντομα πιστεύω θα έχουμε και την αποχώρηση του Finnhawk το οποίο ήδη εδώ και 10 ημέρες βρίσκεται εκτός δρομολογίων στο Hull. Αυτό κάλυπτε τη γραμμή Vuosaari Hull. Αν η εταιρεία βγεί και από τις δυό γραμμές, αλλαγές δεν θα έχουμε. Αν όμως επιλέξει να συνεχίσει να εξυπηρετεί κάποιον από αυτούς τους προορισμούς, κάτι πρέπει να αλλάξει, είτε σε επίπεδο δρομολογίων, είτε σε επίπεδο προσθήκης έξτρα τοννάζ.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...