Jump to content
Shipfriends

Carousel (IMO 7027411)


Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Εκανα ενα ταξιδακι με το Aquamarine... Θα επισημάνω το πολύ καλο προσωπικο στην πλειοψηφία του καθώς και την καθαριότητα που υπάρχει στο πλοίο...Πραγματικά άξιζει...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε theodor1, αν έχεις χρόνο και θέληση, κάνε μας μια μικρή αναφορά στο πλοίο και το ταξίδι που έκανες.

Πάντως από πληρότητες το πλοίο, πηγαίνει αρκετά καλά, με αρκετές αναχωρήσεις του να είναι fully booked.

Link to comment
Share on other sites

Εννοειται φίλε μου... θα σας κάνω μια αναφορα... απλά μολις βρω λίγο χρονο... αν θέλετε να ακουσετε κάτι συγκεκριμενο...μπορειτε να με ρωτησετε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το πλοίο αναμένεται αύριο στον Πειραιά άφου έληξε η ναύλωση του από την Ιταλική κυβέρνηση, και από την Παρασκευή επιστρέφει κανονικά στις προγραμματισμένες κρουαζιέρες του.

Link to comment
Share on other sites

Οπως είχα υποσχεθεί θα γράψω πολύ λίγα λόγια για το πλοίο....

Μιλάμε για ένα πολύ καθαρό πλοίο με άψογο προσωπικό (τουλάχιστον η πλειοψηφία).

Η εξυπηρέτηση στο εστιατοριο a la carte είναι εκπληκτική ενώ στο self service η μακαρονάδα με σάλτσα επιλογής και η ομελέτα απλά φοβερά!!!

Μια παρατήρηση είναι οτι ο dj στο μπαράκι... δεν επαιζε ωραία τραγούδια που ακούμε εμείς οι Ελληνες...διότι ήταν αλλοδαπός όπως άλλωστε και η πλειοψηφία του πρωσοπικού το οποίο εργάζεται αρκετές ώρες (υποθέτω)

ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Ειλικρινά, οι άνθρωποι του πλοίου αξίζουν παρα πολλά και πιστεύω πως η κρουαζιερα θα μεινει αξέχαστη σε μένα και την παρέα μου...

Καλά ταξιδια στο απέραντο γαλάζιο Aquamarine και σίγουρα θα σε ξανα επισκεφτουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μετά την ίδρυση της νέας θυγατρικής εταιρείας της Louis, την “Louis Cruises India”, το πλοίο αναλαμβάνει νέο ρόλο και από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάιο του 2010 θα δραστηριοποιηθεί σε κρουαζιέρες στην Ινδία. :o

Η “Louis Cruises India” θα πραγματοποιεί από το Δεκέμβριο του 2009 έως και το Μάιο του 2010, τριήμερες και μονοήμερες κρουαζιέρες από το λιμάνι του Κότσι με το κρουαζιερόπλοιο "Aquamarine". Το Aquamarine πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά και με την ολοκλήρωση του προγράμματός του στο Αιγαίο, θα πλεύσει προς το λιμάνι του Κότσι που θα αποτελεί και τη βάση του για τη χειμερινή περίοδο. Το Aquamarine μεταφέρει 1.200 επιβάτες και διαθέτει όλες τις ανέσεις και διευκολύνσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες φιλοξενίας του επιβατικού κοινού. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια Κότσι - Μαλδίβες – Κότσι και Kότσι – Κολόμπο – Κότσι, ενώ επιπλέον θα πραγματοποιεί και μία μονοήμερη κρουαζιέρα με διανυκτέρευση .

Πηγή : theseanation.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Το πλοίο έχει δέσει στην Παγόδα με την πλώρη προς τα μέσα, κατάφωτο και απαστράπτον. Στη δεξιά πάντα του πλοίου βρίσκεται γερανός και δουλεύει πυρετωδώς. ;)

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Αποβίβαση ασθενούς απο το AQUA MARINE κατά παρέκκλιση δρομολογίου στη Σάμο

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Κατά παρέκκλιση του δρομολογίου του, το Ε/Γ-Τ/Ρ «AQUA MARINE» Ν.Π. 11722 το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Κουσάντασι προς Πάτμο, προσέγγισε έκτακτα, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το λιμένα του Πυθαγόρειου Σάμου και αποβίβασε στο Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» Ν.Σάμου 258, 85χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, η οποία παρουσίασε έντονη δύσπνοια.

Στην συνέχεια, η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σάμου, για περαιτέρω νοσηλεία.

Link to comment
Share on other sites

Όπως πολύ σωστά μας πληροφόρησε ο Captain Argy το πλοίο αναχώρησε σήμερα το απόγευμα από το μεγάλο μας λιμάνι. Πρώτος προορισμός του το Suez και από κει λογικά για κάτω.

Καλά του ταξίδια και με το καλό να μας ξανάρθει πίσω. :)

Link to comment
Share on other sites

To Aquamarine κατά τις 18:10 αναποδισε από τη παγόδα, γύρισε στη λεκάνη και ανάμεινε λίγα λεπτά να αδειάσει το λιμάνι από το Celebrity Solstice που έβγαινε από το προλιμένα και αναχώρησε από το Πειραιά σφυρίζοντας (3 μακρύς και 1 βραχέα) με τη μπουρού του πλοίου (καλύπτοντας όλο το λιμάνι).

Για μένα είναι το πιο όμορφο κρουαζιερόπλοιο που έχει η εταιρεία (τουλάχιστον εξωτερικά) και θα μου λείψουν οι όμορφες γραμμές του τώρα που έφυγε από το Πειραιά. Καλά ταξίδια να έχει στη νέα αποστολή που του ανάθεσε η εταιρεία του

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τον πρώτο του απόπλου από το λιμάνι Κότσι στην Ινδία πραγματοποιήσε χθες το κρουαζιερόπλοιο “Aquamarine” της Louis Cruises. το οποίο αποτελέι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που πραγματοποιεί κρουαζιέρες από την Ινδία. Το πλοίο μεταφέρει 1,200 επιβάτες και θα πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση 3ήμερες κρουαζιέρες με προορισμούς τις Μαλδίβες και το Κολόμπο καθώς επίσης και ένα 2ήμερο πλου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...